Şimdi Ara

Bu kedileri ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apartman dairesinde oturuyorum,1 anne,3 erkek 1 dişi 3 aylık yavrularımız var,eşim bunlar artık büyüdü bunları bir yerlere verelim diyor ben ise süt emiyorlar az daha büyüsünlerde bakarız diyorum,aslında bir yerde evin eğlencesi oldular,bu halleriyle kalsalar verme gibi bir niyetim yok aslında,az daha büyüyünce malum çiftleşme dönemine girecekler, bu 3 erkek yavrudan annenin ve diğer dişi yavrunun hamile kalma olasılığı var,ne yapacağımı bilemedim,tavsiyelerinizi bekliyorum..



  • Öncelikle kısırlaştırma ile başlayın anneyi , bazı veterinerler sokak kedisi dediğinizde daha düşük bir ücretle bu işlemi yapıyor.Sahiplendirme için sosyal medya ve petlebi yi kullanabilirsiniz.
    Toplamda 4 yetişkin kediyi aynı evde beslemek çok zor olur eğer apartman dairesi ise bilginize.
  • Sahiplendirmek için şimdiden ilan açabilirsiniz.Evde bakacağım alıştık diyorsanız da kısırlaştırma yöntemine gidebilirsiniz.Tuvalet temizliği mama masrafı vs. size ağır gelmeyecekse bakımları zaten zor değil.Büyüdüklerinde de bir şey değişmeyecektir.15 kediyi apartman dairesinde bakan yakın aile dostlarımız var.Hiç sorun yaşamıyorlar.
  • Sahiplendirilme işini bahçesinde kedilere bakan kedi dostu bir bayan var ona vermeyi düşünüyorum,anne evde kalacak,1 yavruyu bırakmayı düşünüyorum annenin bir hemcinsi olsun onunla oyalansın diye,1 adet erkek yavru bıraksam anneyi hamile bırakırmı?
  • An itibariyle yavruları vermekten vazgeçtim,evin neşe kaynağı olduklarını anladım,zemin katta oturduğumuzdan erkek yavrular ergenliğe erişince camdan sokağa çıkabilirler,anne sütten kestikten sonra yavruları anneyi kısırlaştırayım,geriye bir tane dişi yavru kalıyor onu ne zaman kısırlaştırmalıyım? diğer sorumda anne kedi kakasını tuvalet kabına değilde kabın önündeki halıya yapıyor ne yapmalıyım?
  • Yanlış bilmiyorsam 6 aylıkdan önce kısırlaştırma yapmıyorlar dişilere narkoz ağır geldiği için.İlk kızgınlık döneminden sonra yaptırmıştık biz operasyonu.
    Halıyı kaldırın ve oraya da bir kum kabı koyun tuvalete gitmesini takip edip 1-2 kere kuma götürün , zamanla alışır.İyi günler.
  • Teşekkür ederim.@Teufel @tembelreis
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.