Şimdi Ara

Bursa %90 Kümeye Düştü (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
4.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    Gecmis olsun bursaspor. Yasadigim sehirin takimi olarak severdim kendilerini. Ama hamza hamzaogluna yaptiklari vefasizlik onlara trtden mac izleme heyecani ile geri donecek.



    Bu arada trabzon da iyi bir duaman kazanacak gibi.

    Bende Bursa'da yaşıyorum dostum, Hamza hocayı daha geldiği ilk dönemlerden eleştirdiler ve gitmesi için fırsat kolladılar şimdi durum ortada, mükemmel bir teknik adam olmayabilir fakat onları ligde tutacak kadar idare edebilirdi.

    Diğer yandan Bursa'da ekonomik sıkıntılar var, futbolcular alacaklarını alma konusunda sıkıntı yaşıyor ve direkt sahaya yansıyor.

    Bursa o kadar fırsatı tepti şimdi deplasmanda Trabzon'u yenemez, Rize bu kadar kovaladıktan sonra içeride son maçı bırakmaz.
  • Rize hakediyor Bursa düşürün beni diye uğraşıyor.

    Rize kalır umarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coobain


    quote:

    Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

    hadi yallah
    Bursa %90 Kümeye Düştü

    umarım yerine göz-göz gelir



    Bjk nasil sampiyon oldunun cevabıdır şu fotoğraf

    Hala mı ağlıyorsunuz yapmayın ya maçı tam izlemeden yorum yapıyorsunuz Aboubakar karşı karşıya iken sivok indirdi kırmızı vermedi bilal kısa 2 tane kırmızı kartlık faul yaptı vermedi 2 taraf için de hatalı kararlar oldu yada Ona bakarsan bu hafta da 1 metre 22 cm den mi ne ofsayt dan gol attınız 22 cm olur hadi anlarız ama 1 metre küsür ne yani Beşiktaş fenerbahçe maçında emenike fabriye faul yapıyo gol yiyoruz şampiyonlukta riske giriyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankMorris10 -- 29 Mayıs 2017; 0:22:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Avesequick

    Trabzonspor kesinlikle Bursa'ya yatacak. Rize-Trabzon düşmanlığını bilmiyor musunuz? Bir Bursada yaşayan Rizeli olarak söylüyorum bunu.



    Rize-Trabzon düşmanlığı yoktur. Rizeli olup FB'yi tutarak TS taraftarını taşlayarak, FB taraftarını çiçeklerle karşılayan Rize taraftarı vardır. Rize futbol takımı nedir ki TS gibi bir kulübe düşman olabilsin ?
  • Umarım düşer. Yine şampiyon olmuş kadar sevinirim
  • Ankaragücü ile kardeş kardeş oynasınlar 10 sene bize sarıp kendilerini büyük sandılar 10 sene de Trabzon'a sarar onlarla takılırlar bizi düşürdünüz diye.
    15. hafta 5. olan takımı düşürmeyi başaran yönetimi kutluyorum büyük iş başardı başkan ve belediye başkanı. Hamzaoğlu'nun ahı aheste aheste çıkıyor.
  • son 9 maçta 8 mağlubiyet... hadi bunu bir kenara bıraktım;

    bursa-gençler maçını izliyorum, 1-0 Bursa önde, 2.yarı oynanıyor. Maç orta sahada dönüyor, öyle tehlikeli atak falan da yok. neyse bursa bir gol yedi, sonra sanki ligin son maçı da, kalmak için gol lazımmış gibi cümbür cemaat bütün mahalle karşı kaleye gittiler. kaleci harun tek başına geride. bu ne demek? her kontra büyük tehlike demek. nitekim gençler son dakikada böyle bir pozisyonla golü attı.

    şimdi bunları neden yazdım?
    arkadaş tamam 1 puan kalmayı garantilemek için yetmiyordu ama sen 1 puan alsaydın, trabzon deplasmanında da 1 puan yetecekti. insanın kafası bu kadar mı çalışmaz? yenelim de kalmayı garantileyelimi tabii ki istersin. ama oyununa devam et, atarsan ne ala, atamazsan da yeme. son maça topla tüfekle savunup 1 puanla kalırsın en belki en azından.
    şimdi yen yenebilirsen trabzonu, ya da alanyaya dua et...
  • Buyuk ihtimal bu Trabzon kendi evinde ve kendi sahasinda son macta kazanmak isteyecektir.Sonucda trabzonda rizede karadeniz takimi haliyle trabzon bursa yerine rizeyi tercih edecektir.Ben herhalikarda trabzonun kzanacagini dusunuyorum.Ama asil mac rizenin maci cunku alanyanin maca fazlasiyla asilacagini dusunuyorum.Sonuc olarak hersey rizede bitiyor ve kaderi rizenin kendi elinde.
  • Bursaspor'un düşmesini istemem ama sezon başında takım iyi giderken bile Hamza Hamzaoğlu'nu istifaya davet ediyorlardı bence biraz hakettiler bu duruma düşmeyi. Burası Bursa Akhisar değil diye tezahürat yapıyorlardı şimdi Aksihar'ın yerinde olmayı isterlerdi muhtemelen. Ki muhtemelen düşecekler ya ben Rize'nin her türlü Alanya'yı yeneceğini düşünüyorum bu fırsatı kaçırmazlar.
  • Düşünde Harun Tekin'i alalım, Volkanla seneye değişerek oynarlar sonra Volkan emekli olur zaten.
  • Hamza hoca kendi istediğiyle bırakmadı mı? 2-3 maç kötü sonuç alındı diye ne diye kovulsun.

    Ertuğrul hoca'nın gitmesiyle düşüş başladı bana göre. Asıl Ertuğrul Sağlam gitmemeliydi.
  • Bursa taraftarı olarak tüm maçları canlı izlemiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki bizim Trabzonu deplasmanda yenmemiz hayalden de öte bir şey olur. Trabzon yatmak istese bile bizim sığırlar beceremez yine kazanamazlar. Belki Alanya bi şaka yapabilir ama Rize vura kıra alır o maçı diye düşünüyorum. İnşallah düşeriz geçmişte şirketini batırmış adamdan kulüp yönetmesi beklenirse olacağı budur.
  • bursanın düşmesi birçok takımın silkelenmesini sağlar. bende düşmelerini istiyorum akıllansınlar hem taraftar hem yönetim.
  • Şike sürecinde hep arkamızda olan Bursaspor'mu yoksa Trabzon kümeye diye bağırıp şampiyon Fenerbahçe diyen takım mı düşsün.Güle güle Rize hak ettiğin yere doğru yol al sen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eren

    trabzon karadeniz takimina ne zaman kiyak yapmis simdi yapacak? karadenizin matmazeli kendileri

    fenerin Karadeniz şubesine niye kıyak geçelim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %95 de olabilir artık bu oran. Alanyaspor da Vagner love cezalı duruma düştü. Rize o maçı alacaktır. Trabzon takımınında yatacağını düşünmüyorum. Bursasporlular artık digitürk almanıza gerek yok. Trt 1 her yerde çekiyor
  • 2009-2010 sezonun son maçında Bursaspor'u şampiyonluğa götüren/getiren Trabzonspor'du.

    2016-2017 sezonun son maçında Bursaspor'u alt kümeye düşerecek olan/kümede kalmasını sağlayacak takım Trabzonspor olacak.

    Sanırım bu durum, kaderin bir cilvesi olsa gerek.

    Kısacası: Bursa'nın kaderi yine Ts'nin elinde olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 30 Mayıs 2017; 13:51:44 >
  • İnşallah Bursa ligde kalır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rüzgar eken fırtına biçer.

    Otobüsü durdur takımı döv.

    Kafaya oynatan hocayı zorla kovdur.

    Şampiyon yapmış hocayı söve söve ağlat.

    Trabzonun bize yaptığı gibi bjk'ye saçma sapan kan davası güt.

    önce 1. lige ordanda bu işin sonu devlet büyükleri koltuk çıkmazsa amatöre kadar gider.

    bi sürü borcu var takımın. Kocaeli gibi artık küllerinden doğmaya çalışırsınız. Hakettiğinizde budur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrax33 -- 31 Mayıs 2017; 1:47:2 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: garcibaba

    belli olmaz trabzon maçı satarsa rize düşer

    ve beklenen satış geldi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.