Şimdi Ara

Büyük bataryalı Asus ZenFone Max M2 serisi duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Altıncı nesil ZenFone serisi için geri sayıma devam eden Asus bu esnada ara modeller ile yelpazesini zenginleştirmeye devam ediyor. Giriş seviyesine hitap eden ve yüksek kapasiteli bataryaya sahip Asus ZenFone Max M2 serisi duyuruldu.


     


    Seride iki model yer alıyor. Modeller tasarım anlamında birbirine benziyor. Asus ZenFone Max M2 modeli arka kısımda metal alaşım detaylara sahipken Asus Zenfone Max Pro M2 modeli ise parlak cam kaplamaya sahip. Asıl fark ise donanım tarafında ortaya çıkıyor.


     


    Asus ZenFone Max M2 özellikleri ve fiyatı


     


    Asus ZenFone Max M2 modelinde 6.3 inçlik 1520 x 720 çözünürlüğünde LCD ekran bizi karşılıyor. Çentik tasarımı sayesinde ön panel agresif bir ekran-kasa oranına sahip olmuş. Telefona 4+4 formatında çalışan özelleştirilmiş çekirdeklere sahip Snapdragon 623 yonga seti eşlik ediyor.


     


    Ayrıca Bkz.Çift ekranlı Vivo Nex Dual Display Edition duyuruldu

    Bellek tarafında 3GB RAM/32GB depolama kapasitesi ve 4GB RAM/64GB depolama kapasitesi seçenekleri sunulmuş. 13MP+2MP çözünürlüğünde arka kamera bulanıklık efektleri verebiliyor. Ön kamera ise 8MP çözünürlüğünde.


     


    4000mAh kapasiteli batarya ile uzun kullanım süreleri vadeden Asus ZenFone Max M2 modeli seçeneğe göre 140$ ve 167$ seviyesinden 20 Aralık tarihinde satışa sunulacak.


     


    Asus Zenfone Max Pro M2 özellikleri ve fiyatı


     


    Asus Zenfone Max Pro M2 serinin tepe modeli. 6.3 inçlik ekranında 2280x1080 piksel çözünürlük sunan model Gorilla Glass 6 ile dayanıklılığı artırmış. 4+4 formatında özelleştirilmiş çekirdeklere sahip Snapdragon 660 yonga seti performansı yukarı taşıyor.


     


    Bellek tarafında 4 seçenek mevcut. Bunlar 3GB RAM/32GB depolama kapasitesi, 4GB RAM/32GB depolama kapasitesi, 4GB RAM/64GB depolama kapasitesi ve 6GB RAM/64GB depolama kapasitesi şeklinde sıralanıyor.


     


    Arka kısımda 12MP çözünürlüğünde Sony IMX486 sensör ve 5MP çözünürlüğünde derinlik sensörü yer alıyor. Ön kamera ise 13MP çözünürlüğünde. 5000mAh kapasiteli batarya hızlı şarj desteğine sahip. Asus Zenfone Max Pro M2 fiyatlandırması şu şekilde:


     


    3GB RAM/32GB depolama kapasitesi – 181$


    4GB RAM/64GB depolama kapasitesi – 209$


    6GB RAM/64GB depolama kapasitesi - 237$


     







  • Fena değil

  • Bu saatten sonrada snapdragon 660 koymazsın ya. Elde kalmış işlemcileri koymuşlar. Koy 710, kameraları kaliteli koy fiyatı yap 250 euro alsın millet. Xiaomi 250 eurodan poco, honor 300 eurodan play satıyor sen 5k batarya koyup 200 euro fiyat biçiyon.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 12 Aralık 2018; 4:0:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max M2 hiçbir işe yaramaz ama 181 dolara Full HD ekranlı SD 660 işlemcili 5000 mah bataryalı Max M2 Pro iyiymiş, eğer hafıza kartı takılmıyorsa da en az 4/64 modeli alınmalı tabi

  • İsimlendirmesini sevdiğiminin firması. İlk zenfone serisinden sonra bir nane çeviremedin...

  • 4&64 lük Pro modeli alınabilir. Çoğu kullanıcı için ideal bir telefon.

  • Fiyat perpormans açısından baktığınızda gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

  • Sercanacarov S kullanıcısına yanıt
    üstte arkadaşın dediği gibi bu telefone neden 660 koyuyorsun 710 felan koyulsa tadından yenmez ama illa biryeri eksik bırakılacak.bence bu telefonun 6g ramlisini almak daha mantıklı olur tabi gelirse ülkemize..
  • güzel

  • Fiyatları düşünüldüğünde gayet iyi donanımlar ve bu donanımlara yakışacak çözünürlük ile pil kapasitesi konulmuş. Sanırım Asus bu fiyat segmentinde ki domineyi diğer şirketlere bırakmak istemiyor gibi gözüküyor.

  • M1'i aldığıma her gün mutlu oluyorum. M1 ile M2 arasında büyük fark olmasa da M2 alınabilir. TR fiyatı makul olur umarım. Beğendim!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max M2 Pro güzel olmuş f/p olarak. 200 dolar için son derece iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3GB RAM/32GB modelleri artık çıkmasın.

  • kenarı kalın telefon yapın. zaten ekranı kırılmasın diye kılıf takıyoruz kasa ekran oranı %60 a düşüyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaptorFX

    İsimlendirmesini sevdiğiminin firması. İlk zenfone serisinden sonra bir nane çeviremedin...

    Nerden biliyosun denedin mi hepsini ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.