Şimdi Ara

Büyük kulüplerimiz maaş konusunda anlaşma yapmalı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar büyük takımlarımıza bakıyorum, ortalama veya üstü futbol oynayan herkes 2 3 4 m euro gibi senelik maaşlarla oynuyor. Fakat bu maaşların karşılığında, nadir dönemler dışında yıllardır aynı ligde debelenmek dışında bir hedef gerçekleştirmiyorlar.

    İşin komik tarafı, 3 4 katı fazladan maaş verdiğimiz anadolu veya avrupa kulüplerinden öyle farklı üstün bir futbolda göremiyoruz. Peki o zaman ne diye bu kadar para veriyoruz ?

    Örneğin; 7 m euro ve iyi bir maaş verdiğimiz Maicon yerine Ozan rahatlıkla oynayabiliyor. Kardeşim o zaman ne diye bu kadar para veriyoruz ? Bugün 7 m euro verdiğimiz Maicon yerine anadolu takımlarından 5 6 tane daha iyi daha ucuz stoper sayabilirim.

    Fazlaca isimlere ve kariyerlere takılmış durumdayız. Bu hastalıktan kurtulmamız gerek, kulüpler artık maaş ödeyemez hale geldi. Üstelik bu adamlar maaşı yatmadığı anda haklı olarak futbola küsüyor. Günü kurtarmaktan artık vazgeçmek lazım...

    Kulüpler bir araya gelip, ciddi ciddi maaşlar konusunda anlaşma yapmalı. Bu şekilde giderse katardan çinden beter duruma doğru gidiyoruz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.