Şimdi Ara

Buzdolabı tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
63.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 95x60x196mm ölçülerinde olacak şekilde geniş hacimli bir buzdolabı bakıyorum. Bütçem 5-6 bin TL yi bulabilir. Şu anda Bosch KDN40X73NE modeli kullanıyoruz. Aslında memnunuz ancak hacim olarak yetmiyor. Bu nedenle önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  • ne alırsanız alın sakın samsung almayın. hayatımda böylesine rezil bir teknik servis görmedim çöpe attığınız paranızla açılmayan aramalarınızla kalırsınız.
  • teşekkürler
  • Buradan yetkililere sesleniyorum ! Buzdolabı hakkında fikri geniş derin bilgisi olan arkadaşları aramıza katalım
    Lütfen geniş bir kitle bekliyoruz :) var mı tavsileri olanlar




  • windforce45 kullanıcısına yanıt
    Selam arkadaşlar nasip olursa 6 ay sonra arçeligin buzdolabı fabrikasında 20 sene olacak çalışma hayatım.onun için bir kaç birşeyler yazayım dedim.beyaz esya aslında biraz değil epey şans işi.hicbir marka benim malimdan kesinlikle memnun kalırsınız veya arıza yapmaz diyemez.sadece nasıl bir dolaba ihtiyacınız var onu tespit edip görsel olarak hoşunuza giden elektrik sarfiyatı en az olan servisi sağlam ve mutfaktaki yerinize uygun dolabı bulmak.tabiki bütçeye de uygun olarak.bundan 20 sene önce sorsanız kesinlikle arçelik derdim fakat artık firmalar arcelikte dahil maliyet azaltarak üretim bazlı çalışıyorlar çünkü rekabet arttıkça bazı şeylerden ödün vermek gerekiyor bunların başında da kalite geliyor çünkü kalite ucuza üretilmez bu demek değil pahalı mal kalitelidir.artik beyaz eşyalar 10 seneyi geçirmeden atılmaya başlandı dayanmıyor birde mesela kompresörü değişecek bir dolap yaklaşık 400 tl civarında masraf demek insanlarda onu değiştirmektense haklı olarak yeni alıyor çünkü yeni ürüne verilecek para ile arızaya verilecek para çok uçurum değil.onun için bence 5000-7000 gibi para verip dolap almaktansa daha makul fiyatlara alınacak dolap baş ağrısı yapmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Samsung RT50K6200S8 e karar kıldık. 2049 + kargo ücreti ile temin edicez inşallah. Tek sorun mutfak kapısından geçirmek. bu makine hakkında bilgisi olan varsa tecrübelerini almaktan memnuniyet duyarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 senedir Sharp marka buzdolabı kullanıyorum. Oldukça memnunum. Bu süre içerisinde üç defa ev taşıdım. Saat gibi maşallah. Ondan önceki Bosch idi. 10 sene sonunda havlu attı. Sharp, sessizliği, tasarrufu ve genişliği ile verdiğim her kuruşu hak ediyor. İç malzemesinin kalitesi teknoloji marketlerinde incelediğim markaların hepsinden daha iyi. Bütçeniz yeterliyse tavsiye ederim.
  • windforce45 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam ürünü aldınız mı?

    Bende 4323 alttan buzluklu mu olsun yoksa klasik olup yeni nesil twin cooling mi olsun diye düşünüp duruyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kış günü uygun diye bekledim.tavsiyesi olan varmı
  • Vestel NFY 620 X düşünüyorum, ne zamandır fiyat takip ediyorum. Şuan taban hb de, 2199tl ve worldpuan vs var. Dolap oldukça geniş, yazan yorumlarda alanlar memnun kalmış ancak rafları sabitmiş, ayarlanmıyormuş. Öyle bir dezavantajı var. Ayrıca kombi tipi değil, soğutma bölümü klasik olarak üst tarafta yer alıyor.
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Ben buzluk kısmı üstte olması taraftarı oldum. Çünkü buzluk sürekli açılıp kapatılmıyor. Alttan buzluk pek tercih sebebi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windforce45 kullanıcısına yanıt
    Ürünü aldınız mı peki? Yorumlarınızı merak ettim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet aldım. Ürün gayet başarılı geldi horoz lojistik ile çalışıyordu aldığım yer sıkıntı olmadan geldi. Kuruluma da geldiler epey geniş. Hani çalıştırdım ama şu an bulunduğum evde değil. Düğün için tadilat yaptık oraya koyduk. Ama başarılı. 1.84 benim boyum tam kendime göre açıkçası eşim benden kısa onu da göz önünde bulundurarak aldım aslında. Yarın öbür gün başım ağrımasın :) yani kendisi alabilecek şekilde bi ürün. Ben tavsiye ederim. Ürünün hem üstünü hem altını da dilediğin gibi kullan hem buzluk hem dolap şeklinde. Tek sıkıntı bi hafta sonra telefon geliyo. Size özel digiturk üyeliği bilmem ne diye satış yapmaya çalışıyorlar :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annem 6 yıldır vestel kullanıyor buzdolabını tık demedi maşallah. Bende önümüzdeki hazirandan itibaren almaya başlayacağım seneye düğün var, vestel mi alsam başka markalara mi yonelsem bilemedim. Var mj tavsiyesi olan? Kombi tip olacak 500lt+ olacak max limit 2500tl
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Hocam takip edebildiğim kadarıyla Hitachi şu an Çin'de üretiliyor. Sizin almış olduğunuz modellerde de durum aynı mı? Hitachi'nin buzdolabı kalitesi devam ediyor mu sizce?
  • arkadaşlar

    arçelik 2498 cniy a++ mı? yoksa 2597 cniy a++ mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

    arkadaşlar

    arçelik 2498 cniy a++ mı? yoksa 2597 cniy a++ mı?

    Fiyat ne

    diyorlar? Kampanya vaad ettiler mi?
  • *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt
    fiyat liste fiyatı, 7yıl garantili olacak
  • Arkadaşlar bosh dan kgn76aı30 modeline bakıyorum kullanan varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba Arçelik 2488 Ces A+++ Kombi Nofrost Buzdolabı kullanan var mı? Nette en uygun ve güvenilir olarak hb sitesinde buldum 3740 tl. Almadan önce kullanıcı yorumlarını merak ediyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.