Şimdi Ara

C.Ronaldo Juventus ile CL kazanırsa Messiciler susar mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
1
Favori
6.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Afonso54

    Arkadaşlar tarihte bir sürü Messi örneği var oyun tarzı olarak en büyük örnek Maradona tıpa tıp aynı oyuncular ne var yani bunda ? 160-175 arası boy, müthiş top kontrolü güney amerika her sene çıkarıyor bu tarz topçuları Messi'nin farkı Barça alt yapısından olması müthiş bir jenerasyonda oynaması ve kendi çalışkanlığı başka bir olayı yok. Cristiano Ronaldo tarzında bir oyuncuya ben tarihte rastlamıyorum örnek verebilirsiniz ? Cristiano Ronaldo bir daha gelmez maalesef ama Messi'den Neymar'dan Hazard'dan çok çok gelecektir geldi görsel zevk vermiyor bu topçular neymiş 3-4 kişi geçiyormuş artık onuda yapamıyorlar futbolda defansif sistem çok gelişti bu tarz topçulara ve 10 numaralara yer yok artık Ronaldo gibi seri, sahneye aniden çıkabilen güçlü hücum oyuncuları önemli ağlasakta kıvransakta gerçek bu şimdi en büyük örnek sanırım genç olarak Mbappe bakın bizim Vinicious'ta bu Messi - Neymar - Ronaldinho tarzı oyuncu bir cacık olmayacak ondan izleyip göreceğiz.
    Futbolu çok farklı değerlendiriyoruz. Asıl ronaldo dur sahada zevk vermeyen.Son vuruşlari dışında topla nerdeyse hiç hasır neşir olmayan, sürekli pozisyon almaya çalışan bir oyuncu.Futbolun sana göre en büyük keyfi son vuruş ve ardından gelen gol ise evet ronaldo sana daha çok keyif verir.Bana göre ise topu kontrol etmek, dikine gidebilmek, key pass verebilmek, 50 metreye nokta pas atmak, telefon kulubesinde adam geçmek keyif verir ve bu yüzdendir ki messi Hazard robben Ribery gibi adamlar beni daha çok heyecanlandirir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu konular neden hala tartışma konusu anlamıyorum. Şu an elit hocalardan kime sorsan hepsi Messi'yi ister takımında. Ronaldo istediği kadar kupa, ödül vs. alsın Messi her zaman daha iyi oyuncudur öyle de kalacaktır.
  • Jefferson Starship kullanıcısına yanıt
    Bu işten anlayan nadir üyelerden birisisin dostum tebrikler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Susmaz onların zaten işi gücü mızmızlanmak. Gerçeği mızmızlanarak kabullenmeyi öğrenecekler
  • Kimmiş o elit o hocalar ya, Ronaldo her sezon banada 5-10 tane geçirse bende en iyi Messi diye gezerim ortalıkta, Ronaldo yıllardır ezip geçiyor elit takımları ve hocaları, Messi sistemin güzel bir parçasıdır Ronaldo tek başına sistemdir tek başına takımdır.
  • Bence de Ronaldo çoktan susturdu uzaylıyı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GREAT OF ALL TIMES

    C.Ronaldo Juventus ile CL kazanırsa Messiciler susar mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Afonso54

    Kimmiş o elit o hocalar ya, Ronaldo her sezon banada 5-10 tane geçirse bende en iyi Messi diye gezerim ortalıkta, Ronaldo yıllardır ezip geçiyor elit takımları ve hocaları, Messi sistemin güzel bir parçasıdır Ronaldo tek başına sistemdir tek başına takımdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BullPoweR7

    Bu mesaj silindi.
    Bu da güzel şaka Adamlar top 20 Ronaldo yapıyor 10 tanesi ManU ve Portekiz'den, Real Madrid'de attığı 500 golden 10 tane anca seçebiliyorlar. Ağlayın iyice, beleşçi avukatları sizi
  • Barça sistemi çöktükden sonra Messi yi gördük 3 senedir yoklara oynuyor zaten Arjantin milli takımında hali ortada daha neyin tartışması bu o tartışma çoktan bitti


  • beleşci bücürümüz şampiyonlar ligi yarı finalinde nasıl bir gol atmış izleyelim


  • Aaaa beleşçi bücürümüze bak sen takımının elenmesinde sorumlu kişi rezilleri oynamış.




  • Messiciler asla ama asla susmaz. Asla

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İlhan.M26

    GREAT OF ALL TIMES

    C.Ronaldo Juventus ile CL kazanırsa Messiciler susar mı ?

    Önce o ifadenin nasıl yazıldığını öğrenirsen daha güzel olur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • transverse T kullanıcısına yanıt
    Kafa güzelmiş. Keşke Messi'yi de başka takımlarda görebilsek...


    Bu sene attığı golleri bile izlemek yeterli.

    İspanya'ya frikik golü.
    Faroe Adalarına röveşata ve ceza sahası içinde attığı gol.
    Juventus'a röveşata
    Dortmund ve Barça maçlarında attığı goller. Kolay kolay hiçbir futbolcu gerilmeden , ani kıvraklıkla o kavisi verip en uzak köşeye atamaz.
    Gremio'ya attığı frikik golü.
    Getafe'ye attığı gol.(ceza sahası içinde iki kişiyi çalımlayarak uzak köşeye attığı gol)


    Bunlar dışında orta sahadan alıp top sürerek attığı gol yok diyenler net şekilde futboldan anlamıyordur. Hangi forvet oyuncusu
    o şekilde gol atıyor?

    Ronaldo kanat oynarken o şekilde düzinelerce golü var. Fakat oyun yapısını değiştirdi ve bu şekilde tarihin en iyi winner'i oldu.
    4 şampiyonlar ligini kazandı. Üstüne milli takımla Avrupa Şampiyonası'nı kazandı.




  • Ronaldonuz da Messiniz de batsın.Dolar olmuş 7 lira ülke batıyor ne boş işler peşindesiniz arkadaş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozmodov

    Öncelikle kupaları takımlar kazanır oyuncular değil.



    Ronaldo sırf Messi'ye yetişebilmek için odun gibi bir oyun stiline evrilmek zorunda kaldı sırf bu bile Messi'nin çok daha üstün bir futbolcu olduğunun kanıtı. Tarih şampiyonlukları yazdı diyenler için: Bundan 50-100 sene sonra apaçi sevicisi maç izlemeyen kör fanları olmayacak Ronaldo'nun (çünkü bu tür izleyiciler farklı oyuncuların fanlığını yapacaklar.) insanlar bu iki oyuncuyu karşılaştıracakları zaman kupa sayılarını öne sürmeyecekler açacaklar videoları izleyecekler ve Ronaldo'yu izlediklerinde çoğunun vereceği tepki"Bu muymuş yani" olacak Ronaldo'yu zamanında Messi ile karşılaştıranlara gülüp geçecekler ve tıpkı şimdiki Pele gibi bir balon olarak hatırlanacak daha fazlası değil.
    Ben de Messi'yi daha çok severim ama bomboş bir yorum yapmışsın. Messi kafa olarak bitik durumda. Ronaldo makine gibi aynı. Son yıllarda da Messi'den daha iyi. Kabullenmek çok mu zor ya.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.