Şimdi Ara

Cabal 2 Kr - Cabal 2 Na-Eu serveri (Editlenmiştir)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
9.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle oyunun eu sürümü gelmedi bende bir arkadaşımdan rica ederek bir kore hesabı buldum . Oyuna geçmiş mesajlarımda okadar kötü gibi yorumlamış olsamda içi çoğu oyundan farklı bir duygu hissetirdi. Oyuna başladıktan sonra evet bu benim oyunum dedim. Cabal 1'e pek fazla benzemiyor ama cabal 2 den önce en sevdiğim oyun aion'ın bir çok ögesi mevcut fakat aion kadar sıkıcı değil. Öncelikle skill attığnızda vuruş hissi gerçekten hissediliyor. Oyunda ingilizce yama olmamasına rağmen görevleri rahatlıkla anlayabiliyorum (bazıları hariç). Oyunun cabal 1 'den farklarına geleceksek dungeonlar itemle değil free giriliyor. Statlar otomatik veriliyor. Combo sistemi değişip aion'da chain (zincirleme) dediğmiz sistem var. Ve karakterlerin fizikselmi, yoksa büyüselmi gücü olduğu direk belli . Oyuna craft için ayrı bir map açılmış. Cabal 1'deki gibi en iyi itemler craftla değil honor point ve kazandığmız diğer pointlerle alınıyor. Tüm dungeonlarda 3 seviye olmak üzere kolay , normal ve zor bulunuyor. Oyunun şuanda lvl cap'i 50 fakat euya geldiğinde 40 veya 45 olarak gelebilir. Eu serveri açılınca en iyilerinden olmak istiyorum , oyunu önceden denemek istiyorum diyenleredehttp://www.newgameway.com/ sitesinden kore hesabı satın alabilir. Neden paralı diyecek olursanız kore vatandaşlık numarası istiyor. Yakın bir zamanda çin betasıda açılacak ....


    Oyun hakkında sorularınız varsa cevaplayabilirim ve hergün oyun hakkında yorum olarak bilgiler vereceğim

    Arkadaşlar öncelikle oyunun map kısmından bahsetmek istiyorum. Oyunda mapler şöyle gelişiyor cabal 1'de greean despair-Bloody ice - Desert Scream gibi 3 'e ayrılmıyor. Her 10 lvl için bir map yapmışlar . Bu maplerde her 10 lvlden sonra 1 zindan var bizim sarı görevlerimizle birlilte o zindanı bitirince 1-10 kısmından 11-20 kısmına gidiyoruz. Oyunun zindanların bahsedersem açıkçası zindanlarda görev sistemi yok. Görevler genelde şunu öldür tarzındada değil. Zindanlarda görev yok yani mob geliyor kesiyorsunuz kapı açılıyor tarzı. Cabal 1 deki gibi şu lambaya git şu kuyuya git gibi ögeler yok çok daha basit. Ve zindanlarda kutu sistemi yok kestiğmiz mobun üstüne tıklıyoruz kutusu açılmış oluyor. Ve üzüldüğüm tarafı ise cabal 1 deki mergaheph-killan rings tarzı görevler yok Tüm gereçlerimizi kazandığmız honor ve diğer puanlarla alıyoruz


    Oyundaki 21-30 lvl aralığındaki mapin gündüz görüntüsühttp://puu.sh/aTEzo/fdd989f59a.jpg
    Oyundaki 21-30 lvl aralığındaki mapin akşam görüntüsü http://puu.sh/aTGsb/adcd714ac3.jpg
    Oyundaki 21-30 lvl aralığındaki mapin gün doğumu görüntüsühttp://puu.sh/aTGQj/73c1baad92.jpg


    Evet arkadaşlar bugün size Cabal 2'nin kule sisteminden bahsetmek istiyorum . Cabal 2 de kule dediğimiz sistem bildiğmiz 20-30 katlı kule değil bizim boyumuzdaki kuleler. Bu kuleler mavi ve kırmızı olmak üzere 2 'ye ayrılıyor. Bu kulelerin herzaman özel görevleri oluyor. (mavi görevler) Mavi görevleri ;
    Mavi kuleyi kesip mini dungeon'ı bitirerek , Kırmızı kuleyi kesip içinden çıkan yaratıkları öldürerek tamamlamaya çalışıyoruz . Ve bugüne ek olarak sınıfların savaş rollerinden bahsetmek istiyorum. Öncelikle tüm sınıfların priest dışında 1 tane party buffu var. Priestin daha fazla party bufı var .
    Force Archer: Oyunumuzun hen hızlı dps yapan karakteri. Dungeonlarda boss kesmek için 3. lazım karakter .
    Force Blader : Oyunumuzun fa'dan sonra hen hızlı dps karakteri bir nevi assasin. Oyunun en iyi pvp karakterlerinden.Yüksek kritik vurma şansına sahip.(Cabal 2'de debuff olayı kaldırılmış. Bazı skiller vururken bişeyler yapıyor ama debuff hiç yok)
    Force Shielder: Oyunumuzun tank karakteri dungeonlar için priestle en iyi ikili .
    Warrior: Oyunumuzun yavaş ama fazla hasar veren karakteri. Dps'si ve canı orantılı. Fs yoksa warrior azda olsa tank görevini üstlenen karakter.
    Wizard: Oyunumuzun alan hasarları , ve yakma gibi iyi yetenekleri olan karakter. Dungeonlar için aranan 4. karakter. (fiziksel ve yakından vuran moblar için birebir. )
    Priest: Oyunumuzun destek sınıfı dungeonlarda aranan karakter. Daha öncede bahsetmiştim oyunumuzda 3 seviye var diye. Üst seviye normal bir dungeon'ı sadece 1 tane priest ve yanına 2 tane adam akarak bitirebilirsiniz. Dungeon'ı zor oynuyorsanız 2 tane priest ve 4 tane adam alarak bitirmelisiniz.
    Bu arada en iyi itemler zor ve yüksek lvl dungeonlardan çıkıyor ^^

    Not : Alıntı değildir diğer forumdada ben yazdım :)

    Mavi kulehttp://puu.sh/aUT5D/aba3843d92.jpg
    Kırmızı Kulehttp://puu.sh/aUUQV/8e133b8797.jpg

    Bugün oyunun diğer oyunlara benzeyen kısımlarını anlatacağım . Oyun özerlikle cabal 1'den çok Aion Online'a benziyor. Öncelikle ekipman seti aynı Aion'daki gibi puanlar biriktirerek normal , boss keserekte güçlü itemler kazanıyoruz. Aion'daki chain sistemi bire bir aynı . Aion'daki shard sistemi buradada var . Aion'ın da böyle ögeleri mevcut fakat cabal 2 'de görev yaparken , grind yaparken sıkılmıyoruz diyebilirim. Cabal'a benzeyen tarafları çok az diyebilirim. Neredeyse tüm sistemleri değişmiş .

    Oyun içinden boss resmi :)http://puu.sh/aWnre/16a4e5cd81.jpg
    Bossun normal görünümü :)http://puu.sh/aWnx6/8d73a14b0c.jpg


    Merhaba arkadaşlar bugün oyunun item sistemini anlatmaya çalışcağım . Oyundaki itemler Beyaz , yeşil, mavi, mor ve sarı diye güçsüzden güçlüye sıralanıyor. Oyunda + basma gibi bir olay yok fakat oyunda setler var . Mesela 40 lvl A isimli force blader setini ele alalım. A seti beyaz veya yeşil olursa en kötü setlerden olur mavi olursa I,II,III,IV,V diye 5 e ayrılır. En iyi set ''V'' setidir. Morlara geçersek ondada mavi deki gibi 5'e bölünür. En güçlüsü yine ''V'' harfidir. Ve gelelim sarı eşyalara ; bu eşyalar her türlü kıyafette veya silahta olmaz (tam bilmiyorum) . Sarı itemler sadece 1 tane sete sahiptir 5e bölünmez. Duyduğuma göre en iyi setli adam mor V setli adamdır. Ve gelelim battlemod sistemine, Oyunda battlemod 35 lvlde geliyor. Battlemodlar her türlü zamanda çok kullanışlı oluyor ve cabal 1 deki gibi sp gerektiriyor .


    Tüm sınıfların battlemod'ları :http://www.youtube.com/watch?v=eH8AoIqMyQc
    Haritanın genel büyüklüğü : http://puu.sh/aY943/a1a5689c14.jpg

    Edit : Cabal 2 kore ilk bakış için ^^


    Cabal 2 kore'yi bıraktım arkadaşlar , oynama amacım oyunun eu sürümü gelmeden öğrenmekti oyunun genel olarak tüm sistemini öğrendim fakat benim öğrendiklerimi siz 1 haftada öğrenebilirsiniz eusu gelince , şuan herkes gibi bende eu sürümünü bekliyorum

    Oyunun Battlefield savaşı :http://www.youtube.com/watch?v=c2C51a9lfos

    Cabal 2 Eu/Na Evet arkadaşlar herkesin beklediği Cabal 2 'nin ingilizce serveri açılıyor . Na mı Eu mu olduğunu anlamadığım için böyle yazdım. Şuan için CBT de olan oyuna yukarıdaki linkten üye olup betası için seçilme şansınız var. Bence kışa kalmadan OBT açılır gibi bunu paylaşmak istedim en azından bir sevindirici haber olur diye !!

    Birde yeni açılan bu sunucu koredeki son yama ile aynı anda geliyor. Bu nedemek oluyor derseniz artık tüm sınıflarda cinsiyet özgürlüğü , yeni dungeon ve yetenekler bu habere bende sevindim açıkçası çok daha güzel olacaktır eminim !

    Bu arada oyun hakkındaki sorularınız varsa bildiğim kadarıyla cevaplarım şimdilik teşekkürler ^^
    ----2016

    Uzun zamandan sonra eu serverine dönüş yapıyorum birkaç aksaklık çıktı onları düzeltip devam edeceğim . Oyun hakkında bir kaç şeyden bahsetmek istiyorum .
    1. Fps büyük oranda artmış ful grafikte 70 fps gördüm en azından şehirler için böyleydi.
    2. Oyun çok basitleşmiş şuan 50 lvl patch'i var ve gerçekten çok rahat level atlanıyor oyun başladığında böyle değildi ki koredeki dahada zordu.
    3. Oyunun lvl cap artmasıyla force shielder'ın ezici üstünlüğü gitmiş yine baş sırada sayılabilir ama eskisi kadar güçlü değil bunun yanında da karakterler denge ve rollerine yoğunlaşmış.
    4.60 lvl patchi ile wizard karakteri güçleniyor yeni gelen skili muhteşem olmuş isteyenler youtubeda 56lvl wizard skili diye araştırıp bulabilirler.

    Editlenmiştir :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XlozethProcyon -- 18 Temmuz 2016; 15:38:59 >







  • Lvl ve exp olayı nasıl, kolay kasılıyor mu?
    İtemler hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilir misin mesela?
    YT'de izlediğim kadarıyla wi'nin ateş ve buzdan başka saldırıları yok, var mı yoksa? Oyuna wi ile başlamayı düşünüyordum ancak bu gördüklerimden sonra biraz soğudum diyebilirim.
    Haritaların genel büyüklüğünü gösteren bir ss koyabilir misin?
    Şu ana kadar sana göre gelecek vaat eden karakter var mı,mesela cabal'da wi'nin sp si vardı, fa'nın heal'i fb'nin db'si fs'nin absorbu vs. bu şekilde ptlerde aranan karakterler sıralaması vardı; cabal2 de bu durum nasıl? Yazında az da olsa bahsetmişsin ancak biraz daha açabilir misin?


    Şimdilik bu kadar, aklıma gelirse tekrar sorarım. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farron -- 18 Ağustos 2014; 22:49:37 >
  • Lvl ve exp demişsin ilk 10 lvl gerçekten basit , 10-20 arası görevlerle falan geçiyor onada basit diyebiliriz. 20-30 arası zorlaşmaya başlıyor, 30-40 arası kasmak zorlaşıyor , 40 dan sonra çok zor lvl ve exp için :) İtemler konusunu mesaj olarak konuya eklemeye çalışacağım . Haritanın genel büyüklüğünüde koyarım .

    Gelecek vaat eden karakter demişsin. Öncelikle oyunda solo dediğmiz olay tamamen kaldırılmış ve tüm sınıflar priest'e bağlı çalışıyor. Oyundaki en güçlü karakter ve en çok olan karakter force sheilder . Yüksek defansı ve seri alan atağı olduğu için fs en çok tercih ediliyor. Force blader da ve oyunun tüm sınıflarında debuff kaldırılmış. Oyun ''cabal'' ismini yitirmiş diyebilirim ki benzediği noktayı şahsen ben bulamadım. Oyunda crit. dmg dediğmiz sistem fixlenip tüm sınıflar %120 sahip oldu. Gelecek vaat eden karakter priest ve fs diyebilirim. Oyundaki en güçsüz ve en az tercih edilen karakter wa'lar.

    Wizard olayınada gelirsek, buz ve ateş büyücüsü olarak çalışıyor yoksa başka tür skilleri yok. Ya buz ya ateş . Oyunda hava elementini priestler, beyaz şimşeği fsler , kara (mor) şimşeğide fbler kullanıyor. Fa'lar ise skilleri cabaldakine benzeyen tek karakter diyebilirim ama tüm karakterlerin kullandığı efektleri azda olsa barındırıyor.

    Oyun gücüne sıralama getirirsem Fs,(fb,wi,fa),wa,pri ama pri + wa fs yi alır çünkü oyun prieste göre işlevselleştirilmiş diyebilirim :)

    Edit: Wa'lar ise hava ile kan gibi birşeyin karışımına sahip bir efekti var :)
    Edit2 : Vaat eden karakter her türlü priest, diğer tüm sınıfların 1 saatlik 1 tane grup buffı var :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XlozethProcyon -- 19 Ağustos 2014; 0:54:54 >




  • Hah bu oyun eu serverlarına gelecekte göreceğiz. Daha kaç yıl bekleticekler acaba
  • HouseM.D. kullanıcısına yanıt
    Beklemekten sıkıldığım için korede başladım bir bakıma :P
  • Kore hesabını nerden bulmuş arkadaşın, ve oyunu kore diliyle nasıl oynuyorsun :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Torgonudho

    Kore hesabını nerden bulmuş arkadaşın, ve oyunu kore diliyle nasıl oynuyorsun :D

    Arkadaşlarıyla başlamış bırakan olmuş aralarından birtanesinide bana verdi :) vermeseydide kore acc alacaktım . Dil sıkıntısı çekmiyorum oyunda hersey basit anlıyorum artık ;)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harita ve genel bakış için teşekkürler güzel olmuşlar.

    Ancak harita konusuna dönersek oyunda tüm harita bundan mı ibaret yoksa buna benzer bir kaç tane daha harita var mı, niye diye sorarsan oyunda tek harita bu ise beklentilerimin çok çok aşağısında kalacak, umarım tek bu değildir.
    İkinci olarak ise, videoyu senin hazırladığını düşünürekten bunu diyorum: Sesin hiç çıkmıyor bir şeyler duyuyorum ama anlamıyorum.
    Durum bundan ibaret şimdilik ve bm leri incelerken fa ve wi nin gücünü daha net gördüm. Bu da karakter seçim konusunda büyük yardımcı olacak bir etmen.
  • Farron kullanıcısına yanıt
    Ses konusunda beni maruz görün... Mikrofonun azizliği :( çok yüksek seslere ulaşabilen bir yerden izlerseniz orada nomal ses seviyesine uyuyor .. Bu arada tabikide bu bir harita değil oyunda 6 tane harita var ayrıca 5 tane dungeon haritası var ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XlozethProcyon -- 23 Ağustos 2014; 17:50:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JustCake

    Ses konusunda beni maruz görün... Mikrofonun azizliği :( çok yüksek seslere ulaşabilen bir yerden izlerseniz orada nomal ses seviyesine uyuyor .. Bu arada tabikide bu bir harita değil oyunda 6 tane harita var ayrıca 5 tane dungeon haritası var ...

    O ses seviyesine şimdilik ulaşamayacak durumdayım. :/

    Haritalar için sevindirici bir durum. Bildiğin üzere, cabal'da haritalar çok küçüktü. Burada bariz bir harita büyüklüğü söz konusu, tabi bu sadece tek harita olsaydı cabal 1 nispeten bu konuda pek tatmin edici olmayacaktı.

    Ayrıca Priest'in bm sırasında uçma özelliği çok iyi düşünülmüş. Priest, wi ve fa şimdilik ön planda.




  • Farron kullanıcısına yanıt
    Ayrıca priest ve force blader 'da kanat buffları var. Priest'de beyaz force blader'da siyah kanat çıkıyor ve özel skili kullanabiliyorsun bir nevi tek skillik bm gibi ^^
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JustCake

    Ayrıca priest ve force blader 'da kanat buffları var. Priest'de beyaz force blader'da siyah kanat çıkıyor ve özel skili kullanabiliyorsun bir nevi tek skillik bm gibi ^^

    Böyle sevindirici haberleri öğrenmek güzelde, bir de biz birinci elden tatsak şu güzellikleri.
  • Farron kullanıcısına yanıt
    Emin olun bende eu'nun gelmesini çok istiyorum :( Cabal 2 koreyide oyunu öğrenme amaçlı oynuyorum. 32 lvl fb ile 7 lvl wizard'ım var. Oyun grup oyunu olduğundan yalnız hafifte olsa sıkıyor ama lvl atlayınca birden reşarj oluyorsun ^^
  • Bilgiler için teşekkürler. Ne kadar zamandır buna benzer bir kaynak arıyordum. Oyunu indirmeye başladım. Tek bir sorum olacak. Bu hesapların banlanması söz konusu olabiliyor mu yurtdışı girişli olduğu için? VPN kullanmak lazım mı?
  • simbolmina kullanıcısına yanıt
    Vpn kullanmak lazım değil ban konusuna gelirsek , genel chatden latin alfabesini kullanmak ban sebebi oyüzden, grup kurup veya guild ile konuşun ^^
  • Teşekkürler. Birkaç soru daha sorayım madem sizi yakaladım. Server seçimini nasıl yapacağız. Halihazırda siz ve arkadaşlarınız oynuyorsunuz sanırım. Sizin guilde nasıl ulaşabilirim oyuna başladıktan sonra?
  • simbolmina kullanıcısına yanıt
    https://www.facebook.com/groups/cabal2tr/?fref=ts bu gruba istek yollayın guild'ce buradayız ^^ arkadaşlar size daha yardımcı olabilirler (2 yıldır oynayanlarda var ) ^^
  • simbolmina kullanıcısına yanıt
    Bu arada hangi sınıfı seçeceksiniz? Force Archer veya Warior olursanız tam oluruz ^^
  • boss dropları accoutn bind mi ? eğer oyleyse pazar adına bısey yok gıbı duruyor normal ıtemler honour ıle alınıyor demıssınız cunku
  • Bullocks kullanıcısına yanıt
    Açıkçası tam bilmiyorum binding itemleri korece olduğundan ama baz itemleri kullanırken soru soruyor heralde binding için. Boss droplarıda her türlü çıkar diye düşünüyorum ^^
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.