Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.628
Cevap
41
Favori
108.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • COD 'un en iyi serisi bence. Merakla bekliyorum 3. Oyunu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cod AW'ı aldım ve beğenmedim.Black Ops serisini çok severim fakat bu oyunda sırf gelecek temalı olduğu için almayacağım.Gerçekten sıktı artık şu gelecek teması.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecek temalı cod oyunlarını oyuncuların sevmediklerini biliyor yapımcılar fakat nedense bu inatlarındanda vazgeçemiyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GYAT

    Bir Exo furyası almış gidiyo milleti. Çok fazla bilinçsiz veya küçük yaştaki oyuncunun olduğu burdan belli oluyor. Exo olacak mı olmayacak mı , aman olmasın gibi konulara gerek yok Exo zaten Advance Warfare ' a özgü bişeydi. Bo3 ile bi alakası yok. Öyle bişey olacağını sanmıyorum. Ha büyük konuşmak gibi de olmasın öle bişey olsa bile adı Exo olmaz farklı bi suit kullanırlar. Ama yani Bo3'te Exo diye bişey yok en azından ben olacağını düşünmüyorum silin artık şunu kafanızdan.

    Delirtmeyin adami!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MW2 MW3 karşısında saatlerim geçti deliler gibi oynadım , sonra black ops denen zamazingo çıktı yine bir gazla aldım bir hafta olmadan kodlarını kullanmadan sattım. Sonra black ops 2 çıktı yine canım çekti gittim aldım bu sefer beş gün sonra sattım. Ghost çıktı ulan dedim bu sefer olmuştur yok abicim nerede kalkmanla ölmen bir oluyor sonra ps4 için upgrade yaptım grafiklerden ötürü biraz idare etti lakin çerez niyetine. Sonra aw denen şaçma salak oyun çıktı piyasaya kardeşlik yaparak aldım iki gün sürmedi sattım fifa aldım sonra klandaki arkadaşlar ile oynamak için tekrardan aldım ayda 10 dakika oynarsam ne ala. Şunuda itiraf etmeliyim AW'yi oynadıktan sonra resmen ghost oyununa tapasım geldi. Sonuç olarak klandaki arkadaşlarım oynamaya devam ettiler ben ise komple sistemi değiştirdim titanfall'a kanıp :)

    MW2 ve MW3 çıktığı günlerde kendimi resmen eve kapatmıştım odanın düzenini değiştirdim bir dünya abur cubur bira sigara stokladım eve , halen aklıma geldikçe içim bir garip oluyorum. COD4 olayına bile girmiyorum o efsane hiçbir fps onun kadar tat vermeyecek.




  • Call of Duty: Black Ops III Teaser Trailer'ı (Türkçe Altyazılı)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tonimotto

    MW2 MW3 karşısında saatlerim geçti deliler gibi oynadım , sonra black ops denen zamazingo çıktı yine bir gazla aldım bir hafta olmadan kodlarını kullanmadan sattım. Sonra black ops 2 çıktı yine canım çekti gittim aldım bu sefer beş gün sonra sattım. Ghost çıktı ulan dedim bu sefer olmuştur yok abicim nerede kalkmanla ölmen bir oluyor sonra ps4 için upgrade yaptım grafiklerden ötürü biraz idare etti lakin çerez niyetine. Sonra aw denen şaçma salak oyun çıktı piyasaya kardeşlik yaparak aldım iki gün sürmedi sattım fifa aldım sonra klandaki arkadaşlar ile oynamak için tekrardan aldım ayda 10 dakika oynarsam ne ala. Şunuda itiraf etmeliyim AW'yi oynadıktan sonra resmen ghost oyununa tapasım geldi. Sonuç olarak klandaki arkadaşlarım oynamaya devam ettiler ben ise komple sistemi değiştirdim titanfall'a kanıp :)

    MW2 ve MW3 çıktığı günlerde kendimi resmen eve kapatmıştım odanın düzenini değiştirdim bir dünya abur cubur bira sigara stokladım eve , halen aklıma geldikçe içim bir garip oluyorum. COD4 olayına bile girmiyorum o efsane hiçbir fps onun kadar tat vermeyecek.

    Aynen panpa :)




  • Official Call of Duty: Black Ops III "Ember" Tease




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 26 Nisan 2015; 20:25:07 >
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Daha fazla gelecek temalı CoD'a gelemeyeceğim

  • Call of Duty: Deus Ex gibi duruyor ama gerçekten Treyarch ilginç işler yapmayı iyi biliyor bakalım 2 gün sonra ne çıkacak.
  • Aslında çokta gelecek değil artık. Fazla teknolojik format genel olarak oyuncular tarafından beğenilmiyor bende buna dahilim ama bir yerde kaçınılmaz çünkü oyunda yer alan şeylerin neredeyse %90'ı artık var olan şeyler. Yani 10 sene önce mesela exo skeleton için "gelecek yılların teknolojisi" diyebilirdik ama şu an var olan bir teknoloji. Mesela deri altına mikro çip yerleştirme uygulanıyor Amerika'da.Şu an pazarlama şekli "çocuğunuzu takip edin" olsada o mikro çipin aslında tonlarca gizlenmiş farklı görevi var. Bu mikro çiplerin beyin içine girip sinirler ile bağlanmasınada az kaldı örnek vericek olursam bilmediğin bir bilgiyi mikro çipe yüklediğinde o bilgiyi artık biliyor olucaksın bu işin sınırı yok şu an mucize dediğin herşeyi mümkün kılıcak bir teknoloji bunun gibi şeyler... hatta yapılmıştırda zamanı gelince ortaya çıkartırlar. Oyunun snapchat görüntülerinde göze batırılan bir iğne var onun hakkında ki teoriler ise robocop tarzı bir özellik. Mesela bo2'de düşmanı kırmızı gösteren bir red dot vardı bunu araç gereçler ile değilde direk gözünle görmeni sağlayan bir teknoloji ki bu teknolojide gerçekte var. Bu tarz bilgileri ve haberleri gazete sayfalarında veya türkçe kaynaklarda bulamassınız. İngilizce olarak kapsamlı bir araştırma yapmanız gerekiyor. Yani işin özü artık çokta gelecek değil bunlar. Bana göre önemli olan gelecek temalı olmasından ziyade dengeyi bozucak aşırı şeylerin olmaması. Mesela aw'de herkesi rahatsız eden şey havada uçulması her türlü oyun forumunda ve resmi forumda herkesin şikayeti bu. Oyun 2.dünya savaşı bile olsa yeteneklerinizin karşılığını almanıza engel olan bir aşırılık veya saçmalık veya eksik olduğu takdirde tarihin bir önemi kalmıyor.




  • Yeni Trailer geldi. Trailer'de gördüğünüz insan ve nano teknoloji görüntülerinin bir çoğu şu an var olan veya kullanıma henüz geçmemiş ama yapılmış şeyler. Yukarıda yazdığım beyine mikro çip muhabbetide trailer'da çıktı. Ayrıca bir dedikodu var bu sefer oyunun Microsoft ile değil Sony ile partner olarak çıkacağı konuşuluyor.

    Bu arada Trailer Dues Ex'in 3 sene önce yayınladığı Human Revolution trailer'ı ile neredeyse aynı olması üzerine Dues Ex resmi twitter hesabından Call of Duty hakkında bazı twitler atılmış.

    Black Ops 3 Ember Tease (2015)
    https://www.youtube.com/watch?v=Bfr053KdD6w
    Dues Ex Human Revolution (2011)
    https://www.youtube.com/watch?v=akaos1U8Rto




  • Daha cok gelmeli böyle tema gta6 ya dahil 2 seneye cıkacak efsane

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 - World at War'dan sonra ill defa bir Call of Duty icin Beta yapilacak.

    Oyuncu ilgisini azaltinca bazi seyler nasilda duzeliyor.
    CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta gelmesi güzel.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne buluyorlar şu 2060-2070 yılında geçen savaşlarda anlamıyorum.Yapsalar bi 2.dünya savaşı oyunu satış rekorları kırar belki.
  • Ooo beta mı bu güzel haber işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pre-order'ı iptal etme şansımız olan bir yerden alalım bari betayı oynarız beğenmessek iptal ederiz. Ps store'da pre-order iptal etme var mıydı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 25 Nisan 2015; 0:06:55 >
  • CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO
    CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO
    CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO

    Her ne kadar cok net olmasada grafikler güzel gibi. Oyunda exo gibi uçmak değilde yine sirtimizda takılı bazı şeylerle ileriye doğru dash yapacakmışız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Thrust Jump'dan kastı umarım aw gibi 2 zıplama ve havada boost'lanıp saçma bir hızla gitme olayı değildir. Sırtlarında jatpack görünüyor havalanma olacağı kesin , umarım tadında bırakmışlardır. Ayrıca ellerinde klasik silahlar var umarım silahların tamamı klasik tarzdadır.

    Fotoğrafta ki şuna benziyor

    CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.