Şimdi Ara

Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
10
Favori
26.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scutaro

    Aksine ben multiplayerı beğendim bu sefer, uzun zamandır ww2 oyunu bekliyordum o yüzden almayı düşünüyorum. Haritalar BF kadar olmasada küçük değil araçlar da var, benim istediğim BF kopyası olması değil zaten yine kendine özgü olmuş. Oyundaki grafikler ve animasyonlar da iyi görünüyor, umarım downgrade yapmazlar.






    Eski tdm ruhuna güzel haritalarla sahip olursa araç olmasi benim için problem değil lakin bu 2 sini ayni anda beceremeyeceklerini bildiğim için tereddüt içerisindeyim. Araç içermeyen CoD ruhuna sahip eski haritalar benzeri mapler çıksın yeterli. Geri kalan oyun modlarında istediklerini yapsınlar. Ancak bu ikilinin bozulmaması lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • güzel durmuyor o kadar sanki önlerden yerimizi alalım.
  • önlerden reserved
  • Gameplayler yayınlanmaya başladı. Bence olmamış. Üzerinde senelerce çalışılmış bir oyuna benzemiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greqorian -- 14 Haziran 2017; 0:48:21 >
  • bildiğin battlefield 1 oyununu copy paste yapmışlar
  • Greqorian G kullanıcısına yanıt
    Gameplay olarak zaten CoD'un sunduğu/sunacağı şey belliydi o konuda benim beklentimi karşıladı bu video.Umarım sunucu konusunda da karşılayabilir.
  • Videolar gelmeye başlamış ama oyun hiç olmamış gibi.BF1'in etkisinde kalmışlar ve oyun çıkarmak için çıkaracaklar gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constantine05 -- 14 Haziran 2017; 1:25:14 >
  • Bir CoD 2 havası sezemedim lakin yıllar sonra oynanabilecek bir CoD çıkarmışlar buna gerçekten sevindim

    Attığınız iki videoyu izleyerek ben satın alınıp oynanabilir diyorum.

    kill streak olayını kaldırmışlar sanırım. Kazandığımız puanların birikimine göre kill streak açabiliyoruz galiba tam anlıyamadım. Misal alev silahı 550 puan istiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Juvixted

    Gameplay olarak zaten CoD'un sunduğu/sunacağı şey belliydi o konuda benim beklentimi karşıladı bu video.Umarım sunucu konusunda da karşılayabilir.

    Aynen benimde beklentilerimi karşıladı. Satın alınıp oynanabilir bir CoD oyunu olmuş en azından

    Asıl İnfinity Ward ın oyununu beklemek lazım. Benim IW in çıkaracağı oyundan beklentim yüksek. IW bence CoD un sunup sunabileceklerinden fazlası bir oyun sunacaktır önümüzdeki yıllarda. Infinity ward yeni CoD'u sürene kadar bu oyun güzelce oynanır fazlasıylada keser.

    SledgeHammer games yüzünden bütün herkese BF1 den sonra çıkacak CoD oyununda çıtayı çok yükseltip gereksiz bir beklenti içine girip hayal kırıklığına uğramamaları, Sledgehammer ın normal bir CoD oyunun sunduğu olanaklar ile oyun çıkaracağı konusunda çok uyardım. Haklı çıktığım içinde sevindim

    Gerçi İnfinity Ward'ın da bu sunup/sunulabilecek mevzusunun ne kadar üstüne çıkarabileceği tartışılır şu an için.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrT4ngo


    quote:

    Orijinalden alıntı: Exnuc

    Ana konuya bak çöp gibi kalmış resmen ama bu sefer yapmışlar sanki. Cod2 havası koklarız inş.

    Selam. Bugün hariç trailer videosundan başka hiç bir şey yayınlanmadı. Dedikodularla, olabileceklerle, resmi olan şeylerler buraya 1 ton yazı dökebilirim ama yapmıyorum. Düne kadar araç yok deniyordu her yerde ama bugün görüyoruz ki uçak bile sürebiliyoruz. O yüzden resmi olmayan şeylere gerek yok.

    Bu arada sledgehammer games cod 2 yi kesinlikle yakalayamaz

    Merhaba,

    Sana sitem etmedim kardeşim. BF1 öyle bir seviye yükseltti ki cod2 ve 4 ile öylece kaldı. Konuya o kadar ilgisiz artık millet merak bile etmiyor..




  • cod un s&d modu bu maplerde süpper olur

    oyun iyi beyler oynanır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkıcı en fazla 1 hafta oynanan bf1 den sonra iyi gelecek baya eğlenceli duruyor zaten coddan bundan fazlası beklenemez killstreak ve oyun modlarındaki etkileşimler baya güzel olmuş tek sıkıntı pcde yine full tdm oynanacak olması
  • Son multiplayer oynanış videolarından sonra görünen o ki, mekanikler ve animasyonlar değişmemiş, sadece senaryoyu oynarım, BF 1'e devam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 16 Şubat 2023; 16:31:53 >
  • Multisi bildiğimiz standart COD,sinle senaryosu iyi olsun yeter benim için zaten.
  • Oyunun tarzini elestirmeyecegim. Cunku oyun ilk ciktigindan beri konsol odakli kucuk mapler surekli adam vurma hizli oynanis vs vs.



    Ama yil 2017 su igrenc silah seslerini tahammul edemiyorum. Izlerken bile utaniyorum bu adamlar oyuna bu kadar igrenc silah sesi koymaya utanmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Painkiller.

    Oyunun tarzini elestirmeyecegim. Cunku oyun ilk ciktigindan beri konsol odakli kucuk mapler surekli adam vurma hizli oynanis vs vs.



    Ama yil 2017 su igrenc silah seslerini tahammul edemiyorum. Izlerken bile utaniyorum bu adamlar oyuna bu kadar igrenc silah sesi koymaya utanmiyor.

    birebir katılıyorum silah seslerinde hiç gelişme yok tüm silahların sesleri aynı bomba sesleri bile silah sesine benziyo aynı toklukta. hiç vuruş hissi yok. Tamam konu olarak eskiye gittin bari teknoloji olarak ileri gitseydin . yazık oldu beklenen heycana...
  • Painkiller. kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum,ayrıca kadın karektere çok birşey demicem fazla ama o kadının sesi nesir öyle ya,ölünce falan nasıl ses çıkıyor öyle,oyundan soğutur o ses
  • bf1'deki 64 kişik maplerine alışmışken bu oyunda yalnızlık çeker be insan ? Yıl olmuş 2017 hala küçücük maplerde azıcık takımlar kapışıyor.Çıktıktan 1 yıl sonra falan indirimle alırım single bitirip multide 2-3 hafta takılıp bf1'le yolla devam ederim
  • Beklentilerinizi Infinity Ward ın çıkaracağı oyuna saklamanızı ümit ediyorum arkadaşlar. Problem zaten şu an bırak oyun kötü olmuş demeyi son yıllardır ortada oynanabilecek bir CoD oyunu yoktu bile. İlaç niyetine geldi bu oyun. Maksat insanlara normal bir CoD oyunun sunup sunabileceği ne ise onu sunmaktı. Bunuda başarmışlar. Ortaya oynanabilecek bir oyun çıkmış yıllar sonra satın almaya değer bir CoD oyunu.



    Lakin bundan sonra çıkacak CoD oyunları için konuşayım bilhassa Infinity Ward ekibinin yapacağı oyun için konuşayım bu sunup sunabilme paralelinden çıkması lazım artık bu serinin. WW2 nin albenisi yıllar sonra oynanabilecek bir CoD oyunu olmaktan öteye gidemez bu yüzdende satın alınır oynanır değişiklik olsun diye. Fakat bundan sonrası için özellikle IW ekibinin ortaya bir şey koyması gerekiyor.



    Ben bundan sonrası için çıkacak oyunlarda sunup sunabilme paralelinden çıkılmadığı sürece hiç bir oyunu satın almaya gerek duymam. Yoksa CoD2, MW,MW2,MW3 şimdi elimizde WW2 gayet yeterli oynanabilir güzel oyunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    bf1'deki 64 kişik maplerine alışmışken bu oyunda yalnızlık çeker be insan ? Yıl olmuş 2017 hala küçücük maplerde azıcık takımlar kapışıyor.Çıktıktan 1 yıl sonra falan indirimle alırım single bitirip multide 2-3 hafta takılıp bf1'le yolla devam ederim

    bahsettiğiniz şeyler ile CoD ne demek onu anlatmışsınız işte. bu oyunu satın alıp oynayanların zaten 64 kişilik dev harita büyük savaş derdi yok ki. Benim için 2 oyunda farklı zevk. BF nin sunduğu ile CoD un sunduğu ayrı zevkler. Ha ben BF1 de oynuyorum misal. Birinin verdiği zevki diğeri vermiyor benim için. Zaten böyle düşünen insanlar satın alıp oynuyor. Diğer türlü adam BF1 oyuncusu gelip eleştiriyor oyunu bu oynanır mı bu ne diye :) yahu adamın CoD tan aldığı zevki BF1 den alamıyor. Keza BF1 oyuncusunun oyundan aldığı zevkte CoD vermiyor. İki tarafta birbirini eleştiriyor boşuna.



    Mesele burda bunca yıllık serinin CoD 2 den ve mw2 den öte hiç bir şey koyamaması. ve CoD serisi MW2 ye kadar gerçekten başarılı idi BF serisine göre bence. Normal bir BF oyuncusu MW2 alıp oynuyordu ve bu ona zevk veriyordu çünkü her oyunda çıta yükseliyordu çünkü CoD serisi adına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.