Şimdi Ara

Call of Duty: WWII Türkçe Çeviri Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
10.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, uzun süredir Call of Duty WW2'nin dil dosyalarını çözmeye çalışıyoruz. Yaklaşık 3 ay önce çıkardığımız CoD Advanced Warfare yamamız için kullandığımız toolu, WW2'nin dosyaları ile uyumlu hale getirmeye çalışıyorduk. Bugün, epeyce bir ilerleme kaydettik ve bazı metinleri çıkarıp/paketlemeyi başardık. Ama hala çok sorun var. Bu sorunları çözmek günler de sürebilir, aylar da. Çalışmalarımız devam ediyor. Menülerin %20'sini çıkarmayı başardık, ama görev metinleri biraz zor görünüyor. Çalışmamıza devam edeceğiz. Destekleriniz için çok teşekkür ederiz.

    İşte çalışmamızdan bazı görüntüler:
    (Göründüğü üzere, görev metinleri hala İngilizce.)

    Call of Duty: WWII Türkçe Çeviri Hakkında


    Call of Duty: WWII Türkçe Çeviri Hakkında


    Call of Duty: WWII Türkçe Çeviri Hakkında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegioXII -- 3 Ağustos 2018; 8:14:19 >



  • Güzel haber. Beklemedeyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi çalışmalar arkadaşlar. Umarım uğraşınız karşılık bulur, oyunu eksiksiz çevirebilmeyi başarırsınız. Dikkat çeken ve güncel projelere imza atıyorsunuz, son çıkardığınız projelerden 1-2 tanesini deneme fırsatım oldu. Genel anlamda fena değiller ama yer yer yapay çeviriler gözüme çarptı. Hani hedef kitle için oyunu anlayabildikten sonra çok da önemli değil bu detaylar, ancak ekibe Türkçe dil bilgisi ve yorum kabiliyeti yüksek bir düzeltmen alırsanız çeviri kalitenizin artmasıyla birlikte daha yetkin bir ekip olursunuz. Yine de bugüne kadar yaptıklarınız eksiğiyle fazlasıyla takdire şayan. Kolay gelsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 2 Ağustos 2018; 21:59:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KarapathiaN

    İyi çalışmalar arkadaşlar. Umarım uğraşınız karşılık bulur, oyunu eksiksiz çevirebilmeyi başarırsınız. Dikkat çeken ve güncel projelere imza atıyorsunuz, son çıkardığınız projelerden 1-2 tanesini deneme fırsatım oldu. Genel anlamda fena değiller ama yer yer yapay çeviriler gözüme çarptı. Hani hedef kitle için oyunu anlayabildikten sonra çok da önemli değil bu detaylar, ancak ekibe Türkçe dil bilgisi ve yorum kabiliyeti yüksek bir düzeltmen alırsanız çeviri kalitenizin artmasıyla birlikte daha yetkin bir ekip olursunuz. Yine de bugüne kadar yaptıklarınız eksiğiyle fazlasıyla takdire şayan. Kolay gelsin...
    Çok teşekkürler. Biz de yaklaşık 3-4 sene önce başladık bu işe. Hepimiz öğrenciyiz, çevirilere devam ettikçe kendimizi geliştiriyoruz. Tabii ki eski çevirilerimiz biraz kötüydü. Son zamanlarda kendimizi biraz daha geliştirdik. Yani şunu söyleyebilirim, okullardan çok, bu oyunlardan İngilizce'yi öğrendik. Gelecek çevirilerimizde de hatalar olacaktır, ama kendimizi geliştirmeye ve hatalarımızı düzeltmeye devam edeceğiz. İyi dilekleriniz için tekrar teşekkürler.
  • Kesinlikle öyle. Ne kadar uğraşırsak uğraşalım mükemmelini resmî yamalarda bile göremiyoruz zaten, hata olması bu işin olmazsa olmazı. Tabii yorum gücünüz ne kadar kuvvetli yazım diliniz ne kadar temiz olursa ortaya çıkan sonuç o kadar keyif verecektir. Bu noktalardaki eksiklerinizi geliştirirseniz resmî yamaları bile aratmazsınız. Anlatmaya gerek yok, bu işin püf noktası Türkçe ki yabancı dilden çok daha önemli. Tekrar iyi çalışmalar...
  • Bu çok güzel bir haber. Harikasınız Kolay gelsin.
  • Son zamanlarda çok güzel projelere imza atıyorsunuz.Sizleri severek takip etmekteyim.Bahsi geçen sorunların aşılmasını ve çevirinin sağ salim bitmesi dileğiyle.Kolaylıklar dilerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 3 Ağustos 2018; 21:0:19 >
  • Emekleriniz için teşekkürler.. Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz..

    Splinter cell Serisinin geri kalan oyunlarınıda türkçe yaparsanız eğer harika olur..
  • Konusuu bulmuşken sorayım dedim. Aranızda Call of Duty: Infinite Warfare oynayan var mı? Oyun oynarken acayip kastığı için oynamayı bıraktım. Oyunda çok kötü fps düşmesi sorunu var 5-10 larda takılıyo hep. Bu sorunun nasıl çözüleceğini bilen varsa çok güzel olur.

    (Not: Sistemim kesinlikle yeterlidir. Bilgisayarım oyun bilgisayarı son çıkan oyunları bile rahatlıkla yüksek ayarlarda oynayabiliyorum.)
  • lennon54 kullanıcısına yanıt
    Aynısını yaşamıştım oyunda fps 30 üzerindeyken birden 15 lere düşüyor düzelmiyordu forumlarda araştırmıştım nvidia driver'ı ile alakalı bir hata varmış en güncel sürümü yükleyince düzelmişti.
  • Öyle bir sorunla karşılaşmamıştım ben.
  • Çok güzel bi haber, Heyecanla sayfayı her gün girip kontrol edecem. Allah yardımcınız olsun
  • Modern Warfare Remastered'ın da dil dosyalarına bakma şansınız var mı? Orijinal oyuna yama yapmıştım, yeni sürüme aktarmak isterim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qabRiéL

    Modern Warfare Remastered'ın da dil dosyalarına bakma şansınız var mı? Orijinal oyuna yama yapmıştım, yeni sürüme aktarmak isterim.
    Evet, MW: Remastered dil dosyaları elimizde, ama hiç deneme fırsatım olmadı. Ben 1-2 gün içinde bir tool yapmaya çalışacağım. Olumlu ya da olumsuz bir cevap veririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wow. toolsu Çözmek Epey zor iş .Muhteşemsiniz Kolay gelsin :)
  • MErhaba. Yama da bi gelişme var mı ?
  • Elinize sağlık, başarılar dilerim. :)
  • Arrkadaşlar bu çeviride durum nedir neden tgyama bir açıklık getirmiyor ? Lütfen TG yama bir açıklık getirin buraya. Proje iptal mi ?
  • güzel haber ellerine sağlık beklemedeyiz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.