Şimdi Ara

çamaşır makinesi yıkama yapmıyor (arçelik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi akşamlar, arçelik 9103he çamaşır makinesi aniden gitti,normal programını falan seçebiliyorum ama yıkamaya alınca suyunu alıp öylece bekliyor,zaman ayarı da sabit kalıyor bir süre sonra hiçbirşey olmadan suyu tahliye edip "end"yazıyor,kartı söktüm bazı yerlerinde kömür kalıntısı var,tamirciye gönderdim ama sorun bulamamış kartta,kayışa falan baktım yerli yerinde, ben role diyorum ama test edecek ekipmanım yok.



  • Yikamiyorsa zorlama kardeş belki bıkmıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartlı ya da digital değil benim makine ama böyle durumlarda her yerini söküp temizliyorum, o arada dönen pervanelerini, dibindeki tuz kısmını alt kısmındaki bardak gibi olan plastik kısmı söküp temizleyip sular döküp sirke ile boş çalıştırmaya çalışıyorum. pervanelerine de yiyecek kalıntısı sıkışmış olabilir pirinç tanesi veya susam gibi onlardan da su veremiyorsa çalışmıyor olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isilc

    kartlı ya da digital değil benim makine ama böyle durumlarda her yerini söküp temizliyorum, o arada dönen pervanelerini, dibindeki tuz kısmını alt kısmındaki bardak gibi olan plastik kısmı söküp temizleyip sular döküp sirke ile boş çalıştırmaya çalışıyorum. pervanelerine de yiyecek kalıntısı sıkışmış olabilir pirinç tanesi veya susam gibi onlardan da su veremiyorsa çalışmıyor olabilir.
    Ufak bi sorun var benim bahsettigim sorun çamaşır makinesinde ,yinede teşekkür ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel kardeşim motor kömürlerin bitik pm attım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.