Şimdi Ara

Çanak anten olmadan cihaz üzerinden uydu yayını alınabilir mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
3
Favori
162.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Niye sinirlendiniz oldukça normal bir şey sordum. Tivibu ve TurkcellTV+ haricindeki IPTV hizmetleri hakkında bilginiz olduğunu düşündüm ve merak ettiğim bir hususu sordum. Yoksa sorum Tivibu, TurkcellTV+ ya da diğer yayın platformları olsaydı hepsinin bölümü mevcut forumda gider oraya yazardım. Yanlış anlaşıldıysam lütfen kusuruma bakmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 18 Aralık 2016; 2:00:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar. hiç birşey anlamıyorum lütfen yardım edin. yumatu hd wifili alıcı aldım. wifiyede bağladım Turksat kanallarını nasıl izleyebilirim internet üzerinden. ayarlara baktığımda dqcam,cccam,newcamd var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suan boyle bir sey yapılabilir mi canak anten bozuk uydu alıcısı alsam tuplu tv ye baglayıp ızleyebilir miyim? (internet var)

  • romario11111 R kullanıcısına yanıt

    Çanak anten bozulduysa, çanağı yaptırıp, mevcut uydu cihazınız üzerinden izlemeye devam edeceksiniz. Tabi en az harcama yaparak yayın izlemek istiyorsanız, en mantıklı olanı bu. Ki, tavsiyem de budur.


    Çanağı yaptırmak istemiyorsanız, internet üzerinden canlı tv yayınlarını izletebilen cihazlardan satın almak gerekir.


    İnternet üzerinden yayın izleten cihazlar adı, tv box olarak anılmaktadır.


    Tv box satın al ya da alma, internet aboneliğine para ödemek durumundayız. Tv box satın alınca, iptv üzerinden yayın yapan bir yere de abonelik ücreti ödenmek durumundadır.


    Ip tv üzerinden yayın yapan platformlar ise, yasal ve yasal olmayan olarak ikiye ayrılmaktadır.


    Yasal olanlar; digitirk tv, dsmart tv, tivibu, ve birkaç tane daha yasal şirket olarak internet bağlantılı iptv üzerinden yayın veren şirket var.


    Yasal olmayanlar ise; sağda - solda, iptv izletiyorum diye ortada dolaşan bir çok kişi var. Adamların yaptıkları iş, iptv yayınlarının link'lerini hack'leyip, insanlara satmaktır. O link'lerden de gelen yayınlar; donar, kesilir, bozuk yayın gelir. Doğru düzgün izlenmez yani... Bu tür yayın verenler, internetten yayın verdikleri için, bir kaç sonra ulaşılamaz olurlar. Bu adamlara kaptırılan paralar havaya gider. Aynı adamlar bir süre sonra başka bir iptv dağıtıcısı gibi ortaya çıkarlar. Birkaç ay sonra onu da kapatırlar. Yani böyle böyle milleti söğüşleyen çok sayıda sahtekar var ortada...


    İlla tv yayınlarını internet üzerinden iptv şeklinde izlemek istiyorsanız, önce bu işe yarayan cihazlardan birini satın almak gerekir. Android tv box cihazlar iptv izleme işinde en verimli olanlarıdır.


    Tv bıx cihaz edindikten sonra ise; önce hiç bir paralı platforma üye olmadan, şuradaki iptv kanal listesini cihaza yükleyerek izleyin.

    https://forum.donanimhaber.com/turk-kanallari-legal-iptv-playlist-otomatik-guncelleme--148828775


    Iptv üzerinden izleme işi sizi sararsa, izlemek istediğiniz kanala göre ileride paralı platformlardan birine abone olup, yine aynı tv box'u kullanarak izlemeye devam edersiniz. Sarmazsa, elinizdeki tv box'la en azından link'ini verdiğim listedeki kanallar içinden beğendiklerinizi izlersiniz. Ya da aynı tv box'la youtube vs gibi yerleri izlemekte kullanırsınız.





  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

    Hocam canak anten kardan dolayı catıya cıkılamadıgı icin yapılamıyor. En buyuk sıkıntı bu. Kose odada kablo tv var zaten onda sıkıntı yok d smart izlenebiliyor. Ben tuplu tv yi belirttiginiz gibi kullanmayı planlıyorum

  • romario11111 R kullanıcısına yanıt

    o halde gerisi verdiğim bilgilere göre halledersiniz.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.