Şimdi Ara

Canon, otomatik olarak kendi yönünü belirleyen akıllı flaş üretti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Japonya merkezli şirket, fotoğrafçılıkla ilgili düşüncelerinizi değiştirecek akıllı bir flaş ürettiğini duyurdu. Speedlite 470EX-AI model numarasına sahip akıllı flaş, özellikle yeni fotoğrafçılara büyük kolaylık sağlayacağa benziyor.

    Ayrıca Bkz.Apple yüksek ses kalitesine sahip yeni bir kulaklık üzerinde çalışıyor
    Fotoğraf çekimlerinde flaşın doğru kullanılamaması oldukça kötü sonuçlara neden olabilirken, doğru flaş kullanımında ise ortaya muhteşem fotoğraflar çıkabiliyor. Canon'un akıllı flaşı, fotoğraf çekimi esnasında en uygun yöne konumlanarak, fotoğrafların daha iyi çıkmasını sağlıyor.


    Akıllı flaş en uygun açıyı kendisi belirliyor 



    Speedlite 470EX-AI tam otomatik moddayken en iyi açıya konumlanmak için bir test flaşı kullanıyor ve nesneyle uzaklığı hesaplayarak asıl flaşı en iyi konuma getiriyor. Böylece flaşlı çekimlerde yaşanan olası handikapların önüne geçilmiş oluyor. Tek yapılması gereken şey fotoğraf çekimi esnasında iki kez deklanşöre dokunmak. Cihazın her şeyi otomatiğe bağlamak istemeyen kullanıcılar için de yarı otomatik modunun olduğunu belirtelim. Nisan ayında satışa sunulacak bu akıllı flaşın fiyatının ise 399 dolar olacağı açıklandı.



  • Profesyonel bir ürün için güzel fiyat.

  • sadece yeni başlayanlar için değil... bazı çekimlerde dikey ve yatay makinayı çevirirken flaşı da çevirmek işkence oluyordu :)
  • İşleri baya kolaylaştıracak gibi fakat bu fiyattan çıkarsa başka flaş satamaz Canon.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "ben sadece <manuel> mod kullanirim, makinenin zekasina guvenmem" diyen arkadaslar bu cihazi gorunce korkup kacarlar herhalde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.