Şimdi Ara

Canon XC15 4K UHD Video Kamerasını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Canon XC15 4K UHD Video Kamerasını duyurdu

    Canon yeni, hafif, kompakt XC15 4K UHD Video Kamerayı duyurdu

    Canon U.S.A., hafif, kompakt gövde ile yüksek görüntü kalitesi elde edileceğini açıkladığı profesyonel kullanım için üretilmiş Canon XC15 4K UHD dijital video kamerasını kullanıma sundu.

    1 Eylül 2016 günü Canon U.S.A tarından yapılan basın açıklamasına göre Canon XC15 4K UHD dijital video kamera üstün özelliklere sahip. Kameranın en önemli yeni özelliklerinden birisi de XLR mikrofon girişi aparatı. Bu aparat sayesinde yüksek kaliteli ses kaydı ile 4K UHD video çekimi yapılabiliyor.

    Canon U.S.A.'nın basın açıklaması şöyle;

    MELVİLLE, NY, 1 Eylül, 2016 – Dijital görüntüleme çözümlerinde lider kuruluş olan Canon U.S.A., Inc. hafif, kompakt gövdesi ile yüksek görüntü kalitesi elde edilen profesyonel kullanım için üretilmiş XC15 4K UHD dijital video kamerasını duyurdu.

    2015 yılı Nisan ayında ilan edilen XC10 4K UHD dijital video kameranın geliştirilmesiyle üretilen yeni Canon XC15, harici bir mikrofon XLR girişi ile çekim yapıyor.

    Gövdeye bağlanan MA-300 mikrofon adaptörü sayesinde geniş yelpazede profesyonel mikrofonları kullanarak profesyonel kalitede çekimler gerçekleştirilebiliyor. Azaltılmış gürültü seviyesi ile görüntü kalitesi ve yüksek ses kalitesini bir araya getiren içerik üretimini destekliyor.

    Yeni XC15 CMOS sensör ve DIGIC DV 5 görüntü işleme platformu sayesinde yüksek kalitede görüntü ve düşük seviye gürültülü ses kaydı ile profesyonel 4K UHD video kaydı yeteneğine sahiptir. Ayrıca Canon XC15 4K UHD dijital video kamera kompakt ve hafif yapısıyla dar alanlarda bile rahat çalışma olanağı sunar.

    Canon XC15 4K UHD profesyonel video kameranın 2016 Eylül ayında piyasada olması planlanıyor.

    Daha fazla bilgi için, lütfen ziyaret edin;

    http://www.yalcincakir.com.tr/yalcincakir-haber-tv-sinema-6.html

     Canon XC15 4K UHD Video Kamerasını duyurdu







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.