Şimdi Ara

Captain Tsubasa (2018) (AnimeSeverler) Türkçe Altyazı İndir!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
9.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Animeseverlerrr

    Merhabalar,

    52 bölümlük bir TV anlaşması var olmaktadır. Dedikodulara aldırış etmeden son hızıyla yayına devam edecektir. Ayrıca bu hafta hastalık sebebiyle geç yayınladık. Çok üzgünüz :) İyi seyirler dileriz.
    52 bölüm ise Brezilya bölümleri gösterilmeyecek demek. Halbu ki gösterilecek diye bahsedilmesi, geçen bölümlerde Brezilya ya gideceği için Portekizce çalışması, Japonya menajerinin turnuva sonrasında gideceği takımı bile hazırlamış olması, gösterileceği konusunda heyecanlandırmıştı beni.
  • 52 bölüm olması kötü olmuş. Efsaneye hakettiği değeri göstermek gerek.
  • Attack on Titan'da olduğu gibi altyazılarınız çok kötü ne yazık ki.
  • xLordRealx kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Kötü ifadesinin içeriğini açar mısınız? Mesela siz hangi seviyede ing biliyorsunuz da Türkçe'sini izleyecek kadar bekliyorsunuz! İng biliyorsanız o vakit örneklerle geliniz. Ayrıca anladığım kadarıyla çevir olayına tamamen uzaksınız. Rica etsem bir sonraki bölümü siz çevirin biz yayınlamasını yapalım :) Böylelikle biz de sizden birşeyler öğrenmiş oluruz.
  • Öncelikle emekleriniz için teşekkür ederim, mazur görürseniz nacizane tavsiyelerim olacak..

    1-Bu animenin çevrileri lütfen geç yapılmasın, salı günü ingilizce alt yazılı düşan bölüm, cuma gece yarılarına kadar çevrilmiyor, elbette iş, okul vs derken uzayabilir ama biraz daha erken yapılabilirse sevinirim.

    2-Sizin çevirileriniz mi bilmiyorum ama çevirilerde çok fazla imla/harf hataları var, hani bir iki değil, çok fazla göze batıyor, üstelik cümle düşüklüğüde fazla biraz daha özenilmesi gerekiyor.

    3-Birde emin olmamak ile birlikte adam video yazmış çevirmen notu diye: Bu video şurdan izlemeyen bilmem ne çocugu budur.Yazıyoruz google ismi ilk çıkan siteyi açıyoruz. Ayıptır zaten bu animeyi yeni nesil pek bilmez, 35 yaşlarındaki koca koca , çoluklu çocuklu adamlar izler böyle eski efsaneleri, yaşı yetenler bilir ekseriyetle.

    4- "special" şutlar orjinal isimleriyle kalsın mümkünse, "ölü yaprak vuruşu"(driver shoot) gibi, ayrıca 35. bölümdeki "ölü yaprak vuruşu" esnasında olduğu gibi animasyonlu yazılar olsun özel durumlarda, one piece'den bilirim ayrı bir hava katıyor

    Tekrar emeklerinize sağlık, başarılarınızın devamını dilerim sağlıcakla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 20 Aralık 2018; 18:55:25 >




  • Merhabalar Öncelikle geri bildiriminiz den dolayı çok teşekkür ederiz. İmla hataları ve harf düşmesi evet bir kaç bölümdür sıklıkla karşılaşmaktayız. Bu konuda gerekli geri dönüş çevirmene yapılacaktır. Ayrıca 3. maddede; Çeviriyi turkcealtyazi.org ve planetdp.org yükledikten sonra anizm.tv ve bir kaç anlaşmalı sitelere bilgi veriyoruz. Yükleme yapmaları için sağolsunlar yardımcı oluyorlar. Lakin bizim özellikle çevirmen notunda şu siteden izleyin gibi bir ifademiz olmadı olamaz. Altyazımızı indirip kendisi sitenin admını değişiklik yapanlar var maalesef.. Tamamen gönüllü gayret esasını dikkate alarak işlem yapmaktayız. Gerek instagram gerek diğer sosyal forum sitelerden geri dönüşleri mutlaka değerlendiririz ve daha sağlıklı işlemler yaparak seyirciye ulaştırmaktayız.

    NOT; Tsubasa hariç diğer tüm çevirdiğimiz animeler gününde çıkmaktadır. Örneğin 'Goblin Slayer' Tsubasayı öğrencilerimizden biri çevirdiği için zaman konusunda bazen noksanlık yaşamaktayız.Bu konuda anlayışınıza sığınarak geri bildirimlerinizi öz veriyle değerlendireceğimizden emin olabilirsiniz.

    Kolaylıklar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Animeseverlerrr -- 21 Aralık 2018; 15:45:43 >




  • Animeseverlerrr kullanıcısına yanıt
    Hocam sitenizde one piece alt yazılı serisi varmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.