Şimdi Ara

Çarpıntı Sorunu Yaşıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir türlü kafamdan kötü düşünceleri,her an kötü bir şey olacakmış gibi şeyleri atamıyorum.Sanki dünyadaki ben hariç herkes mutlu ve güzel hayat yaşıyor hissi...Son zamanlarda çok artmaya başladı bugün başım döndü neredeyse bayılacaktım,başım döndükçe ve düşündükçe daha çok artmaya başladı bu çarpıntı.İnsana acayip huzursuzluk veriyor,karnını ağrıtıyor iştahını kesiyor..Bu durumu yaşayan var mı arkadaşlar nasıl başa çıkıyorsunuz?



  • Lise zamanlarında bende de çok oluyordu. Doktora gittim. EKG yaptırdım, holter falan taktılar. Bir şey çıkmadı. Çarpıntım olduğu zaman bir yere sabitlenip derin, yavaş ve ritimli bir şekilde nefes alıyordum. 10 saniyede geçiyordu. Bazen daha uzun sürebiliyor tabi. Deneyebilirsin.
  • Anksiyete bozukluğu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anksiyete bozukluğu.

    İlaçla çözülür ama, ben insanın kendi kendini tedavi etmesinden yanayım.İlaç tedavi ederken başka bir yeri bozuyor.

    İçinde bulunduğun ortamı değiştir.Ailenle yaşıyorsan ayrı eve çık, arkadaş çevrenden rahatsız edenler varsa iletişimi kes, yeni insanlarla tanış, kimseye sırrını fırsatını verme, net ortamı da buna dahil.

    Üzücü korkutucu film, müzik, oyun lardan uzak dur.Eğlenceli şeylere yönel.
  • Anksiyeten var.

    Ben düşünceler sıklaşınca genelde uyuyorum.
    Rahat hissettiğin kıyafetler falan giy.
    Kitap okuyabilirsin.
    Seni anlayan biriyle sohbet edebilirsin..

    Stresten uzak durman lazım olabildiğince. Belli bir baş etme yöntemi yok.
  • Bu mevsimlerde bu tür şeyler tavan yapar. Olabildiğince eğlenmeye çalış ve MİLLETİN EĞLENCESİNİ GÖRMEZDEN GELMEYE ÇALIŞ. Instagram kullanıyorsan bir süreliğine programı kaldır. Eğlenceli filmler izle, merak uyandıran konuları araştır, bilim kurgu filmleri izle. Dram filmlerinden, üzücü şarkılardan OLABİLDİĞİNCE uzak dur. Ve yine olabildiğince sosyalleşmeye çalış. Arkadaşların çağırıyorsa asla hayır deme ve git. Evde durmaktan iyi gelir kafa dağıtırsın. Bazen sen ısrarcı ol buluşmak için. Kafanı meşgul edecek şeyler de bulabilirsin. Hobi olabilir, ek iş olabilir. Boş kaldıkça düşüncelere dalarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.