Şimdi Ara

★★ Casper VIA A1 (Ana Konu & Kullanıcılar Kulubu★★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
10
Favori
92.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sifirladim hic nova kurup sayfalara vidget eklemeyi denedinmi hesaplarin esitlenmesi senkronizasyon hani acip kapamaya bile widget yok ayarlara girecen hesaplara ordan acip kapatacan boyle kotu bir arayuz nova yukleyeyim dedim ondada widget eklenmiyor denermisin bi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nighthunter9

    Sifirladim hic nova kurup sayfalara vidget eklemeyi denedinmi hesaplarin esitlenmesi senkronizasyon hani acip kapamaya bile widget yok ayarlara girecen hesaplara ordan acip kapatacan boyle kotu bir arayuz nova yukleyeyim dedim ondada widget eklenmiyor denermisin bi

    Hesapta Nova prime ım var ama kurmaya gerek duymadık. Android teması zaten çok benzer. Yinede akşam bi bakarım.



    Kendi arayüzü gayet güzel widget eklemede hiç sorun yaşamadık. Basılı tut aşağıdan widget oradan istediğini seç.



    Oyuncağı çok olan bi arayüz, uzun süre saf kitkat kullanmış biri olarak benim acayip hoşuma gidiyor.

    İleri seviye ayarlarda bir sürü oyuncak var.

    Arama uygulamasında bile sallayarak cevaplama filan gibi fantastik özellikler var.

    Yine son uygulamalar tuşuna bastıktan sonra sallayınca tümünü temizliyor.

    Parmak izi okuyucusuna sağa veya sola kaydırma hareketiyle notlarvb. Bikaç uygulama kısayolu çıkıyor.



    Kişiler, keeps filanda hesapta ve gayet güzel senklorize çalışıyor. Hatta AA haber ajansının bildirimlerine kadar anlık düşüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhaba arkadaşlar. kız arkadaşıma bu telefondan alacağız. yalnız mağazalardan yana bir takım problemler yaşıyoruz. casper satmamak için ellerinden geleni yapıyorlar neden anlamadık. mağazaları isim vererek anlatıcam tek tek.

    önce mediamarkta gittik. ellerinde kutulu casper via a1 olmadığını söylediler. bize dün açıldığını söyledikleri teşhir ürünü casper via a1i satmaya çalıştılar. biz kutusunda istiyoruz, kendimiz açmak istiyoruz telefonu dedik. öğleden sonra gelir dediler, gelmedi. bu olay dün gerçekleşti. bugün gittik bugün de gelmemişti.

    ardından teknosaya gidildi. teknosadakiler bize telefonu bir turk telekom tarifesiyle birlikte satmak istediler. şu tarifeyle birlikte alın şu kadar yapalım size falan filan. yahu sadece telefonu almak istiyoruz biz. bu sıkıntı neden? üstelik turk telekom dükkanlarında via a1 satmazken casper bize tt tarifesiyle birlikte güya kampanya yapıyor. hayır, istemedik.

    vatan bilgisayara gidildi. vatanda da yapılan öneri 100 lira daha koy reeder alın şeklinde oldu. yahu kardeşim, biz oraya telefon bakmaya gelmiyoruz, biz alacağımız telefona karar verdik, sadece alıp gitmek istiyoruz. iki saat reeder telefon tanıttı bize şöyle güzel de böyle güzel de kamerası şöyle iyi de bilmemne. kıl olduk ordan da çıktık.

    son olarak bimeks. telefon yok. direkt yok. uzun zamandır gelmiyor bize dediler.

    soruyorum arkadaşlar, biz neden gönül rahatlığıyla sadece gidip telefonu alıp paşa paşa çıkamıyoruz dükkandan? yeni bi strateji midir bu? uyuz olduk da azıcık. ve ben her zaman bir mağazada inatla önüme öve öve bitiremedikleri modeller çıkarılıyorsa onları asla almam asla. bi bityeniği vardır çünkü. ya reklam almışlardır ya ellerinde kalmıştır ya da sorunlulardır. net.




  • Merhaba arkadaşlar bende Casper Via A1 alarak aranıza katılmış bulunuyorum.Birçok telefonu denemiş biri olarak bu 1 haftalık deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim.Öncelikle bana göre sadece bir tek olumsuz yönü var önce onu söylemek istiyorum onun dışında 10 numara telefon.Kamera evet kamera gerçekten kesinlikle fiyatını hakketmiyor.Auto modda çekim yaparsanız ki genelde o modda çekeceksiniz 800 liralık telefon kalitesinde....ön kamera ve video nispeten daha iyi...ama ben bir slr kullanıcısı olarak manuel modda çekim yapmayı bildiğim için fotoğraf kalitesini kabul edilebilir seviyelere çıkartıyorum.(GM 5 plus seviyesine)...Gelelim bir dünya olumlu yönlerine...%97 oranındaki full metal gövdenin elinizde bıraktığı olumlu his,çok iyi dayanan şarzı,poweramp ile desteklediğim müthiş kulaklık ses kalitesi (tavsiyem kulak içi yarı profesyonel bir kulaklık kullanın),yağ gibi akan menüler ve internette sörf hızı,oyunlardaki performansı,64 gb devasa hafıza,4gb ram,usb type-c....kısacası bir S6 veya G4 tarzı telefon kamerası arayanlar dışında herkese tavsiye edeceğim çok şık bir telefon...




  • ben casper da kullanılan klavyeyi çok beğeniyorum ama bir türlü indirecek bir yer bulamadım. rica etsem bir arkadaş apk backup gibi bir programla klavye nin yedeğini paylaşabilir mi. kurmak istiyorum fakat bir türlü bulamadım
  • Swiftkey playde var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sauce_2k kullanıcısına yanıt
    Bimeks batacak az kaldi :) Hangi telefon daha çok prim veriyorsa onu satmaya çalışıyorlar. Teknosa da hat kitlemeye çalışıyor millete. Öyle durumda mudurunuz nerde diye çıkışın biraz peşin satmak zorundalar. Casper bayiisi yok mu bulunduğunuz bölge de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZETEC SE kullanıcısına yanıt
    Caspern klavyesi swift key degilki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By Doğu B kullanıcısına yanıt
    Telefon başka bir mediamarkt mağazasından başarıyla alındı sonunda :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    A1 de google klavye ve swiftkey var, ondan dedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZETEC SE kullanıcısına yanıt
    Ondaki klavye google degil aosp diye geciyor. Modifiye edilmis. Normal google klavye de turkce karakterler direk gorunmuyor. Casper klavyesinde ki degistirilmis turkce karakterler gozukuyor
  • Bende bugün aldım inceleyelim bakalım biraz. Önerebileceğiniz ayar bir şey var mıdır? Mesela duvar kağıdını düz renk yapma işini halledemedim bir türlü.
  • yine çin markalarına yaptırıp yerli mali diye kazıklamaya çalışıyorlar galiba

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler telefon kaç saatte ful şarj oluyor sizin. benimki 5 saatte bile tam şarj olmuyor sizinki de böylemi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhabalar,
    şimdi bunun Plus olanını çıkartmışlar,
    defalarca yazdım gene yazıyorum yazıklar olsun bu yerli üretim diyerek çin telefonlarını kopya edip milletimizin cebinde parası olanlara.
    Bu telefona 2,000 TL vereceğime gider Nokia N91 alır tekrar kullanırım daha iyi.
    Madem yerlisin sen bu ürünü sat 1,000 TL fiyattan bak bakalım satışın patlıyormu? ama ürünün adı yerli gerisi hikaye hani dolar molar diyoruz ya bu ürünler alınışı dolar satışı kur ve devlet vergileri kar ile beraber TL yani hep bizlerin cebinde gözleri.
    Bu konuda tek takdir ettiğim Marta GM oldu çıkardı telefonunu hemde Google destekli 999 TL dedi halada 999 TL den satıyor umarım yeni ürünlerinde de kalite ve fiyat olarak bu standart ile ilerlerler.
    Zaten bir Motor fiyatı veripte telefon almak rızkını kumarda yemek gibi geliyor artık bana.
  • Arkadaşlar selamlar. Ben de bu telefonu almaya niyetlendim.
    Ama Aklimda bir soru var.
    Bu telefon ile sanal gerçeklik gözlükleri kullanabilir miyiz?
    Destekler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum var. Bu telefonda WhatsApp'ta gelen mesajların bildirimden okunmasını engelleyebileceğimiz bir ayar veya bunu sağlayan bir uygulama vs var mı? Detaylıca bakmamıza rağmen bulamadık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sauce_2k -- 13 Aralık 2016; 8:47:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler tam şarj süresi ne kadar? hızlı şarj desteklediği söyleniyor ama kullanıcı yorumlarında 3 saati bulduğu söyleniyor?
  • aktassa A kullanıcısına yanıt
    Sanal gerçeklik gözlüğü çalışıyor. Fakat görüntü çok net gelmedi bana.1080p görüntü bile net değil. Nedendir bende anlamadım. Arkadaşım sony tel ile denedi yine aynı. Görüntüler puslu gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sauce_2k kullanıcısına yanıt
    Whatsup ı açıp ayarlar-bildirimler seçeneği var. Oradan kapanması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.