Şimdi Ara

Catpower 5106 İçin Matkap ve Bits Ucu Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evde küçük işlerim için Catpower 5106 tipinde bir Şarjlı Vidalama Aleti almak istiyorum ve bu ürünün benim için iyi olduğuna karar verdim. Ancak ayrıca matkap ve bits ucu da almam gerekiyor. Belki sorduğum soru çok basit olabilir ama bu tip ürünlerle hiç tecrübem yok.

    Ürünün özelliklerinde 10 mm mandren olduğu yazıyor. Benim sorum bu çapta bir mandren için matkap ve bits ucu seçerken bunların çapı maksimum 10 mm mi olmalı, minimum 10 mm mi olmalı, yoksa tam 10 mm mi olamlı?

    Eğer bildiğiniz güzel bir set veya marka varsa da tavsiyelerini bekliyorum.

    Cevap verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calmurat -- 24 Kasım 2018; 16:38:26 >



  • Li-ionlu bir pili olduğu yazıyor ama fiyatı pahalı gibi? Üstündeki düğme herhalde vitestir, vites iyidir. Ama bunlarda muhtemelen darbe yok, ufak tefek duvar deleyim derseniz bu işinizi görmez. Cat pek takdir edilen bir marka değil boschun da fiyatlarını inceleyin, ikinci el fırsatlarını da araştırın.

    Bits uçlarında çaptan bahsedilmez. Köşegeni 7mmdir ama mandren 6mmlik açılarak sıkar bu ucu. Bits uçlarının kalınlıkları vardır. Uygun ölçüde olmayan vidalarda kullanmayın. Yıldız vidalarda, her bits ucu vidayı döndürür ama vida içinde boşa da dönerek uç bozulur. Ve de küçük bits uç vidayı düzgün kavrayamamanıza ve zor çalışmanıza sebep olur. Bu uçların en çok kullanılanları yıldız olanıdır. Bu yıldız vidaların ince-kalın olarak üç modelini alın. Aslında ağaç ve demişr vidaları için ayrı ayrı cinsleri var. Yani ağacın kalınıyla sac vidasının kalını aynı değil ma o kadar teferruatı bulamayabilirsiniz. Teknik birisiyseniz her cinsini alın. Yani işinize yaramasa da zevkli olur öğrenmek...




  • Cevabin icin tesekkurler. indirimlerle birlikte hem delici hem vidalama amacli olarak 130 TL ye darbeli bir matkap aldim. Hyundai HP710Set. Icerisinde 3 er adet duvar metal ve ahsap delici var ve vidalama icin yildiz ve duz uclu bits uclari var. Fiyat Performans olarak yararli bir urun oldu benim icin. ev islerimi bayagi kolaylastiracak bir urun oldu. mandren mantigini da deneyimleyince daha iyi anlamis oldum. Tesekkurler tekrardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calmurat C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Mandren ağzı max10mm içindir. Artık delip tamir ederken sıkıntı yaşarsanız bu bölüme yazabilirsiniz. Kolay gelsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.