Şimdi Ara

Cem Yılmaz'ın yeni projesi 'Karakomik Filmler' için fragman yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Cem Yılmaz'ın yeni projesi Karakomik Filmler'in ilk fragmanı nihayet bugün yayınlandı. Normalden biraz farklı bir yapıya sahip olduğunu gördüğümüz Karakomik Filmler, iki farklı bağımsız filmi tek seansta sunmaya çalışacak. Her iki filmde yaklaşık 60 dakikalık bir süreye sahip. Filmlerin isimleri ise "2Arada" ve "Kaçamak".



    2Arada filminde Cem Yılmaz'ı vapurda çalışan bir çaycı rolünde görüyoruz. Ayzek isimli kahramanımızın dramatik hikayesini izleyeceğiz. Karakomik Filmler'in ikinci kısmı Kaçamak ise bilim kurgu öğeleriyle süslü bir komedi olacak. Cem Yılmaz'ın diğer bilim kurgu temalı komedilerinde olduğu gibi Kaçamak'ta da yine yabancı yapımlara birçok gönderme olduğunu görüyoruz.



    Karakomik Filmler'in oyuncu ekibinde Cem Yılmaz filmlerinde görmeye alışkın olduğumuz Zafer Algöz, Ozan Güven, Özkan Uğur gibi isimler yer alıyor. Gişelere damgasını vurmasını beklediğimiz Karakomik Filmler, 18 Ocak 2019'da izleyicilerle buluşacak.







  • Yalnız ne bileyim Cem Yılmaz filmine söven Recep İvedik izliyordur gibi geliyor. Oyunculuğu iyi adamın esprilerde yerine göre iyi. aynı oyuncularla oynayacak çünkü hepsiyle iyi anlaşıyor ve hepsi iyi oyuncular. O hastanedeki yatak saynesinde herkes birbirine geçiriyordu ya hah işte onu rastgele adamlarla yapamazsın. Bu yüzden bu isimler en iyisi.
  • Ben cem yılmazın gora ve arog filmelerinden sonrasını hiç beğenmedim saçma sapan filmler yaptı bana sorarsanız.

  • Cem yılmaz filmlerinde görmeye alışık olduğumuz isimler demeyin cem bey alınıyor kızıyor sonra, hem nerden çıkarıyorsunuz bunları (!)

  • Yine tek filmde iki farklı karakteri canlandırma aşkı. Nedense itici buluyorum. Arkadaş çevresi yetmemiş heralde ki her filmde boşluğu ikinci bir cem yılmaz kaşesi ile dolduruyor. İnşallah bu defa iki filmde tek tek karakter oynamıştır. Yani 2x2=4 cem yılmaz olmaz.

  • Bu filmde ''göndermeli'' olsun (bu terimi hayatıma kaçtığı için Cem Yılmaz'a teşekkürler ) ariv v216 da salon buz kesilmişti .

  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    iftarlık gazoz hariç olabilir

  • Standup yapsın aga, film falan olmuyor işte.

  • bi yahşi batı değil...

  • Vizyona girmesine 20 gün kalmış, fragman daha yeni yayınlanıyor. Karne gününe film yetiştirme sevdasından vazgeçseler de ortaya daha özenli bir iş çıksa keşke. Hem de öğrencilerin tatile çıkmasının Cem Yılmaz filmlerinin izlenme rakamları üstündeki etkisini görmüş oluruz.

  • Yalnız ne bileyim Cem Yılmaz filmine söven Recep İvedik izliyordur gibi geliyor. Oyunculuğu iyi adamın esprilerde yerine göre iyi. aynı oyuncularla oynayacak çünkü hepsiyle iyi anlaşıyor ve hepsi iyi oyuncular. O hastanedeki yatak saynesinde herkes birbirine geçiriyordu ya hah işte onu rastgele adamlarla yapamazsın. Bu yüzden bu isimler en iyisi.

  • cem yılmaz .zafer algöz .ozan güven. combosu yapsalar filmin adını daha iyi olmazmıydı:)

  • Bilmiyorum ama bana bunlar son filmlerinden sonra iyi gibi geldi, sonraki filmde bildiğin arrival ve annihilation filmlerine gönderme var, izin alarak mı yapılıyor bilmiyorum ama en azından umut vaat edici iki filmde.

  • Cem Yılmaz filmlerine gülen de ne biliyim.. Recep İvedik izleyen kitle boş zamanlarında da Cem Yılmaz filmi izliyordur. Aralarında fark yok bana göre ikisi de çöp.

  • Cem Yılmaz'ı çoğumuz sever.

    Ancak adamın bu bilim-kurgu'lara yaptığı atıflar arada (çoğu kişinin anlamadan güldüğü) ingilizce alıntılar çok yapmacık geliyor.

    Daha önce Alien'a burda da Arrival'a göndermeler var gibi de kusura bakmasın olmuyor böyle saçma sapan hareketler...

    "Gişe kaygısı olmadan yeni birşey denemiş ve çekmiş" diyenler gördüm. Adamın gişe kaygısı mı var bizim insanımız Cem Yılmaz film yapmış gidelim demeye hazırken...
    Bana sorarsanız güzel birşeyler anlatmak için elinde çok büyük bir şans var en azından insanlara bir düşünce bile aşılasa olur.

    Adam kasıntı yapmadan standup yapacam diye kasılan bir adam gerçeği görün.

    Cem Yılmaz bu ülkedeki en iyi komedyen dahi olsa eksiklikleri çok, yanlışları çok film izlemeyen okumayan insanımız %99'luk izleyici kısmını oluşturduğundan herşeye kabul diyebiliyor.

    Elinde her kesimden izleyici varken daha içselleştirilebilir filmler yapsın artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 29 Aralık 2018; 15:19:54 >




  • GORA

    YAHŞİ BATI

    AROG



    En sevdiğim Cem Yılmaz filmleriydi gerisi benim için gerçekten kötü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem Yılmaz ın filmlerinden sadece Yahşi Batı ve Herşey Çok Güzel Olucak filmlerini begenmiş birisi olarak söylüyorum ki ben bu işten biraz anlıyorsam bu sefer olucak galiba fragman çok şey vadediyor imdb de üst sıralarda bir film görebiliriz bu sefer
  • Cem Yılmaz Stand Up'ta dünyada en iyilerden fakat filmlerinde sinema perspektifinde bir şey göremiyorum. Bilim-Kurgu filmleri ciddiyet gerektirir, şakaya alınacaksa unutulup gidecek yapımlar olacaktır. Bilim-Kurgu yeni ufuklarla yazılan, görsel efektlerde sınırları zorlayan, yapımı en zor film türlerindendir. İşin içine komedi katıp bu işi çocuk oyuncağına çevirmek ve eleştirileri savuşturmak kolay tabi. Ailen, Terminator, 13.Floor, Abre Los Ojos, Matrix vs tarzında filmler görmek istiyoruz biz artık. Hadi bütçen yetmedi, o zaman The Man From Earth tarzında zeka dolu film de yapabilirsin. Hem Gora tarzında filmin görsellerine bütçen yetiyorsa her şeye yeter. Tabi bu daha ciddi bir çalışma gerektireceğinden işin içine cıvıklık (komedi) katıp yırtacaksın.

    Ben asla Cem Yılmaz filmini sinemada izlemem. TV de çıkarsa izlerim ya da nete düşerse.

  • Arif ve 216 gerçekten iyi değildi

    Bu nolur bilmiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

    Yalnız ne bileyim Cem Yılmaz filmine söven Recep İvedik izliyordur gibi geliyor. Oyunculuğu iyi adamın esprilerde yerine göre iyi. aynı oyuncularla oynayacak çünkü hepsiyle iyi anlaşıyor ve hepsi iyi oyuncular. O hastanedeki yatak saynesinde herkes birbirine geçiriyordu ya hah işte onu rastgele adamlarla yapamazsın. Bu yüzden bu isimler en iyisi.
    Recep İvedik'in kitlesi zaten belli. Ancak Cem Yılmaz'a söven demek yanlış olur. Ben de eski filmleri dışında çoğu filmi iyi bulmuyorum.
  • Yine olmamış gibi, şaşırtır inşallah.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.