Şimdi Ara

Cepteteb nedir, ne işe yarıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kitapyurdunda görüyorum hep indirim var ama tam olarak ne işe yarıyor bildiğimiz kredi kartı mı yoksa ayrı bir olayı var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kitap bölümüne böyle bir konu açılması ilginç. 10 saniyelik bir arama ile ne olduğu hakkında fikir edinilebilir.

    CEPTETEB tüm bankacılık işlemlerinizi istediğiniz zaman, istediğiniz yerden, şubeye gitmeden yapmanızı sağlar. Üstelik CEPTETEB, her zaman iyi faiz oranları ve avantajlı kampanyalar sunar.

    Nasıl CEPTETEB Müşterisi Olunur?

    CEPTETEB’li olmak çok kolay. Başvuru formunu web sitesinden doldurulabileceğiniz gibi mobil uygulamadan da doldurulabilirsiniz. Mobil uygulamamız ile kimlik fotoğrafınızı çekerek başvuru formunu daha kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

    Mevcut TEB müşterileri için ise CEPTETEBli olmak çok daha kolay. Avantajlardan hemen yararlanmak için tek yapmanız gereken, CEPTETEB İnternet Şube’sine girip CEPTETEB ürünlerini kullanmaya başlamak.

    CEPTETEB’in Avantajları

    %50 İndirimli Dijital Üyelik Keyfi!

    CEPTETEBliysen, App Store, Apple Music, iTunes, Netflix, Google Play, Windows Store, fizy, Spotify, Deezer, GoDaddy, LinkedIn, BluTV ve Digiturk Play'den CEPTETEB Kredi Kartınla yapacağın alışverişlerde %50 indirim kazanırsın.

    CEPTETEB'den 3 Fatura Ödeme Talimatına 75 TL Hediye!

    CEPTETEB Hesap veya CEPTETEB Kredi Kartı'ndan vereceğin 3 fatura ödeme talimatına 75 TL, 2 fatura ödeme talimatına 50 TL hediye.

    Workinton’da Ofisiniz Hazır!

    CEPTETEB Kredi Kartı veya CEPTETEB Banka Kartınız ile ayda 1 kez Workinton'ın İstanbul’daki Maslak, Şişhane/Pera, Galata, Buyaka/Ümraniye, Kavacık; İzmir’deki Bayraklı ve Ankara’da açılacak olan Sögütözü şubelerinden yararlanabilirsiniz. Workinton’ın rahat ortamında farklı çalışma imkanlarından ücretsiz yararlanmak istersen hemen CEPTETEBli olun.

    TAV Passport ve Sabiha Gökçen Hızlı Geçiş

    Havalimanlarında herkesten Önce CEPTETEBliler Gelir!

    Çünkü CEPTETEBliler anlaşmalı havalimanlarında Hızlı Geçiş özelliğini ücretsiz kullanıyor. Durmayın, CEPTETEB dünyasına gelin, zaman kazanın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurs59 -- 31 Ekim 2018; 10:46:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.