Şimdi Ara

Challenger Elo Jungle/Udyr Rehberi (Ufak bir gameplay videosu eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
7.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • up
  • up
  • Merhaba. Rehber için çok teşekkürler.Ben de Zac karakterini mainledim fakat çok fazla counter jungle yediğim için karakter arayışına girmiştim.Rehberinizi harfi harfine okudum ve oynamaya başladım.Sırf counter jungleden bıktığım için udyr ile karşı ormandan çıkmıyorum. Önceliğim karşı ormancıyı çıldırtıp oyundan düşürmek. Silver eloda olduğum için rakip koridor genelde uyuyor ve beni yakalamaya çalışmıyorlar.

    Çok hızlı orman dönmesi, ejderha ve alameti tek başına rahatlıkla alması çok op bir durum.Oyundaki bütün ****ri almak bile zaten oyunun erkenden bitmesini sağlıyor.Udyr ile güzel bir başlangıç yaptığımda genelde erkenden sur veriyorlar.
    Rehber için yine çok teşekkürler.Başucumdaki kitaplar gibi tarayacımın başucunda konunuza yıldız koydum :)
  • Teşekkür ederim umarım sezon bitmeden altın olursunuz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.Sezon Güncellemesi
  • Bayağı ilgimi çekti. Taşıma potansiyeli yüksek bir ormancı şampiyon arayışındayım. Master Yi, Xin, Kha, Rengar, Lee neler neler denedim. Şimdilik Kindred takılıyorum. Takım arkadaşlarının olası bir hata yapıp (neredeyse her fightta ) yakaladıkları zaman Kindred'in ultisi çoğu zaman takasları lehimize çeviriyor. Bir kaç stack kastıktan sonra ADC hasarı verebilen, kimi zamanlarda ADC'den fazla hasar çıkaran, 5k canlı biriyle takasa girseniz bile ulti açıp karşısında kim olursa olsun kesebilen değişik bir karakter.

    Bu rehberi okuduktan sonra en yakın zamanda Udyr'a da bir şans vermeye karar verdim. Popüler olduğu zamanlarda almıştım, kite yeme durumunda bir şey yapamadığı için pek detaylı denememiştim. Heleki Kalista'ya karşı oynanılıyorsa vay halinize.

    Rehber için teşekkürler bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.