Şimdi Ara

Chelsea FC Holiganları🏆 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.324
Cevap
40
Favori
273.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Last Selection

    http://www.dailymotion.com/video/xpizr4_chelsea-5-2-leicester-all-goals-highlights_sport?start=11#from=embediframe

    you tube da bulamadım özeti saçma sapan şeyler yüklemişler bu maçın adını kullanarak

    Sağol dostum makbule geçti.
  • Torres kendine gelse de daha güçlü bir Chelsea görsek.Her ne kadar sevmesem de Chelsea'ye.
  • Ban'ımın kalkması ile konuyu güncel tutmaya devam edebiliriz.

    Federasyon kupasında Leicester City'i güzel oyunumuzla 5-2 gibi bir skorla geçtik.Torres'in performansı özellikle göz doldurdu.

    Gollerimizi Garry Cahill,Salomon Kalou,Fernando Torres (2) ve Raul Meireless kaydetti.

    Torres çok çabaladı 2 gol attı haricinde bireysel performansıyla Gol'de hazırladı,Mata çok başarılıydı.

    Di Matteo ile çıkışımız başladı teknik direktör değişimi ile futbolumuzda gözle görülür bir değişim oldu.AVB'ın gidişi ile daha kötü olacağımızı düşürken Matteo herkesi yanılttı.Eski bir Chelsea'li olarak oda bu konumda olmayı şuan hakettiğini söyledi.Bencede kesinlikle haklı.Futbolcular'ın üzerindeki negatif hava kalkmış takım form tutmaya başlamış hepsinden önemlisi son maçlarda Chelsea gibi oynamaya başladılar.Peşpeşe aldığımız Galibiyetlerde bunun göstergesi.
  • Beni de yaz 2005'ten beri Chelsea'ye karşı özel bir sempatim vardır.
  • @Hasnun galip Ekledim.Hızla büyümeye devam ediyoruz

    Lampard AVB'a verdi veriştirdi.

    Chelsea'nin tecrübeli yıldızı Frank Lampard, eski çalıştırıcısı Andre Villas-Boas'ı, gelecek planlarına takıntılı olmakla eleştirdi.

    Sezon başında Porto'daki başarısının ardından Chelsea'nin başına geçirilen Portekizli teknik adam, kötü gidişatın ardından Roman Abramovich tarafından kovulan antrenörler listesinin bir başka parçası oldu.

    Villas-Boas'la anlaşamadığı bir sır olmayan Lampard, The Sun'a verdiği demeçte eski çalıştırıcısına eleştiriler getirirken, "Kendisi son derece entelektüel biriydi. Sabah geldiği tesislerden gece çıkardı. Hep geleceği planladı ama bugünü gözden kaçırdı. Problemler de bu noktada ortaya çıktı." şeklinde konuştu.

    Genç teknik adama yönelik eleştirilerini sürdüren Lampard, "Değişimi zorla yapamazsınız. Bu aşama aşama olacak bir şey. Takımı gençleştirmek istemesini anlarım, ama Chelsea gibi bir takımda tecrübeli oyuncuları bir kenara koyamazsınız. Genç oyuncular öncelikle takımda yer almayı hak etmek zorundalar." dedi.

    Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Napoli karşısında yedek oturmasına da değinen Lampard, "Yalnızca ben değil, Ashley Cole da maça başlamadı. Menajerle konuştum. Saygısızlık yapmadan, oynamam gerektiğini söyledim. Diğer menajerlerle daha yakın ilişkilerim olmuştu." ifadelerini kullandı.

    Frank Lampard, Roberto Di Matteo'nun görevi devralmasıyla birlikte çok daha iyi bir duruma geldiklerini de sözlerine ekledi.
  • Deplasmanda City ile maçımız başladı 0-0 berabere devam ediyor.
  • İlk yarıyı 0-0 kapattık.Torres bir 15 dakika daha oynayıp yerini Drogbaya bırakmalı yada Meireless'de çıkıp Drogba girerek Torres ve Drogba beraber oynamalı.
  • MAÇ 1-1 oldu bakalım nası biticek.
  • Öne geçtiğimiz maçta City'e Agüero ve Nasrinin golleri ile kaybettik Golümüzü Cahill attı Öne geçtiğimiz maçı kaybettik.Gereksiz bir puan kaybı oldu.Kazanabilirdik.City'i tebrik ederiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 21 Mart 2012; 23:56:40 >
  • Beni de ekle. İngiltere liginden Chelsea'yi tutarım.
  • @Katip1 ekledim.Büyümeye devam.

    Chelsea yönetimi, tecrübeli oyuncusu Didier Drogba'nın yerine Newcastle'ın başarılı golcüsü Demba Ba'yı kadrosuna katmak istiyor.

    Daily Mail'in haberine göre, 34 yaşına gelen Drogba'nın yerine yeni isimlere yönelen Chelsea, siyah-beyazlı takımın forvet oyuncusu Demba Ba'yı takibe aldı.

    Chelsea'nin potansiyel adayları arasında Portolu Hulk ve Napoli forması giyen Edinson Cavani de var. Fakat daha ekonomik bir çözüm olması Demba Ba'yı adaylar arasında ön plana çıkarıyor.

    Demba Ba bu sezon Newcastle adına Premier Lig'de 16 gol kaydetti ve sözleşmesindeki serbest kalma bedelinin makul olduğu iddia ediliyor.

    Londra temsilcisi, bir diğer Newcastle United oyuncusu Cheikh Tiote için girişimlerini sürdüyor.

    Öte yandan kulüp, istenileni veremeyen Florent Malouda yerine Shakhtar Donestk forması giyen Willian'ı da kadrosuna katmayı düşünüyor.



    Kendi tercihim Hulk olurdu.Hem kanatlarda hem Forvette oynayabilen aynı zamanda fizik gücü yüksek tam bize göre bir futbolcu Hulk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 23 Mart 2012; 0:36:54 >
  • Di Matteo gelecek için konuştu ;

    Chelsea'nin başına Andres-Villas Boas'ın gönderilmesinden sonra geçici bir süreliğine geçen Roberto Di Matteo, Tottenham maçını kazanamazlarsa Şampiyonlar Ligi'ne gitmelerinin zora gireceğini belirtti.

    Takımının baskı altında oynadığını ifade eden Di Matteo, "Futbolda tecrübe önemli bir faktör. Bizim oyuncularımız bir süredir baskı altında futbol oynuyorlar. Takımlar ilk 4'e girebilmek için büyük bir mücadele veriyor. Bunun ne kadar önemli olduğunu anlayabiliyorum. Tottenham ile evimizde oynayacağımız maç bizim için oldukça önemli olacak. Rakibimizi yenerek aramızdaki puan farkını ikiye indirmek istiyoruz. Eğer kaybedersek işler bizim için zora girecek." dedi.

    Takımının Manchester City karşılaşmasında iyi bir mücadele verdiğini hatırlatan İtalyan çalıştırıcı, "Man. City karşısında yenilmiş olabiliriz fakat iyi bir performans ortaya koyduk. Rakibimiz karşısında oldukça etkili pozisyonlara girdik ve bu bizim moralimizi yeniden kazanmamızı sağladı." diye konuştu.

    Terry'nin takım için çok önemli bir oyuncu olduğunu hatırlatan Di Matteo, "O bizim için oldukça önemli bir isim. Takıma geri döndüğü için oldukça memnunum. Fikstür olarak zorlu bir döneme giriyoruz. Buna rağmen iyi bir kadromuz var ve Şampiyonlar Ligi'ne gitmemiz lazım." şeklinde konuştu.

    Chelsea'nin fikstüründe Arsenal, Liverpool ve Newcastle United gibi güçlü takımlar bulunuyor.
  • Evet beyler Evimizde Tottenham ile maçımız bugün 14.45 de.Bekliyoruz.
  • zevkli maç olur
  • Güzel maç olacağı kesin, izleyelim bakalım.
  • Hadi lan chelsea al şu maçı yatırma beni
  • Maç nasıl gidiyor beyler izleyen var mı?
  • mata topu 15 cm daha yana koysa golü atacaktı. :)
  • lanet olsun sana chelsea yatırdın kuponumu
  • Berabere olacak iş değil.Şampiyonlar ligi için mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı.Matteo ile takım hareketlendi ama akılları şampiyonlar liginde gibi futbolcuların.Böyle giderse önümüzdeki yıl unutacaklar şampiyonlar ligini.Zor maçlar var önümüzde.Galibiyet serisi yakalamalıyız.Daha fazla puan kaybı hedefimizden uzaklaştıracak bizi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.