Şimdi Ara

CHEVROLETİN YENİ SUVU TRAX KLUBU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
474
Cevap
11
Favori
52.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mokka satmadi ku bu satsin. Buna koysalardi 1.3 dizeli millet siraya girerdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlar ile elbette satmaz... 70.000 TL'ye insignia var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 10 Mayıs 2013; 11:01:21 >
  • 45000- 55000 arası peynir ekmek gibi gider. Antarada satmadı ama captiva rekor kırdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatları açıklanmış.
    Ls 1.6: 46.700
    Lt 1.6: 50.550
    Lt 1.4 (140 hp) 4x4: 57.550
  • Captur'a göre dezavantajla girdi pazara.. Captur 1.2 motorun avantajı ile vergi oranı daha düşük ayrıca yakıt tüketimi de daha iyi.. Fiyat olarak ise aralarında baz donanım için 5.000 TL, üst donanım için 3.000 TL fark var.. Tasarım anlamında da Captur daha başarılı.. Trax, Captur'dan ziyade Mokka'nın alternatifi olmuş.. Kısacası fiyatlarda kesinlikle indirim şart! 48.000 TL'den açılacağı konuşuluyordu, revize edilmiş ancak bu kadar edilebildi sanırım..
  • Captur bunun yanında kus kalır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roque_Jn

    Captur'a göre dezavantajla girdi pazara.. Captur 1.2 motorun avantajı ile vergi oranı daha düşük ayrıca yakıt tüketimi de daha iyi.. Fiyat olarak ise aralarında baz donanım için 5.000 TL, üst donanım için 3.000 TL fark var.. Tasarım anlamında da Captur daha başarılı.. Trax, Captur'dan ziyade Mokka'nın alternatifi olmuş.. Kısacası fiyatlarda kesinlikle indirim şart! 48.000 TL'den açılacağı konuşuluyordu, revize edilmiş ancak bu kadar edilebildi sanırım..

    1,2 motor ile yıllık 300tl vergi farkından bassediyorsunuz,

    captur full 58bin tl (1,2 motorlusunda 57bin tl)
    trax 1,4 motor full 59bin tl (1,6 motorda 52bin tl fiyat)

    Tabi trax full size göre extra bagaj seti, çekme aynası vs vs normal araçlarda bile kullanılmayan aksesuarlarla 5bin tl fark açılıyor.


    Şahsen trax 1,4, captur 1,2motor dısında hepsine alternatif. Diğer capturlar 0-100dende anlaşıldığı üzere gitmiyor heralde 13-14sn hızlanma nedir çözemedim ben, isterse 5lt yaksın gitmiyor araç. Tabi daha test etmediğimden bilemem.

    1,2 motor hız ve yakıt olarak üstün gözüküyor. Bakıp görücez, ben olsam 2araç arasında kalsam markadan dolayı chevrolet seçerdim ama o kadar param olsa 2aracıda almazdım, 60bin tl ye gider 2.el captiva alırdım




  • Karşılaştırmayı yaparken her iki aracın benzinli düz vites üst donanımları üzerinden gittim.. Zaten Trax'de henüz dizel bir ünite bulunmuyor.

    Captur Icon 0.9 Düz Vites - 47.000 TL
    Trax LT 1.6 - 50.500 TL

    Siz herhalde her iki aracada eklenebilecek tüm paketleri ekleyerek bu fiyatı çıkardınız. Bu çok homojen olmuyor bence.. Zaten Captur'da sonradan eklenen çıtaydı, renkti, geri görüş kamerası vs. gibi can alıcı şeyler değil. Trax'de sonradan eklenebilecek neler var bilmiyorum.

    Yalnız her iki aracın şehir içi yakıt tüketimleri, kitapçık verilerine göre 2 litre var ve bu çok fazla. Hani varsın olsun gibi kabul edilebilecek bir fark değil.. Elbette orada yaktığını iddia ettiği değeri yakmayacak ama pratikte ikisininde kitapçık değeri! Yani handikap her ikisi içinde aynı. Ben ayda 600 km yol yapıyorum yani 12 litre demek bu.. O da neredeyse 60 lira yapıyor, yılda 700 lira demek bu, 300 TL vergi farkını da koyarsanız yılda 1.000 avantaj sağlıyor Captur..




  • Trax LS için 43 bin TL fiyat aldım hem de telefonla... Yalnız test araçları daha gelmemiş. Genel görünümü ve youtuba dan izlediğim test videoları Trax için olumlu diyor. Tabi denemek ve bakmak lazım. Kaslı ve sağlam olması avantaj. LS modelinde arka camlar manuel. Neyin peşindeler anlayamadım. LT'ye bakmak lazım herhalde. Zamanla fiyat oturacaktır. Hem deneyenlerin izlenmilerini de buradan öğrenirsek iyi olur ben test sonrası görüşlerimi yazacağım.

    bu da test linkihttp://www.youtube.com/watch?v=utoCbRz05yI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efhendyman -- 14 Haziran 2013; 15:00:33 >
  • Bugun kozyatagi carrefourda aracı inceledim.
    Tutulmayacak cunku;
    Ic malzeme sert plastik
    Bagaj hacmi kucuk
    Benzinli motorlar yakiyor.
    Şuan otomatik secenegi yok.
    Önde cekisli olarak turbo motor secenegi yok
    Dizel yok olursa da 1.7 pahali olucak.
    Niye alsin millet?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir suru araba için bir suru yorum var. ama chevrolet trax konusunda kiğmse paylaşım yapmıyor. Alan arkadaşlar varsa bir zahmet araç hakkında aydınlatabilirler mi?
  • Bugün 1.4 LS modelini test ettim. İlk izlenimim olumlu. şöyleki insana yukarıdan bakma keyfini veriyor. çok sayıda bölmesi var. direksiyon oldukça hafif geldi. bagajı geniş sayılır. arka koltuklar biraz dar geldi, ama ön taraf ferah. Mylink dokunmatik gayet başarılı. duruşu vs. güzel. 3 yıl garantisi var. Kısa mesafe ve trafikte olduğu için performansı konusunda bir şey söylemem doğru olmaz.

    Fiyatına hemen zam gelmiş benim kullandığım 56.000 tl olmuş. en düşük modeli 46.000 tl den başlıyor. bu fiyatlara alınır mı doğrusu benim için lüks. qashqai alınır bu paralara hem de oturmuş marka.@ alacaklara hayırlı olsun.
  • ben de 1.4 140hp yi test etmek istiyorum ama hala test aracı yok.. size sorum araç performanslı bir araç mı yani atak karakterde mi?
  • tanak kullanıcısına yanıt
    uzun yol yapmadığım için bir şey diyemem. denemeniz lazım.
  • chevrolet hala trax ı dogru duzgun sunamadı piyasaya.. Fiyat da rekabetçi değil. Bu durumda Fiat 500L aldı başını gidiyor.. Mokka ve Trax a geçmiş olsun..
  • Trax yorumlarınızı bekliyorum 55.000 tl butcem var bugunlerde cok bakıyorum yardımlarınızı beklemekteyım
  • Nedir bu fiat500 muhabbeti anlayamiyorum. Kutu gibi araba tasarim desen rezil. Mokka veya trax ile nasil bir tutuyorsunuz ki?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkadaşlar. alnalra hayırlı olsun. ama ben bugün bu aracı gördüm. içinne girdim. broşürlerde gösteri,ldiği gibi olmadığını gördüm. ön kısım acayip dar. bende getz var. benim hanımda gördü bizim getzin ön kokpiti daha geniş olduğunu gözlerizle gördük. araba donanım olarak 10 numara ama bu aracın fulu 1.4 üne 58 lira verilmez diye düşünüyom. onun yerine bana göre kia sportage var. 59 500 lira. araba beni hiç sarmadı. pejo 2008 e bakacam. odaha farklı gibi duruyor ama bakalım oda trax gibi fiyasko çıkmasın
  • Araci alan herkese hayirli olsun. Gecen hafta araci hem inceledim hemde test ettim. 5yildir kullandigim grand vitara 3K ile kiyaslayacak olursam, 1.4 turbo cok atik geldi, hizlanmasi cok iyi, donanim seviyesi iyi, bagaj ve ic hacim iyi, gerci vitaranin ici daha genis. Vitesler kesin ve net olarak geciyor. Arac vitaradan daha sarsintisiz ve konforlu yol aliyor. Sadece bazi ufak donanimsal eksiklikleri var, anahtarsiz giris calistirma, yagmur sensoru, koltuk isitma, mercekli far, buyuk kol dayama bence en buyuk eksiklikleri. Birde geri gorus kamerasinin cozunurlugu dusuk gibi. Araci cok begendim 1.4 turbo 4x4 otomatik gelirse almayi planliyorum. Ancak ne zaman arac sevkiyatinin olacagi belli degilmis. Chevroletin aracini begenecegimi hic sanmiyordum ama tum onyargilarimi yikti, cunku mokkayi begenmemistim. Herkese iyi gunler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mordal

    slm arkadaşlar. alnalra hayırlı olsun. ama ben bugün bu aracı gördüm. içinne girdim. broşürlerde gösteri,ldiği gibi olmadığını gördüm. ön kısım acayip dar. bende getz var. benim hanımda gördü bizim getzin ön kokpiti daha geniş olduğunu gözlerizle gördük. araba donanım olarak 10 numara ama bu aracın fulu 1.4 üne 58 lira verilmez diye düşünüyom. onun yerine bana göre kia sportage var. 59 500 lira. araba beni hiç sarmadı. pejo 2008 e bakacam. odaha farklı gibi duruyor ama bakalım oda trax gibi fiyasko çıkmasın

    2008 konusunda deneyimini paylaşırsanız sevinirim özellikle dizel olanı hakkında...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.