Şimdi Ara

Chuwi’den RX Vega ekran kartlı mini PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Uygun fiyatlı tablet arayanların yakından takip ettiği Çinli Chuwi önemli adımlar atmaya devam ediyor. Firma yeni bilgisayar modelleri ile artık üst seviyeye doğru yol almaya başladı.


     


    Chuwi HiGame özellikleri ve fiyatı


     


    Yeni tanıtılan Chuwi HiGame mini bilgisayar modeli oyunculara en optimal deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. 4 çekirdekli Intel Core i5-8305G işlemcisinden güç alan modelde Radeon RX Vega M GL entegre grafik birimi yer alıyor. 1280 Stream işlemcisi olan grafik birimi 4GB HBM 2 bellek barındırıyor.


     


    Ayrıca Bkz.DonanımHaber iOS uygulaması AppStore’da yayında!

    Chuwi yaptığı testlerde Intel Core i7-77HQ işlemci ve Nvidia GeForce GTX 1060 Max-Q ekran kartı barındıran oyun sitemlerine göre başarılı sonuçlar elde ettiğini ifade ediyor. Kasanın ölçüleri 17.3 cm x 15.8 cm x 7.3 cm şeklinde.


     


    Sistem 8GB RAM ve 256GB SSD depolama birimi ile geliyor ve yükseltilebiliyor. Bağlantı tarafında 5 adet USB 3.0, 2 adet SP 1.3, 2 adet HDMI 2.0, GbE şeklinde özellikler mevcut. Ürün ilk olarak Indiegogo üzerinde 600$ başlangıç etiketi ile ön sipariş alacak. Sonrasında 1000$ civarında nihai satışlara başlayacak.


     







  • Kafalari iyiymis 1000 dolara Intel daha ustun olan Hades Canyonu satiyor. Hangi manyak gidip Chuwiyi alir onun yerine. 600 cikis fiyati olmali, Intelin benzer konfigurayonlu urunu 800 oldugu icin en azindan almak icin bir sebep olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric13 -- 14 Nisan 2018; 17:58:58 >
  • Chuwi güvenmeyin. Mağdur olursunuz. Açık ve net.

  • Oyun bilgisayarı dediğin su soğutmalı olacak vereceksin voltajı vereceksin voltajı oc yapacaksın böyle mini pc falan hikaye masaüstü olacak her parçayı ellerinle monte edeceksin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.