Şimdi Ara

Ciddi bir tavsiye istiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3 yaşındaki çocuğumla birlikte oynayabileceğim bir oyuncak ararken bir anda kendimi burada buldum.
    Son 15 yıldır oyunlara 10 dk ayırmışlığım yok. Şimdi sormak istediğim şey şu:

    3-4 yaşındaki çocuğum PlayStation veya Xbox aldığımda oynayabilir mi sizce? Xbox'taki Kinetic olayını zevkli bulabileceğini düşündüm bir an için.. Bu Kinetic PlayStation'da veya Nintendo Wii'de yok sanırım?

    Bana tavsiye edebileceğiniz oyun konsolu nedir? Veya bir oyun konsolu tavsiye eder misiniz?:) Almış olmak için de almayayım.. Zira bilgisayarda oynanan bir oyunun televizyonda aynı zevkle oynanabileceğini düşünmüyorum. Bir playstation kafeye gittiğinizde de görülen tek şey Fifa futbol oyunu. Yani 2.000 TL vermek mantıklı mı acaba ve kaç yaşındaki çocuklar oynayabilirler sizce?







  • 3 yaşındaki bir çocuk için xbox veya playstation almak gereksiz masraf olur,tavsiye etmiyorum

    arada ben de oynarım fifa,pes falan,kinect de olsun derseniz xbox 360 alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce Nintendo Wii'ye de baktım. Ucuz olsun, çocuk için de bir değişiklik olsun dedim ama vazgeçtim. TV'den oyun oynanacaksa iyi bir şey olmalı.. İyi kelimesi her zaman "daha" kelimesini de mıknatıs gibi çektiğinden "daha iyi" bir şeylere bakmaya başlıyorsunuz. O sebeple Xbox 360 ile Xbox one arasındaki farklara baktığım zaman da Xbox 360'a verilecek paraya yazık gibi hissetmeye başlıyorsunuz. Gerçekten de Xbox one varken 360 almak mantıksız mıdır? Ayrıca bu cihazların ikinci ellerini almak mantıklı mıdır? Sıfırları en ucuz 360'ın ve One'ın kaç civarında?
  • Bu arada başlıkta ciddi yazmışım. Ama mesajımın çok da ciddi olmadığını farkettim :) Ben araştırmaya devam edeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakanizm

    Biraz önce Nintendo Wii'ye de baktım. Ucuz olsun, çocuk için de bir değişiklik olsun dedim ama vazgeçtim. TV'den oyun oynanacaksa iyi bir şey olmalı.. İyi kelimesi her zaman "daha" kelimesini de mıknatıs gibi çektiğinden "daha iyi" bir şeylere bakmaya başlıyorsunuz. O sebeple Xbox 360 ile Xbox one arasındaki farklara baktığım zaman da Xbox 360'a verilecek paraya yazık gibi hissetmeye başlıyorsunuz. Gerçekten de Xbox one varken 360 almak mantıksız mıdır? Ayrıca bu cihazların ikinci ellerini almak mantıklı mıdır? Sıfırları en ucuz 360'ın ve One'ın kaç civarında?

    evet 360 varken one almak mantıksız olur,özellikle de 3 yaşındaki çocuğa alınacaksa

    bir kere 3 yaşındaki çocuk o gamepad'i tutamaz,ayrıca xbox one orjinal oyun oynatıyor sadece,360'da ise 5 liraya istediğin oyunu yükleyebilirsin,ben tam anlamadım sizi çocuğa mı alıyorsunuz konsolu yoksa kendinize mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Xbox 360'ın en yeni modeli 500 liradan satılıyordu Bim'de, bitmiştir ama büyük ihtimalle. One fiyatları hakkında tam bilgim.

    Kinect'te çok çeşitli oyunlar mevcut bence bu yaştaki bir çocuk da oynayabilir. PlayStation kanadında bu tür oyunlar var mı, çeşitliliği nasıl bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence almayın yaşı çok küçük biraz büyüsün karne hediyesi olarak alırsınız bu yaşta gelişimini olumsuz etkiler ona bir aküllü araba alabilirsiniz beraber daha keyifli olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwolf0 -- 3 Ekim 2016; 19:43:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoş geldin arkadaşım ben 36 yıldır atari oyunu bilgisayar ve konsol oyunları oynuyorum hiç bir zararı yok. Yaşım 40 oldu hala oynuyorum

    Ayrıca playstation konsol alın daha iyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trplayer -- 3 Ekim 2016; 22:54:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox 360 alin illa bisi alicam derseniz. Ama cocuk icinse bence hicbirini almayin kardesimiz daha cok kucukmus daha var konsol zamanina :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amaç evin içinde özellikle çocuk için bir değişiklikti. Normalde 15 sene önce falan sadece RedAlert (Yeni adı Command And Conqure galiba) tarzı oynardım. Şimdi bir cihaz alırsam kıyısından köşesinden ben de bulaşacam mecbur :) Ben bulaşırsam niye ONE almadım diye pişman olur muyum acaba diye de düşünüyorum :) Bazı arkadaşlar PlayStation al demişler. Şimdi 3 yaşındaki bir çocuk için ben özellikle Kinetic in zevkli olabileceğini düşündüm. Ama Kinetic minicik bir çocukta çalışır mı? Çalışmaz mı? Bilemiyorum. Bilemediğim için de sorayım dedim. Normal oyunlardan ziyade herhalde Kinetic oyunlar oynayabilir. PlayStation'da Kinetic tarzı sensörlü oyunlar var mı? Veya sensörlü oyunlar Nintendo Wii'de var mı? Olmayan cihazı direk elemem gerek zaten. Olanda da fiyata bakılacak. ONE ile 360 arasında yarı yarıya fiyat farkı varsa direk 360 almak mantıklı benim için. Sonuçta oyun için ayrılmış özel bir bütçem de yok :) İkinci el alınır mı diye sormuştum cevap gelmemiş? Sadece Kinetic'in sıfırına 600 deyip 360+kinetic ikinci el 600 diyen de var sanırım? Bu arada çocuk için günde sadece 1 saat oynamasına izin veririm alırsam. Fazlası geleceğini bile etkileyebilir. Kinetic'siz bu sene oynayabilmesi çok çok gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanizm -- 4 Ekim 2016; 9:23:14 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.