Şimdi Ara

Çifte vatandas bebek ıcın TC pasaportu gereklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar, 1,5 yasında kı kızım ıle bırlıkte rusya ya gıdecegız gelecek ay ıcınde. kızım annesınden dolayı cıfte vatandas ve rus pasaportu var. aynı zamanda Turk vatandası. Sımdı bız buradan cıkarken Turk pasaportu da gereklı olacak mı?



  • konu ıle ılgılı bılgı Moskova Turk konsloslugundan geldı. gonderdıklerı maılı aynen yazıyorum, ılerde bırının ısıne yarar dıye umıt edıyorum

    Kızınızın Rus zagranpasaportu varsa: ayrıca bir Türk pasaportu çıkartmanıza gerek yok. Türkiye`den çıkarken Rus zagranpasaportuyla birlikte kızınızın T.C. kimlik kartını da bizim sınır polisimize ibraz edersiniz.

    En iyi dileklerimizle,
    T.C. Büyükelçiliği, Moskova

    Zagran pasaport dedıgı sey, bızde kı yurt dısı pasaportu,
    onlar da ıkı tıp pasaport var, bırıncısı rusya ıcınde gecerlı olan bızde kı kımlık gıbı bırsey ekstra olarak adres bılgısı de var bızım en eskı kapaklı nufus cuzdanına benzıyor.
    dıgerı de bıldıgımız yurt dısına cıkarken lazım olan pasaport.
  • Merhaba,
    Ben Bulgaristan ve TC vatandaşıyım. Yurt dışına çıkarken BG pasaportu ile çıkış yapıyorum. Ama TC vatandaşı olduğumu görmeleri için Türk gümrük polisine gösteriyorsun.

    Arkadaşın da dediği gibi sıkıntu yok Rus paraport TC kimlik kartı ile gidebilirsiniz. Ama uçak biletini alırken Pasaport bilgilerine göre alın. Pasaportta isim farklı ise.
  • Eğer eşiniz yanınızda olmayacaksa, noterden size izin belgesi düzenletmesi gerekiyor. Aksi halde, ebeveynlerin ikisi aynı anda çocuğun yanında olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.