Şimdi Ara

Çin Malı Ucuz Ve Lüks Oto Chery Türkiye'de

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
34.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Çin Malı Ucuz Ve Lüks Oto Chery Türkiye'de
    Tiggo
     Çin Malı Ucuz Ve Lüks Oto Chery Türkiye'de
     Çin Malı Ucuz Ve Lüks Oto Chery Türkiye'de
     Çin Malı Ucuz Ve Lüks Oto Chery Türkiye'de
     Çin Malı Ucuz Ve Lüks Oto Chery Türkiye'de
    Alia
     Çin Malı Ucuz Ve Lüks Oto Chery Türkiye'de


    İngiltere onay verdi. Mermerler, Çinli otoyu yaz sonunda ithal edecek. Diğer dört Chery araç ise yolda

    Mermerler Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Mermer, “Fiyat üzerinde çalışıyoruz. Başlangıç modelimiz 10 bin dolar, 4x4 aracımız Tiggo ise 20 bin dolar civarında olacak” dedi.

    Türk tüketiciler yaz aylarının sonlarına doğru ilk Çinli otomobil markası ile tanışacak. Chery’nin Türkiye distribütörlüğünü alan Mermerler Otomotiv, 2008 model yılı olarak araçları ithal etmeye başlıyor. Chery, büyük önem verdiği Avrupa pazarına Türkiye ile ‘merhaba’ demiş olacak.

    Uzun süredir AB standartlarını karşılayıp karşılamayacağı tartışılan Çinli araçlar, nihayet vizeyi aldı. Chery’nin Alia modeli, İngiliz hükümetinin otomobillere sertifika veren resmi kuruluşu VCA’dan “Avrupa Birliği’ne uygundur” belgesi almayı başaran ilk araç oldu. Türkiye’ye gelecek diğer dört Chery modelinin testleri ise devam ediyor.

    Mermerler Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Mermer, “Nihayet Chery’nin AB standartlarına uygunluğu ispatlandı. İngiltere’den aldığımız onay Türkiye’de de geçerli olacak. İlk Çinli otomobil 2008 model olarak Ağustos sonrasında Türkiye’de satılmaya başlayacak” diye konuştu. Mermer, gelecek modellerin fiyatları üzerinde çalışıldığını belirterek, şunları söyledi:

    “Hangi marka olursa olsun Çin otomobili fiyat konusunda avantajlı olmak zorunda. Türkiye çapında anket yaptırdık ’fiyat ne olmalı’ diye. Başlangıç modeli küçük modellerde 10 bin dolar (13 bin 400 YTL) civarında olacak. Çin’de 10 bin dolara satılan 4x4 modeli Tiggo’yu ise Türkiye’deki yüksek vergiler nedeniyle yaklaşık 20 bin dolar (26 bin 800 YTL) seviyesinde satmayı planlıyoruz. Ağustos ayı gibi satışa başlayacağız. 1 yıllık dönemde 5 bin araç satmayı hedefliyoruz.”

    1.200 bayilik başvurusu
    Chery bayiliğini alabilmek için şu ana kadar bin 200 başvuru aldıklarını belirten Mermer, “2006 Kasım’daki Auto Show’dan bugüne markaya büyük bir ilgi var. 45 bayi düşünüyoruz. Ağırlık Anadolu ve Karadeniz bölgesi olacak. Ancak önceliği satış sonrası teşkilatının kurulmasına ayırdık. Farklı markalara sahip gruplar da Chery’nin satış sonrasıyla ilgileniyor. Şimdiden 25 servisle anlaştık” dedi.

    Cherry Cherry Lady şarkısıyla tanıtacak
    Mermerler Otomotiv, Chery’nin Türkiye’de daha fazla kitleler tarafından tanınması için farklı bir strateji uygulayacak. Suzuki’nin Swift’i pazara sunarken “Let’s Twist” şarkısını reklam jinglı olarak radyolarda çalmasından esinlenen şirket, Modern Talking’in 80’li yıllarda tüm dünyada meşhur olan Cherry Cherry Lady parçasını kullanmak istiyor. Şarkının lisans haklarını almak için çalıştıklarını söyleyen Murat Mermer, “Cherry Cherry Lady ile Chery daha bilinir hale gelecek” diye konuştu.

    Türkiye’de tesis kurmak için düğmeye bastı
    10 yıllık geçmişi olmasına karşın Çin’in en büyük yerli otomobil üreticisi olan ve 2010’da tüm dünyada 1 milyon adetlik üretime ulaşmayı hedefleyen Chery, Türkiye’de yatırıma hazırlanıyor. Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın ’Otomotivde Türkiye’ye 2-3 yeni oyuncu daha çekmek için masa altında teşvik veririz’ açıklamasının ardından Çinli Chery yatırım için düğmeye bastı. Chery Başkanı Yin Tongyao, “Türkiye’de yatırım için fizibilite çalışmalarına başladık. Eninde sonunda Türkiye’de yatırım yapacağız. Bizim önceliğimiz önce Türkiye sonra Avrupa” dedi. Tongyao, şöyle devam etti: “Mermerler Grubu’yla fizibilite çalışmalarına başladık. Türkiye’nin asıl önemi Avrupa ve Asya arasında köprü olması. Ülkeniz 70 milyonluk nüfusu ve 700 bin adetlik büyüyen oto pazarıyla bizi cezbediyor. Türkiye’ye inanıyoruz ve büyümek istiyoruz.”

    Alıntıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beker3761 -- 12 Ocak 2008; 3:36:02 >







  • yahu araçlar geldi,bayilere sevkiyat yapılıyor, 1 şubat itibariyle satışa başlanacak diyorlardı,
    bu haber eskimi yoksa benmi yanlış okudum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin

    yahu araçlar geldi,bayilere sevkiyat yapılıyor, 1 şubat itibariyle satışa başlanacak diyorlardı,
    bu haber eskimi yoksa benmi yanlış okudum


    istanbulda şu ATV binasının yanındaki Mermerlerin yerinde MAzdaların yanında Cherylerde konmuş galiba. arabayla geçerken gördüm. 1 şubatta satışa başlanıyor diyo4rlardı geçen hafta ne oldu yine acaba
  • Haber biraz eski doğru ama yeni olan fiyatlar, ilk olarak 10.000 usd ve 20.000 usd olarak geleceği söyleniyor iki modelin.
  • Bu chevynin Turkiyeye gelişi 2.eli fena etkileyecek. Ben simdi arabamı satıyorum. tabi 2. el alanlara yarayacak. yada 2 . dusunurken adam sıfır araba alacak
  • ama ne kadar guvenılır buda ınsanların herzaman kafasında soru ısaretı olacak aha boyle="?"
  • sahinden doğandan iyi cunku youtube videolarını inceledim tiggo modeli gercekten sağlam ama 30 milyar derlerse o paraya cok daha iyi araçlar alınır.
    ali modeli 18 milyar derlerse bile yine servisi olan araçları halkımız secer. cunku çinlilerin henuz servisi yok bakalım subat tan sonra neler değişecek..
  • Tiggo ve Alia modelleri Avrupa standartlarına göre yeterli güvenlik düzeyinde olduğu yapılan testler sonucu karar verilmiş ve avrupa ülkelerine girmesine izin verilmiştir. Diğer 4 model ise test edilmeyi bekliyor.
    http://www.chery.com.tr/index.php sitesinden araçların donanım ve teknik özelliklerine bakabilirsiniz.
  • çinlilerin oyuncaklarıda zamanında butun ulkelere gırdı sımdı adamlar cıkartıcam dıye yırtınıyorlar. altından bı suru pıslık cıktı. yok kanserojen yok cart yok curt pıyasadan ucuz ise bı arac ıllaki yolunda olmayan bıseyler vardır.
  • Tabi ki ucuz etin yahnisi yavan olur derler ama bide şunu düşünün piyasada ki normal otomobillerin fiyatının yüksek olmasıda hem marka olmalarına hem de yüksek vergilere bağlı yani normal chery ile diğer otolar arasında faiş bir fiyat farkı yok.Birde şunu unutmamalı dünyadaki ham madde stoklarının %80'i çinin elinde birde işçilik gibi bedel olmadığı için çin mallarının ucuz olması pekte anormal bir şey değil.Ayrıca çin malları 3 kalite sınıfındadır.Kötü Orta İyi olmak üzere bakın mondial motosikletler kötü kalitede üretiliyo. Ancak chery iyi kalitede üretiliyo.Bu yüzden gerçekten güzel otolar.Kaliteli ve marka olan araç firmalarınında chery nin teknik servisliğini almak istemeleri ve türkiyede 1500 bayi başvurusu olması herşeyi açıklıyor sanıyorum...
  • chery doğru fiyatla girerse tutar yoksa ağzı ile kuş tutsa yaranamaz,doğru fiyat nedir bence 12000 bilemediniz 13000 dir,bu fiyatla satılsın gidip bi tane alıcam,şehiriçinde ufak ufak kullanırım
  • 3 yıl, 100.000km garanti veriyorlar.bence gayet iyi tutar. fiyatı dedikleri gibi olacaksa ben dusunmeden alirim.
    sifir 206 almıstım 2005de. o sorunsuz muydu? direksiyon milinden ses geliyordu. servise goturunce hersey icin normal.sıfır arabada bile var diyorlardı.benim araba da 6 aylıktı sadece. sanki cok eskiydi..

    tabi bir kriterde musteriye davranısları oalcak. her marka aracta sorun olabilir sifir bile olsa. serviste ilgileniyorlar mi? gerektiginde parcayı yada arabayı degistiriyorla rmı?

    ben pejoda direksiyonda ki parcayı degistirtirene kadar az kavga etmedim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: metesunshine

    3 yıl, 100.000km garanti veriyorlar.bence gayet iyi tutar. fiyatı dedikleri gibi olacaksa ben dusunmeden alirim.
    sifir 206 almıstım 2005de. o sorunsuz muydu? direksiyon milinden ses geliyordu. servise goturunce hersey icin normal.sıfır arabada bile var diyorlardı.benim araba da 6 aylıktı sadece. sanki cok eskiydi..

    tabi bir kriterde musteriye davranısları oalcak. her marka aracta sorun olabilir sifir bile olsa. serviste ilgileniyorlar mi? gerektiginde parcayı yada arabayı degistiriyorla rmı?

    ben pejoda direksiyonda ki parcayı degistirtirene kadar az kavga etmedim


    bu haftaki otohaberde yazıyor. ilk etapta ALİA ve Tiggo geliyormuş fiyatlar 20,000 YTL den başlıycakmış




  • Dün üşenmedim ve sizin için Beşiktaştan Balmumcuna yürüyerek mermerler otoya gidip cheryleri inceledim ve yaklaışık fiyatları aldım

    1-Kİmo. Martta gelecekmiş. 16.000YTLden başlıyor
    2-Alia 18.500 -24.500YTL olacakmış. en donanımlısında nevigasyon, DVD, elektrikli sunroof var. 4 cam elektrikli hepsinde.
    Icine girip plastik kalitesini inceledim ve Hyundai Era'dan daha az kaliteli gelmedi bana.
    3- Tiggo 30.000 YTL den başlayacak. Bu fiyata bir jeep almak isteyenler için güzel bir fırsat

    Tabi bu arabaların 3-5 sene sonraki durumlarını söylemek güç fakat 3 yıl, 100.000 km garanti verdiklerini hatırlatırım
  • araçları nerede gordunuz. 30-40 arası terios var zaten serviside var. bakalım cinliler ne yapacak.
  • Istanbuldaysanız Balmumcu da ATV binasının yanında showroomları var. Bir de Bakırkoy Veliefendi hipodrumun karısında gordum ama birer arac vardı orda 2 modelden de. Balmumcuda ki merkez sanırım. pek cok araba ve arabaları inceleyen meraklılar vardı. Gayet te bilgili her soruya veren arkadaslar da vardı. Tabi baska sehirdesinizwww.chery.com.tr adresinden ogrenebilirsiniz bayi adreslerini



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metesunshine -- 20 Ocak 2008; 18:22:24 >
  • bu konuyu takip eden arkadaşlar araçların fotolarını buraya koyarlarsa guzel olur. tşk.ler. metesunshine.
  • Tiggo' yu güsel yapmışlar fiyatlar sitede yazmıyor bilenler warsa yazabilirmi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_gs06 -- 20 Ocak 2008; 18:51:38 >
  • www.chery.com.tr adresinde size en yakın bayii gorebilirsiniz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: metesunshine

    www.chery.com.tr adresinde size en yakın bayii gorebilirsiniz


    ankarada bi tane war oda taaa ayaş yolunda bana çok uzak zaten almaya niyetim yok loganı yeni aldık hani fiyatını ögrenmek istedim ben yinede saol
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.