Şimdi Ara

Çınar Koleji Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Çınar kolejine gitmeyi düşünüyorum. İyi fala diyiyorlar, hiç daha önce adını falan duyduğunuz ya da tanıdığınızın gittiği oldu mu?

    Bu okul hakkında görüşlerinizi alabilir miyim?



  • Up
  • MRT-D kullanıcısına yanıt
    Çınar Başakşehir Kampüsünün yakınlarında oturuyorum. Ben gitmedim ama iyi bir koleje benziyor.
  • kızım 1 yıl orada okudu. okul değil ticarethane. 8 saat ingilizce vardı, sürekli öğretmenin sorunu çıkar ve gelmezdi, yerine girecek ingilizce öğretmeni de olmazdı. hayatımda gördüğüm en kötü okul diyebilirim. öğretmeninden tut pedagoguna müdürüne kadar hepsi adaletsiz. whatsap grubunda okul veya derslerle ilgili negatif birşey yazarsanız hemen suç işlemiş çocuk gibi sizi görüşmeye çağırırlar filan. kısacası yaklaşmayın, orada iseniz de kaçın kurtulun derim. kızım şuan devlet okulunda. çınardan kat kat iyi bir okul.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: proust74

    kızım 1 yıl orada okudu. okul değil ticarethane. 8 saat ingilizce vardı, sürekli öğretmenin sorunu çıkar ve gelmezdi, yerine girecek ingilizce öğretmeni de olmazdı. hayatımda gördüğüm en kötü okul diyebilirim. öğretmeninden tut pedagoguna müdürüne kadar hepsi adaletsiz. whatsap grubunda okul veya derslerle ilgili negatif birşey yazarsanız hemen suç işlemiş çocuk gibi sizi görüşmeye çağırırlar filan. kısacası yaklaşmayın, orada iseniz de kaçın kurtulun derim. kızım şuan devlet okulunda. çınardan kat kat iyi bir okul.
    Hangi devlet okulunda bende Çınar a bakıyordum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.