Şimdi Ara

Çirkin Olmak - Yazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çirkin olmak nedir bilirmisiniz size anlatayım

    Çirkin olmak yüzünü en son ana kadar gizlemektir acı sonu mümkün olduğunca uzak tutmaktır

    Sanaldan bir kızla konuşurken mümkün olan en uzak zamanda buluşmaktır o acı gerçeği en sona atmaktır , hayatı boyunca hiç teklif almamaktır . Dışarda insanlar el ele dolaşırken gülümseyip benim suçum neydi de böyle yaratıldım demektir ya da neden benim yok demektir . Bir kıza cesaret toplayıp teklif edince ya ben seni arkadaş olarak görüyorum denilip yada hiç cevap bile alamamaktır .Bazı kişiler kızlar genelde olur bunlar bize acır ve resim attığımızda tatlı çıkmışsın ya da güzel yorumunu almaktır .

    Kanka iç güzellik yhaa yı sürekli duymaktır , gerçekten tipe bakılmıyor yhaa duymaktır. Kızlarla arkadaş bile olamamaktır ,

    Telefonun aylarca çalmamasıdır , günlerce uygulamalardan hariç mesaj almamaktır , sırf bildirim gelsin diye saçma instagram sayflarının bildirimini açmaktır paylaşım olunca bildirim gelir ve her defasında acaba birimi yazdı demektir veya yhaa telefonum hiç susmuyoe demektir .Gelmeyeceğini bile bile her gün birilerinden mesaj beklemektir . Nasılsına iyiyim cevabını almaktır .

    Çirkinlik budur işte anlatılmaz yaşanır ama anlatıladabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bölüm ne ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-299E3B5E7

    Bölüm ne ?
    Tıp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah seni böyle sınıyor dostum sakın pes etme ahirette karşılığını alacaksın
  • Komünistadam K kullanıcısına yanıt
    Kacinci sinifsin veya nerede okuyorsun bilmiyorum ama tipi benden daha kotu, boyu benden 12 cm kisa arkadasim sirf hacettepe tipta diye neler goturuyor. En kotu 6 sene sonra is gorursun uzme kendini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yvz_1149

    Kacinci sinifsin veya nerede okuyorsun bilmiyorum ama tipi benden daha kotu, boyu benden 12 cm kisa arkadasim sirf hacettepe tipta diye neler goturuyor. En kotu 6 sene sonra is gorursun uzme kendini.
    hacettepe cs nin de şansı var mıdır hocam ne dersin :dd
  • hyocam bi kızdan bunu duydun diye sıkma canını.Daha iyilerini çıkarır karma elbet karşına

    Edit: Ayrıca sen tipsizsen sokaktakiler angelina jolie değil ki bunu da düşün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoiS_AttaCK -- 9 Kasım 2018; 1:16:44 >
  • Kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama benden küçük olduğunu tahmin ediyorum. Ben 30 yaşındayım,ergenliğimde acayip takardım bu mevzuyu. "çok çirkinim,kızlar beni beğenmiyor" diye. Sonra sonra bu tiple yaşamayı öğrendim. Sonrasında önce kendimi sonra da kızları kandırdım. Madem çirkin olduğunu iddia ediyorsun bunu örtecek birikimin olsun,hobin olsun. Kendini geliştir,araştır,oku,öğren,enstrüman çal. Olduğun yerde kalma,bunları yapmaktan çekinme,bir adım at. Benim yaptığım gibi yap kızları kandır. Yakışıklı olmadığını,çirkin olduğunu ama bunun bir önemi olmadığını söyle. Çirkin karizması lafı hep işe yarar bu lafı kullan. Giyimine kuşamına özen göster,romantik bazı şeyler ezberle zor anında kullanmak için. Tipine değil ruhunu görebilsin senin. Çıktığım kızlara baksan"bu kızlar sana nasıl baktı" dersin. Bakmıyorlar deme,baktırmasını bil,kendine güven. Öyle bir özgüvenin olsun ki karşındaki kızı istersen hemen kandırıp bir buluşmaya davet edebilrsin gibi davran. Çirkin erkek yoktur, kendine güvenmeyen erkek vardır,unutma!




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.