Şimdi Ara

Citroen C3 Picasso Kullananlar Kulübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
9
Favori
24.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Hey maşallah, ben de çocukların arabası, eşyası derken baya bir yükleniyordum sanıyordum, daha hiç zorlamamışım bile Picasso'muzu

    Bu arada çeki demirine taktığınız platform nedir, sadece çeki demirine bağlı olarak bisiklet, vb yükleri sorunsuzca ve sallanmadan tutabiliyor mu?
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    60 kg'a kadar taşıyabiliyor bendeki model, hatta katlanıyor kullandığım Bosal Traveller II modeli.

    Sallanma olayları ile ilgili internette çeşitli test videoları var. Arkada 2 bisiklet varken herifin biri sıkıştırdı kaçarken ani hamle yaptım 140 Km hızla giderken sıkıntı olmadı.

    https://youtu.be/pSQDzmVm8V4

    https://youtu.be/D7TLOUDw5vw

    https://youtu.be/HxKtFSu7e6Y

    Açıkçası katlanıp rahatça bagaja girmesi benim için büyük rahatlık,





    Taşıdığım botta taban parçaları alüminyum 3,60 dev gibi bişi


     Citroen C3 Picasso Kullananlar Kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 19 Aralık 2018; 15:41:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aracı gerçekten ağzına kadar doldurmuşsunuz
    Çeki demiri ve port bagaj gayet mantıklı olmuş. Videoya baktım, Port bagaj baya profesyonel görünüyor.

    Ben Aracıma extra navigasyon ve araç kamerası taktım.
    İlerleyen zamanlarda orjinal teyp e subwoofer takmayı düşünüyorum.
  • stk06 S kullanıcısına yanıt
    Ses sistemine ben de müdahale etmeyi düşünüyordum (maalesef bendeki modelde BT ve USB desteği yok) sonra bir BT adaptörü alıp aux girişinden bağladım. Şimdi büyük ekran bir telefonu Spigen Car Mount Stealth ile konsol üstünde kullanıyorum, Android Auto yazılımıyla birlikte multimedia, navigasyon, vb bütün ihtiyaçlarım tek bir kalemde çözülmüş oldu.
  • Orjinal teyp'i kullanmak istediğimden bende navigasyon bağladım. AUX girişi olduğundan cihazdan mp3 ve mp4 dinliyebiliyorum. Koldan ses ayarı yapılabiliyor.
  • Herkese merhaba

    Aracacın mp3 player kısmı ile aux girişine bu yaz tatilde bağlanmama gibi bir durum oluştu. İlk başlarda mp3 usb ye bağlanıyor yapıyor mesela kontağı kapattım geri açtığımda birdaha mp3 player ve aux göremiyorum. source tuşuna bastığımda aux tam görecekkken radyoya dönüyor. son 2-3 aydır hiç bağlanmıyor ne zaman araç çok soğukda kalırsa ( -2 yada -3 dereceden aşşğa ozaman mp3 ve aux çalışıyor. Kendimce lehim yada buna benzer bir şeyin soğukta temas ettiğini düşünüyorum. Sıcak havalarda kesinlikle mp3 usb girşini göremiyorum. Ne yapabilirim_?

    Bunun dışında Ankarada Aracın 15.000 bakımını yaptırabileceğim citroen ustası tanıyormusunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nordicgate

    Herkese merhaba

    Aracacın mp3 player kısmı ile aux girişine bu yaz tatilde bağlanmama gibi bir durum oluştu. İlk başlarda mp3 usb ye bağlanıyor yapıyor mesela kontağı kapattım geri açtığımda birdaha mp3 player ve aux göremiyorum. source tuşuna bastığımda aux tam görecekkken radyoya dönüyor. son 2-3 aydır hiç bağlanmıyor ne zaman araç çok soğukda kalırsa ( -2 yada -3 dereceden aşşğa ozaman mp3 ve aux çalışıyor. Kendimce lehim yada buna benzer bir şeyin soğukta temas ettiğini düşünüyorum. Sıcak havalarda kesinlikle mp3 usb girşini göremiyorum. Ne yapabilirim_?

    Bunun dışında Ankarada Aracın 15.000 bakımını yaptırabileceğim citroen ustası tanıyormusunuz?




    Teyp gerçekten güzel, tavsiye ederim.

    Sony DSX-A410BT Bluetooth ve Extrabass özellikli Oto Teyp
    https://www.hepsiburada.com/sony-dsx-a410bt-bluetooth-ve-extrabass-ozellikli-oto-teyp-p-HBV000009DQQ4?magaza=Kerimoglu+Elektronik

    Yada

    365 TL ye kapına gelir 2 sene garantili AMAZON Almanyadan Jet gibi ( 60 Euro ) Vergiler içinde Kargo içinde



    Sony DSX-A210UI MP3 Autoradio (mit Extrabass, USB, AUX Anschluss und iPod/iPhone Control Funktion) Beleuchtung: rot https://www.amazon.de/gp/product/B074DXPS77/ref=as_li_qf_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=dronebey-21&creative=6742&linkCode=as2&creativeASIN=B074DXPS77&linkId=b0ad921cbb64e17e37aa7fc5643a1037


    Bende amazondan aldım, ses kalitesi inanılmaz !!!!

     Citroen C3 Picasso Kullananlar Kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 30 Ocak 2019; 9:27:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nordicgate N kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yüksek ihtimal teyp'in arka soketlerinde temassızlık vardır. Teyp'i çekince eline geliyor. Bu işlerden anlıyorsanız teypi çıkarın arkadaki soketle biraz oynayın düzelmesi lazım. Ordaki soketlerden biri aux soketi, alt tarafdaki aux girişine gidiyor.

    Uyarı:Bilgi amaçlı yazıyorum, kesin sonuç vermeyebilir, bu işten anlamıyorsanız oto teypçiye yaptırın sonucunda elektrik işi sıkıntı çıkarabilir.  Citroen C3 Picasso Kullananlar Kulübü
  • Bende araç için Tablet aldım. Orijinal teyp'in aux çıkışını kullanıyorum. Aracın göğüs kısmındaki havalandırma yerine oturttumm, navigasyon, vidyo buradan dinliyorum. Araç çalışınca kendiliğinden devreye giriyor, stop edince otomatik kapanıyor. Direksiyon üstüne resimdeki kumandayı aldım. Bluetooth üzerinden tablete bağlanıp müzik değiştirme işlemini direksiyon üzerinden yapacağım. Yurtdışından aldığım için henüz bu parça elime ulaşmadı.. Citroen C3 Picasso Kullananlar Kulübü Citroen C3 Picasso Kullananlar Kulübü Citroen C3 Picasso Kullananlar Kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stk06 -- 31 Aralık 2019; 9:57:52 >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Sistem çok güzel olmuş ama daha güzel olan tabii ki çalınan şarkılar

    Sizin ikili teyp sistemini görünce aklıma geldi, bir ara ben de bu tür ikinci bir müzik sistemi takmayı düşünüyordum ama benim aklımdaki sistem ikinciyi, orijinal müzik çaların CD değiştirici portuna bağlama tarzı bişeydi, yani ikinci müzik sistemi sadece ana sistem sanki aux'a ayarlıyken ses verecek gibi. Sizce böylesi bir sistem mümkün mü? Şu anda basit bir BT adaptörüyle cep telefonumu bağlıyorum ve işimi görüyor ama bu tarz gömülü bir sistem olursa çok daha iyi olur tabii.
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    Olur tabi, önceden bende BT Aux kullanıyordum. Bu 1 tık daha ileri seviye diyelim

    Şarkı listemi takip et, güncelliyorum fırsat oldukça

    https://open.spotify.com/user/5ffo7w4np8rw276q14r7r71vn/playlist/6lGGdkvJueo2qDtsjiv1e7?si=-y1G0aWzREqkmlrcWLpzVg

    https://open.spotify.com/user/5ffo7w4np8rw276q14r7r71vn/playlist/778VIzMtnuVc1QkLfx6Okp?si=zga_oSFJRu2ZcGKcD13VxA



    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar c3 Picasso ve c4 Picasso arasında çok fena gidip geliyorum. Fiyat olarak c3 Picasso 40000 civarı temiz bulunurmu. C4 Picasso bu fiyat aralığında bulamam sanırım. Ama c3 Picasso Bi derece bulunur sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilhanben İ kullanıcısına yanıt
    Ben de aracımı ilk bakarken benzer bir ikilemde kalmıştım, terchimi C3 Picasso'dan yana kullandım. Aracı aldıktan sonra 2 çocuğum oldu, keşke C4 Picasso alsaymışım demiyorum ama o günkü fiyat ve ödeme koşullarında keşke C4 Grand Picasso tercih etseymişim diyorum. Bence C4 P'nin pek bir esprisi yok, daha teknolojik bir araç o kadar. PSA grubunun fazla teknolojik kısımları da arıza nedeniyle gözümü korkutuyor açıkçası.
  • Bugün galeri ile anlaştım.. Salı günü alıyorum. 119000 km
    2012 model cam tavan yok.. 25000 TL. İki parça boya var. Tramer kaydı yok
    Aracın pandizotu yok. Pandizot bulabilirmiyim acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda Türkiye'nin en büyük ikinci el araç satışının yapıldığı siteye girip C3 PİCASSO 2011 Model ve üstünü seçtiğinizde en düşük araç fiyatı Türkiye genelinde:43.000 TL çıkmaktadır.
    Bu araçta Ağır Hasarlıdır.

    Eli yüzü düzgün, hasar kayıtsız C3 picasso fiyatı, 2019 yılı için ortalama;
    2011 Model :50.000-55.000 TL dedir.
    2012 Model 55.000-60.000 TL'dir.
    2013 Model üstü 60.000-70.000 TL'dir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stk06 -- 31 Aralık 2019; 10:1:40 >
  • Konuyu az hortlatalım. Aracın ikinci el piyasası uçmuş her araç gibi. Bu araca aksesuar olarak ne alınabilir? mesela gündüz ledi i takmak istiyorum alt ızgaraların oraya. şık duran versiyonu var mı? birde Avrupa versiyonda ön gögüste saklama alanı var yada gps bunu sonradan ilave ettiren var mı?
  • Bir ara Multimedia/GPS sistemi taktırayım diye ben de düşündüm ama bu tür sistemlerin mevcut ses sisteminin yerine takılması gerektiği için konum olarak çok aşağıda kalması sebebiyle vazgeçtim. Bunun yerine Spigen Stealth telefon tutucu alıp ön konsol üstündeki GPS'in orijinal yerine tutturdum. Büyük ekran bir telefonu takıp Android Auto ile kullanmak hem uygun hem de oldukça işlevsel bir sistem sunuyor, tavsiye ederim.
  •  Citroen C3 Picasso Kullananlar Kulübü Citroen C3 Picasso Kullananlar Kulübü Citroen C3 Picasso Kullananlar Kulübü
  • Tampon, çamurluk ağzı v.s. Carbon kaplama....Crossover...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohendem -- 18 Ağustos 2020; 22:26:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Father Torque

    Bir ara Multimedia/GPS sistemi taktırayım diye ben de düşündüm ama bu tür sistemlerin mevcut ses sisteminin yerine takılması gerektiği için konum olarak çok aşağıda kalması sebebiyle vazgeçtim. Bunun yerine Spigen Stealth telefon tutucu alıp ön konsol üstündeki GPS'in orijinal yerine tutturdum. Büyük ekran bir telefonu takıp Android Auto ile kullanmak hem uygun hem de oldukça işlevsel bir sistem sunuyor, tavsiye ederim.

    Benim dedigim dashboard denilen on gögüs için olan sistemler. diger turlu asagida kalmasi zaten en büyük dezavantaj picasso icin.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.