Şimdi Ara

Citroen C5 hakkında bilgi (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
12
Favori
249.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar hiç düşünmeyin, kulak da asmayın. Yapıştırın geçin, mazisi temizse aracın, yayıla yayıla binersiniz, dua edersiniz.

    Hyundai ile kıyaslanacak bir araç değil @redagarta ikisine de bindim dağlar kadar fark var, yalıtım-konfor-donanım. c5'in lastikleri bile yeter ya :) İkinci eli gitmeyen bir araba değil, hitap ettiği kesim farklı d sınıfı bu araç ve kıymetini bilen bilir bu arabayı. 150binlik araçtaki doluluk var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erencaneren

    Lütfen 2 dakikanınız ayırınız.... C5 araştırmacıları için yazıyorum. C5 NASIL
    Sakın olaki sağda solda yapılan yorumlara aldanıp psikolojik baskı altında br araba modelini araştırmayın.Tecrübemi sizinle paylaşıyorum.Bir Mercedes konforunda audı kadar alımlı wolswagen kıvamında bir dizayndan bahsedicem.
    citreon firmasına uzaktan yakından bir ticari yakınlığım yok hiç birçalısanını tanımam.Ama kendimin böyle bir yazı paylaşması gerektiğini bu arabayı üretenlere sonsuz teşekkürlerimi borç bildiğim için yazıyorum..
    Kesinlikle yapılan olumsuz yorumlarla uzaktan yakından alakası olmayan bir araçtır C5.
    2012 c5 1.6 mcd e-hdİ (otomatİkŞanziman) arac sahİbİyİm.
    Araci almadan Önce İnanin İĞnedelİĞİne soru sordum ve yorumlari dİnledİm.İŞİn en garİp halİ İse koltuĞuna oturupta ŞÖyle bİr tur atmamiŞ olmamdi.İnsanoĞlunun dÜnyaya bakiŞ aÇisi nasil farkli İse her araba modelİnede bakiŞ aÇisı okadar genİŞ farkliliklara neden olmuş olduĞunu keŞfettİm.mercedes ve wolswagen dahİl araÇ modellerİ hakkinda bİrbİrİnden İlgİnÇ tuhaf yorumlarla karŞilastikÇa bİr okadarda tecrÜbe kazandim.ÖĞrendİĞİm en anlamli İŞİme en yarayacak konu İse kesİnlİkle Şu oldu... EĞer araba alicak kİŞİ bİr araŞtirma yapicaksa kesİnlİkle İlk baŞta yapmasi gereken beĞendİĞİ kasayi modelİ test etmektİr.30 tane İnsana sorup 60 tane yorum almak İnanin mÜthİŞ bİr zaman kaybi ve dÜŞ kirikliĞindan baŞka hİÇ bİrŞey deĞİl.
    C5 İn koltuĞuna oturup kontaĞi Çevİrdİkten sonrakİ 3 dk İÇİnde arabayi almaya oracikta karar verdİm..sİze aktarmiŞ olduĞum bu tecrÜbemİ umarim kararsiz kalan arkadaŞlar İyİ deĞerlendİrecektİr.
    Kesİnlİkle ama kesİnlİkle bu fİyatlarda alabİleceĞİnİz enn mÜkemmel konfor-gÜvenlİk-dİzayn -yakit dÜŞÜklÜĞÜ c5 te toplanmiŞtir.uzun sÜredİr bİr sorun yaŞamadan kullaniyorum.İnanin yolda gİderken forsunuz bİr mercedesİn oluŞturduĞu forsla aynii.Çok ŞÜkÜr bÖyle bİr arÇ kullaniyorum.uzun yillarda satmayi dÜŞÜnmİcem.otomatİk aracimin yakitini hİÇ abartmadan yazacaĞim test etmek İsteyen olursa bİzzat ve memnunİyetle deneyebİlİrİz.Şehİr İÇİ 22 kuruŞ.
    EĞer bİr araÇ alicaksaniz lÜtfen Önce kullaniniz.
    Herkese teŞekkÜrler

    Hocam inşallah görürsünüz yazdığımı c5 düşünüyorum 2012 otomatik fakat bi arkadaşımda 508 var onda şahit oldum her vites geçişinde yığılma çok oluyor c5 te aynı şekildemi




  • 2004 model otomatik c5 kullanan oldu mu,tavsiye eder misiniz
  • arkadaşlar merhaba. yaklaşık 1 ay kadar önce 2005 model 2.0 sxpk otomatik benzin-tüplü citroen c5 aldım. araç 170000 de sıkıntısız biniyordum ancak yaklaşık 2 hafta kadar önce arkadan felaket derecede gacır gucur sesler geldi hidraktif süspansiyonu yükseltip alçalttım ses gitti. dün de arabadan inince yine arkadan hafif bir gacırtı sesi geldi arka taraftan arabayı silkeleyince ve inip binerken ses geliyor ama araba giderken veya çukurdan tümsekten geçerken ses gelmiyor. torsiyonların değişmesi mi gerekiyor yoksa biryerlerin yağlanması mı gerekiyor?
  • Yavuz Y kullanıcısına yanıt
    Ben 2011 model Citroen C-5 araç sahibi bir Makine Mühendisiyim. Aracımda karşılaştığım volant arızaları üzerine çalışmalar yaptım. sonunda volant üzerinde birtakım değişiklikler yaparak yeni bir volant yaptım. Kendi aracımda kullandığım volant sayesinde bütün şikayetlerim bitti. C-5 araç sahiplerine istemeleri halinde bu volantı garantili bir şekilde gönderebilirim. Bilgi almak için benimle irtibata geçebilirsiniz.
  • 1,6 Dizel otomatik (2011 ve üzeri) araçlarda hidrolik süspansiyon sistemi var mıdır?
  • comolokko41 C kullanıcısına yanıt
    Hayır yok. 2.0 exc modellerde var
  • MaviOkyanuSs kullanıcısına yanıt
    Ben bu aracı sadece süspansiyon ve rahatlık için alıyorum. Bu sistemin olmadığı C5 beni üzer mi?
  • Arkadaşlar 2012 1.6 dizel Siyah C5 aldım.Öncelikle şunu belirteyim otomatik alan arkadaşlar aracın vites geçişlerinden rahatsız olduğu için ben özellikle manuel tercih ettim.Araçla ilgili bir kaç şey söylemek istiyorum.Ben kazasız boyasız 85 bin kmdeki aracı 60000 tl ye aldım.bu paraya alabileceğim en ekonomik en yakışıklı en donanımlı araç.Aracın motor parçaları ise neredeyse bütün araçlardan ucuz.kaporta parçalarının pahalı olduğu söyleniyor ama bilmiyorum.ben bugün triger seti,ön balata seti,arka balata setini toplam 400 liraya aldım.bu donanımda bu dolulukta D sınıfı bir araçta hangi model alırsanız alın böyle fiyat yok.bu aracın tek kusuru bana göre anahtarı.basit ucuz gösterişsiz bir anahtarı dışında kusuru yok.bu paraya bu kadar havalı bir araç bulamazsınız.
  • Necati Zaman N kullanıcısına yanıt
    HoCam iyi akşamlar. Bende triger seti Balat’a vs değişecem de 400 tl değil 1000 tl yi geçiyor. Siz nerden fiyat aldınız?
  • Yusuf065 Y kullanıcısına yanıt
    Ankara da “Fatih imren Peugeot Citröen “
    parçacısı var şasi numarasıyla alırsın.her yere gönderiyorlar.
    Tel: 0 (555) 503 79 75
  • enreka_tr kullanıcısına yanıt
    2011 c5 daynamik manuel 175000 km de bir araç alınırmı bunla ilgili cvp verirseniz sevinirim bu aracın motor ömrü yani km ömrü nedir@enreka_tr
  • caneryilmaz1981 C kullanıcısına yanıt
    Fiyat ne kadar bilmiyorum ama bakımları zamanında yapılmış bir araç ise hiç sıkıntı olmaz.ford Volvo aynı dizel motoru kullanıyor.siyahsa bakımı zor olur başka da bir sıkıntı olmaz
  • arkadaşlar bu arabanın müzik sisteminde bas ayarları nerden yapılıyor bilen var mı epey uğraştım bulamadım
  • Direksiyonun üstünde menü tuşuna bas daha sonra ses ayarları çıkıyor.teyp in üstündeki yön tuşlarını kullanarak yapabilirsin
  • Merhaba arkadaşlar bende C5 alarak aranıza katıldım Kırşehir veya Nevşehirde bu araçtan anlayan usta ya da özel servis var mıdır?
  • orbital_strike O kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bende Kırşehir liyim.aksarayda öğretmenim ama her hafta sonu memleketteyim.Kırşehir de benim Mahmut ustam var ben orada yaptırıyorum. 2.0 motorlu c5 i olan bir abimiz de sürekli orada yaptırır bir sıkıntı yaşamadık.sıkıntı neyse yardımcı olmaya çalışırım.numaram 555 880 15 86 mesaj atarsan dönerim
  • Necati Zaman N kullanıcısına yanıt
    ses ayarlarına girince sadece radionun iki ayarı çıkıyor başka birşey yok. bi bakabilir misiniz arkadaşlar bende bunun ayarı hakikaten yok bulamadım.
  • Ben araca binince bakar sana detaylı yazarım
  • Teybin üstünde nota işareti var.ona bas her şeyi ordan ayarlayabiliyorsun.ben de başta yanlış hatırlamışım kusura bakma
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.