Şimdi Ara

Citroen C5 hakkında bilgi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
12
Favori
248.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar citroen c5 2009 model 2.0 sxpk aldım ve aracımda yağ bakımı balataların değişimi derken birde arka iki ve ön sağ amastisörlerin patlak olması canımı cok sıktı. şimdi sormak istediğim şu, araç air sistemi düzgün calısıyor , inip kalkması hersey olması gerektiği gibi ancak çukurlarda tak tuk felan cok can sıkıcı, çıkma bulabileceğim bir yer varmı? yada sıfır fiyatları nasıl , çünkü googlede aratınca 200 300 arası cıkıyor tek birtanesi, bana pahalı demişlerdi, bu nedenle size soruyorum doğrusu nedir? birde fanım sıkışık trafiklerde devreye girmiyor ve hararet yapıyor, elimi fana vurunca dönmeye baslıyor, bursa da bunu yapacak usta bulamadım, kimisi kompile değişmesi lazım ve bu beyinli olan çok pahalı diyolar kimisi 250 300 lira diyorlar, kim neyin ne oldugunu tam bilmiyo bu araçların sesinden bile derdini anlayacak bir usta lazım bursa da . bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.
  • karadal16 K kullanıcısına yanıt
    Ankara’da tanıdığın biri var mı bilmiyorum ancak parça konusunda “Fatih imren Peugeot Citröen “ diye bir parçacı var numarasını vereyim en uygun parçayı orda bulabilirsin 0 (555) 503 79 75 pazar
    günü de açık galiba bu numaradan ulaşamaz isen internette hemen bulabilirsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • takip...
  • Arkadaşlar 2008 model 230,000KM de olan araç 28 bin tl ye alınırmı ? bakımı vs yapılmış, boya var kaza yok, bakımları vs yapılı, direksiyonda boşluk var ve turboda hafif yağ sızdırma var.
  • 2011 üzeri, 1.6 hdi motorlarda havalı süspansiyon yok, değil mi? Bu havalı süspansiyon olmayan modellerde konfor nasıl? Ve yalıtım havalı süspansiyona göre farklı mı? Ayrıca aracın kronik sorunları neler?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasin_61

    2011 üzeri, 1.6 hdi motorlarda havalı süspansiyon yok, değil mi? Bu havalı süspansiyon olmayan modellerde konfor nasıl? Ve yalıtım havalı süspansiyona göre farklı mı? Ayrıca aracın kronik sorunları neler?
    Hidropnömatik süspansiyon sadece exclusivelerde var. 1.6 ehdi 5 yıldır kullanıyoruz, kronik sorunu yok, MCP şanzımanın ömrüne göre volant baskı-balata değişimi durumu var, araba kokluyor yakıtı, 1.6 dizel motor kalkışlarda vs. çok ağır kalıyor c5'in ağırlığına göre ama yola vurdun mu da iyi hız yapıyor.
  • Arkadaşlar c5 2004 hdi farları berbat durumda farklı bir far almayı düşünüyorum fakat konuya tamamen sıfırım hangi marka hangi model araçların farları uyar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ornitolog kullanıcısına yanıt
    Hâlâ hazırda kullanıyorum 2 ay araba baktıktan sonra onda karar kıldım ve memnunum 28 bine alınabilecek en dolu ve en konforlu araç tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaslar iki konuda yardım edebilirmisiniz bilgisi olan arkadaslar..

    1. Aracın süspansiyon sistemi indirme ve kaldırma sorunsuz çalışıyor, tamamen iniyor ve yola cıkınca 10km den sonra kendiliğinden normal pozisyona geliyor, ancak sorun bundan sonra çünkü bir tümsek veya çukura girince sapıtıp arkası biraz daha kalkıyor sanırım çünkü belirli bir süreden sonra küçük tümseklerde bile araç olduğundan fazla zıplıyor yuıkarı. sonra indiriyorum ve devam ediyorum normal e geliyor tamamen düz yolda gidersem örnek: uzul yolda iken tümsek görmediği için araç hiç zıplama olmuyor ve sanki su yatağı gibi rahat ama dediğim şey şehir içinde çukar yada tümsek görünce başlıyor. bunun nedeni ne olabilir çünkü bursa da ikamet ediyorum ve memurum burda bundan anlayan çıkmadı, servislere güvenmediğim için gitmiyorum. İkinci sorun multimedya ekranım çizgi çizgi şeklinde bazen beyaz ekran bazen yeşil yada mavi çizgili oluyor ama herşey çalışıyor radyo, geri görüş kamerası gibi ancak ses var görüntü yok sadece düz çizgiler, tamiri için bir elektronikçiye gittim 800 900 masrafı var ekranın dediler, neden dedim bulunmuyor çünkü bunun parçaları dediler. birde lastik basınç sensörü arızalandı ön ve arkadan 1 tane okumuyor gösteriyor ama lastiklerin havası tam. bunun beyinden silinme gibi bir durumu olabilirmi? yazılımdan o sensörün pasif edilmesi gibi..
    cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum. saygılar
    Bu arada aracım 2009 model citroen c5 2.0 hdi sx pk 258 binde
  • kimse yokmu yardım edebilecek
  • Arkadaşlar 2012 model 170.000 km’de 1.6 hdi C5 ile ilgileniyorum. Sanırım triger kayışı 10 yıl ya da 180.000 km’de değişiyor. Bu doğru mu? Triger kayışı ile devirdaim de değişiyor mu? Kontrol ettirirken özellikle baktırmam gereken bir yeri var mı? Bir de gözlemlediğim kadarıyla farlarda hafif matlaşmalar oluyor. Temizletebilmek için farları sökmek için tampon falan da sökülüyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 21 Temmuz 2019; 11:49:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erAn_

    Arkadaşlar 2012 model 170.000 km’de 1.6 hdi C5 ile ilgileniyorum. Sanırım triger kayışı 10 yıl ya da 180.000 km’de değişiyor. Bu doğru mu? Triger kayışı ile devirdaim de değişiyor mu? Kontrol ettirirken özellikle baktırmam gereken bir yeri var mı? Bir de gözlemlediğim kadarıyla farlarda hafif matlaşmalar oluyor. Temizletebilmek için farları sökmek için tampon falan da sökülüyor mu?
    Trigeri riske atma degistir genelde 150 bini gecirmiyor kimse. Devirdaim vs bunlara gerek yok birgun vbkayisi koparsa direksiyon sertlesti ve kenara cskip ustami aradim o sekilde aku bitmeden sanayiye goturdum v ayisi su sikindirler ve devirdaim degisti. Yani triger ayri onlar ayri. Bu aracta mutlaka orjibal parca kullan malesef euro arttigindan paecalarda cok pahali ama yapacaknbisey yok avrupa arac alirsan japon korenin iki uc kati parca fiyatlarina razi olacaksin. Sanayide iyi bir ustan olmali zira dolandiriciya dusersen bibaraba parasi harcarsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle herkese merhaba 2010 model 2.0 exclusive c5 bir araç almaya niyetlendim araç 214 bin km de kullanıci arkadaşlar varsa cevap verebilir mi sizce bu km de bu araç alınır mı fiyat 74 bin istiyor satıcı. Yorumlarınız çok kıymetli olacak yardım edebilirseniz memnun olucam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba 2010 2.0 hdi exculisive 214 binde bir araca bakiyorum. Bu modellerin 138 lik ve 163 luk 2 ayri versiyonu mu var? Baktigim aracta 138 hp yazıyor. Fiyat 75 yazmis bu fiyat bandi bana biraz yuksek geldi sizce alinir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar konuyu birde ben hoplatayım.
    C5 2009 model 1.6 HDI SX PK Manuel 158 binde alma arefesindeyim.bir kaç sorum olacaktı?
    1.Sahibi ile görüştüğümde kadrandaki yol bilgisayarı ingilizce teyp istündeki bilgilendirme ekranı dili Türkçe dedi.Kadrandakini Tr yapamıyormuyuz acaba?
    2.Aracı yarın almaya gidecem gerçi expere sokucam ama motorlailgil bakmam gereken bi nokta veya herhangi bir yerinde kontrol etmem gereken bi durum varmıdır?

    Değerli yorumlarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.