Şimdi Ara

CLA 200 Oto Yıkamacı Koltuğu Deforme Etmiş (Çözüm Önerisinde Bulunabilecek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, sabah yıkatmaya verdiğimiz arabaya oto yıkamacı böyle birşey yapmış.
    Çözüm için tavsiyede bulunabilecek biri var mı?
    CLA 200 Oto Yıkamacı Koltuğu Deforme Etmiş (Çözüm Önerisinde Bulunabilecek)



  • Onu nasıl becermiş üstün başarı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhalde süpürgeyi fazla bastırdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandiklari supurgelerin uclari sivri ters bir aci ile surduklerinde direk bu sekilde deride yirtik olabiliyor, yazik olmus,, Gecmis olsun, basinda durup hep bu konular hakkinda uyariyorum, Ic yikamaciyi ayri, Dis yikamaciyi ayri konularda tembihliyorum. O kadar cok bu tarz olaylari yasadim ki, araba yikanirken bir yikamaci kadarda adami denetlerken yoruluyorum. Gecen bir konusu vardi kac para veriyorsunuz yikamaya diye, Uygun fiyatli yikamaya 20 'e veriyorsun bu gibi suprizleri oluyor. Pahalisinda bile kontrol ediyorum surekli. Ozellikle AVM yikamacilarina asla arabami birakmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuneytoz C kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun ancak bu tip zararları ya işyeri yada işyerinin sigortası karşılamalı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuh zımparayla mı sildi acaba?
  • O bölge minimal kesilip aynı kumaştan alıştırma yöntemiyle oraya yapıştırılıyor. Fakat yapan ustalar az ve ücretleri pahalı. Ufak bir şey için o paralara gerek yok diye düşünüyorum.
  • Kasko vardır muhtemelen, mini onarım da kumaş yırtıklarını da kapsıyor auto king de ama bunu kumaş olarak değerlendiri mi bilemem.

    Bir de arabayı hiç yıkamaya vermem çünkü adamlar önce tabanı temizlediği süpürge ucu ile sonra koltukları temizliyor. Bazıları hava ile koltukları temizliyor ama onun da sürekliliği olmuyor. Bakıyorum yanında sahibi varken hava kullanıyor yokken Allah ne verdiyse. Hele o koltukların arasından o süpürgenin hortumunu geçirmiyor mu? ona deli oluyorum. Az önce yerlerde gezen hortum şimdi koltukların arasında ıslak ıslak koltuklara değdiriyor. Bitti mi hayır bitmedi. Az önce başka arabanın kaportasını sildiği bez ile başka arabanın camını içerden siliyor. Sonra başka arabanın jantlarını kuruladığı bezi tazyikli su tuttuktan sonra başka arabada kaporta kurulama bezi olarak kullanıyor. Gelelim en can alıcı noktalardan birine; üstü başı tertemizmiş gibi (çoğu aynı kıyafeti iş kıyafeti olarak iş yerinde giyiyor ) yıkamacı veya kurulamacı arkadaş arabanın bütün koltuklarına oturuyor çünkü oturmaz ise camları silemez. Ek bilgi olarak radyoyu kurcalıyor sesi bangır bangır açıyor ve bunu araç sahibi yanında iken yapıyor hiç çekinme falan yok kimse de bir şey demiyor. Ayrıca ne kadar samimi olursanız olun çoğu yıkamacı aracı bırakıp gittiğinizde fırça ile yıkıyor çünkü sudan tasarruf ediyor bu şekilde. O yüzden vaktiniz varsa kendiniz yıkayın. Bazı otomatik yıkamalarda dönen fırçalar tel tel değil süngerimsi vileda saçağı gibi oluyor onlar zarar vermiyor araca hiç çizik olmuyor. Ve jant yıkama fırçası da var jantları da ayrı temizliyor.

    Ben sürekli böyle yıkatıyorum içini de evden elektrikli süpürgeyi indirip kendim çekiyorum tertemiz uç değiştirerek. Ayrıca bu yıkamaların çoğunda yıkama sonrası cila ve kurutma var o yüzden yıkamacıya gitmekten daha mantıklı çünkü kolay kolay kirlenmiyor bu yıkamadan sonra. Örnek vermek gerekirse içerenköy hal in orda petrol ofisi var onun yıkaması bu şekilde ben onu kullanıyorum. 9 TL ye çift köpüklü cilalı kurutmalı yıkama var çok güzel. 12 TL ye alt yıkamalı var.

    Bu yıkamalarında tel tel fırçası olanlara ve 2-5 tl arası olanlara girmeyin çünkü köpükleri de iyi değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bunlar nasıl insanlar aklım almıyor 100lerce milyarlık araç teslim alıp utanmadan şu şekilde mi teslim etmişler.. Ben de otoparklara aşırı uyuz oluyorum.. Tamam küçük yerdeyiz bir İstanbul değil ama adam anahtarı bırakmış masasının üstüne dolanıyor koca otoparkta.. camdan kolunu uzatsan istediğin anahtarı alırsın sonra bir boşlukta vın götür istediğin aracı.. Başkasının malına daha özen göstermeleri gerekirken adamların umurunda bile değil.. Bir arkadaşın aracında anahtar bırakmışlar oranın da delisi diyeceğimiz adam binmiş ileri geri vurmuş aracı.. Şimdi yaptırıyorum desen ne olacak hatasız araç boyanacak düzeltilecek..

    Velhasıl çoğu meslekte olduğu gibi iş ahlakı çok düşük

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çözümü bilmiyorum da , tavsiye olarak '' o yıkamacıya gitmeyin bir daha ''
  • Aracımı her zaman kendim yıkarım böyle sürprizlerle karşılaşmamak için , yazık olmuş , yıkamacıya sordunuz mu ne bunun hali diye ?
  • Aracı yıkattığınız yere gidin. Gösterin çalışanlarının üstün başarısını, sorununuzu çözmezlerse verin mahkemeye.
  • Yazık olmuş, git sor ne yaptınız diye.
  • theimperial T kullanıcısına yanıt
    yada değil ya da şeklinde yazılır. pls refer to TDK
    Türkçemizi düzgün kullanalım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ispatliyamadigin sürece hiç bir şey yapamazsın.



    O yikamaciya bir daha gitme.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.