Şimdi Ara

Class balance

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Hemen konuya girmek gerekirse, sizcede oyunda classlar arası dengesizlik çok degilmi ? Özellikle 1v1 lerde, yani arena gibi ortamlarda durum biraz enteresan. Örnegin templar, garip degilmi ? o tanklıgı, üstüne heal, ne hp gidiyor adamda ne mana, cc si bi yandan...

    Darkrunner ? O mobiliyet, o damage, cc olayı ?

    Hemen hemen bütün archer classlar. O kadar saçma geliyorki, sürekli arrow atamaması lazım abi. Sürekli hasar veren bi konumda class. Sürekli kaçarken kovalarken vuruyo patır patır. O attack speed ile zaten kaç vurdugununda önemi yok hasarı çıkarıyo bi şekilde, Ki bi archere göre oldukca mobil ve çok hızlı.

    Benim aklıma gelen bunlar, bunların arasındada özellikle Darkrunner şuanda çok op. Bana göre biraz dengelenmesi gerekiyor. Elemanı paketle 2 kişi yakaladık döndü bana 2 tane yanımdakine bi tane vurdu gitti. Aglanacak bi durum.

    Server Propercy







  • DR hep öyleydi şu anda oyun early kısımda oldugu için mistsong weaponu alan kral oluyor.

    Ek olarak templar 1v1 balanced arenada fıtık eder fakat normalde pet bir etkisi yoktur stun ve cc lere karsı kendisini savunamaz.

    Şu anda taşlar yerine oturmadı full oynayan birisi 1 haftada 500 dps lik bir nodaci ve bow ve staff gibi itemlere kolayca erişebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.