Şimdi Ara

Clio 4 Direksiyon Kutusu Arızası ve Sesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
23.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • aylık üretim adeti bilmem kaç bin olan, ihracat siparişlerini yetiştiremeyen clioda 3-5 tane az veya çok sorunlu araç çıkmış çok mu?
    diğer ayarındaki modeller sanki sıfır hatalıda bir tek reno kusurlu

    marka fanatiği değilim sadece genel bakış yaptım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 20 Mart 2015; 14:15:10 >
  • Ne bakışından bahsediyorsun kardeşim? Adamın canı yanmış, hayali yıkılmış senin ettiğin lafa bak!

    Adam diyor ki "aldığım malın hayrını göremiyorum" hemde başına bela olmuş.

    Sen diyorsun ki "reno bi kaç tane hatalı üretmiş çok mu?"

    Genel bakış yaptım diyorsun, Neyin bakışından bahsediyorsun? Nereye bakıyorsun?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulutan1

    Ne bakışından bahsediyorsun kardeşim? Adamın canı yanmış, hayali yıkılmış senin ettiğin lafa bak!

    Adam diyor ki "aldığım malın hayrını göremiyorum" hemde başına bela olmuş.

    Sen diyorsun ki "reno bi kaç tane hatalı üretmiş çok mu?"

    Genel bakış yaptım diyorsun, Neyin bakışından bahsediyorsun? Nereye bakıyorsun?

    Adama hak vermiyor değilim
    başına gelenden dolayı koca renonun araçlarını aynı kefeye koyması yanlış

    bende de reno var
    hiç bir sorunu yok
    ee reno dört dörtlük diyeyim bende o zaman?

    yerli malı bu kadar oluyor kardeşim
    ötv si bindirimi bilmem neyi ile 50-55 kağıta kutu gibi araba
    biz bunu hakediyoruz
    kimse kusura bakmasın

    bizi kıskançlığından çatlayan, bizi çekemeyen alaman shcodaya opele vw ye linea megane muamelesi yaparken
    biz burda ....
    neyse konu sapmasın
    kimsede halinden şikayetçi olmasın..




  • aynı sorunlar sende olsaydı yine de o sekıldemı dusunurdunuz...biraz empati
  • Herkese selamlar. Uzun aradan sonra opellerden sonra polodan sonra Renault clio 4 sporttourer 1.5 dci edc İcon 2014 model aracımla ilgili ve bu konuda paylaşım yapmak istiyorum.

    Önce kısa bir hatırlatma yapayım. 2016 şubat ayında konya Gökmen otodan sıfır km Vw Polo lounge 1.2 tsi manuel araç aldım. Arabam 5 bin km de alttan (tahmini olarak şanzumandan-pierzek dişlisi midir ne zıkkımdır ondan) ses icat etti. Düzde viteste ses yok, bozuk yolda boşta ses yok, bozuk yolda kaçıncı viteste olursa olsun her türlü lıkırtı yapıyordu. Üç kez servise gittim. Böyle bineceksin dediler. Tüm kapılar gıcırtı yapıyordu böyle olur tamirlik servislik işi yok dediler. Göstergeler tıkırtı yapıyordu hemde ilk 1 haftalıktan itibaren ama normal dendi. Başlarım böyle arabaya da servise de deyip zararına takas ettim clio aldım. Clioyu 35 bin km.de aldım. Hiç bir sıkıntı yaşamadım ta ki 50 bin km ye kadar. Şuan 52 bin km. Son kış alttan sss başladı. Davlumbazlar kar ile dolunca olmuştur yazı bekleyelim dedi konya çelik reno servisi. Mantıklı buldum. Yazın ses kesildi. Ancak daha kötü ses-ler aniden baş gösterdi. Garantiden sol ön tabla ve z rotu değişti. Ben direksiyon kutusu ve sağ ön amortüsör takozu diye ısrar etmeme rağmen hayır dedi çok bilgili usta başı Süleyman efendi. Bir de arabamın ön sağ tampon altına iğrenç görünümde bir cıvata takıp içine etmiş ses azalır diye rezil şahıslar. Ama onların yaptığını ispat edemiyorum niye çünkü tamirde arabanın başında olmama engel oldular. Geçelim. Direksiyon kutusu maliyetli bir parça ve garantim 3 ay sonra bitiyor. Bu servisin cebinden para çıkmayacağı halde sesi duymamaya çalışıyorlar. Bu konuda Allah şahidim olsun ki test sürüşüne çıkan ustalar son sürat ve yüksek devirde bağırtıyorlar. Oysa söyledim ses düşük hızda netleşiyor dedim. Adamlar tümseklerden 60-70 le geçiyor. Sizin anlayışınıza...diyorum. Velhasıl müşteri memnuniyeti için arandım. Bağırdım kızdım. Gelin ilgilenelim dediler. Zaten başka yöntem olabilir mi dedim. Bu üçüncü olacak gidersem. Polo da yaptığım hatayı yapmayıp mahkemeye vereceğim uğraşacağım eğer yapamazlarsa. Yahut ücreti karşılasınlar ben özel serviste veya sıradan bir sanayi dükkanında yaptırayım. Yetkili servislerden Opel vw ve renoda çok çektim. Sadece Seat attarlardan çok memnundum. Allah kimseye çektirmesin. Ben usta olsam bu kutuları bir açıp kurcalar bir çözüm bulurdum emin olun. Ancak alışmışlar sepetlemeye. Tamir etmedikçe prim mi alıyorlar ne halt var ben anlamadım. Herkese saygılar. Netice ne olursa buradan paylaşmaya devam edeceğim. Bunun haricinde arabamdan son derece memnunum. Çok seviyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bunlar da sözü geçen araçlarım.

     Clio 4 Direksiyon Kutusu Arızası ve Sesi

     Clio 4 Direksiyon Kutusu Arızası ve Sesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • edwardkrc E kullanıcısına yanıt
    Ben de 2013 tce clio icon var.Aynı seslerı ben de duydum.Rahatsız oldum servise gittim.Garanti biteli 4 ay olmuştu. Direksiyon kutusu komple değişecek dendi.Renault tan katılım talep edildi.%40 katılım geldi.Bütün indirimlerle bana 650 TL ye maloldu.Ses kesildi.Renault un sorunları hiç bitmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba . aracım 2014 model clio sporttorer 1,5 dci aracım sağ çekiyor 7 kere rot a soktum. düzelmedi. şase yyamuk dedim her girdiğim rotçuda şasi kontrol istedim problem olmadığını belirttiler. bugün sabah sürerken araç sağa çekiyordu yine arabayı durdurdum kontağı kapatıp tekrar çalıştırdım ve araç düz gitmeye başladı. direksiyon kutusu sıkıntılı olabilirmi sizce?
  • herkese selamlar. 2016 model 40 bin km de clio 4 dci joy sahibiyim. alalı 9 ay filan oluyor. aracı aldıktan 3 ay kadar sonra, kalkışlarda direksiyonu tam sağa ve tam sola çevirdiğimde bir gacırtı mı desem tıkırtı gibi bir ses geldiğini farketttim. 4 rot balansçı, 1 tamirciye gösterdim gelen sesi bulamadılar. daha doğrusu tek iken çıkan ses usta araca binince olmuyor. bütün ustlar ön düzen harika diyip geçiyorlar. bilemedim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.