Şimdi Ara

Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
799
Cevap
62
Favori
388.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar olay şu şekilde oluyor. Siz imei numarasını değiştirdiğinizde saatin kimlik "ID" numarası da değişiyor. ID numarası değişince uygulama ve saat arasındaki bağlantı kopuyor. Saat direk offline konumuna geçiyor. Eğer imei değişimini satıcı yaptıysa satıcı yeni ID yi setracker servera sizin yeni ID tanıtmış olması gerekir. Eğer imei değişimini kendiniz yaptıysanız yeni ID satıcıya mesaj atıp yeni ID sisteme tanıtmasını söylemelisiniz.

    Sürekli offline uyarısı alan arkadaşlar pw,123456,ts# bu kodu saate sms atsınlar cep telefonundan. Sms attıktan sonra sizi yanıt sms gelecek orada imei ve ID görürsünüz. Oradaki ID ile proğramın kimlik kısmındaki ID karşılaştırın eğer farklıysa saatinizin offline olmasının sebebi ID den kaynaklanıyordur. Tekrar saati yeni ID niz ile kayıt edeceksiniz. Tabi satıcı yeni ID nizi sisteme tanıtmış olması gerekir yoksa kayıt esnasında gecersiz ID hatası verecektir. Kayıt esnasında daha önce kayıtta kullandığınız mail adresini kullanabilirsiniz.




  • bookseller81 B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar olay şu şekilde oluyor. Siz imei numarasını değiştirdiğinizde saatin kimlik "ID" numarası da değişiyor. ID numarası değişince uygulama ve saat arasındaki bağlantı kopuyor. Saat direk offline konumuna geçiyor. Eğer imei değişimini satıcı yaptıysa satıcı yeni ID yi setracker servera sizin yeni ID tanıtmış olması gerekir. Eğer imei değişimini kendiniz yaptıysanız yeni ID satıcıya mesaj atıp yeni ID sisteme tanıtmasını söylemelisiniz.

    Sürekli offline uyarısı alan arkadaşlar pw,123456,ts# bu kodu saate sms atsınlar cep telefonundan. Sms attıktan sonra sizi yanıt sms gelecek orada imei ve ID görürsünüz. Oradaki ID ile proğramın kimlik kısmındaki ID karşılaştırın eğer farklıysa saatinizin offline olmasının sebebi ID den kaynaklanıyordur. Tekrar saati yeni ID niz ile kayıt edeceksiniz. Tabi satıcı yeni ID nizi sisteme tanıtmış olması gerekir yoksa kayıt esnasında gecersiz ID hatası verecektir. Kayıt esnasında daha önce kayıtta kullandığınız mail adresini kullanabilirsiniz.




  • Merhaba imei kendim değiştim. Satıcıya yeni imei gönderdim. Bana İD mi yazdıserver e gireceğiz dedi. İlgili kodu telefonumdan saat gönderdim. Gelen sms de imei nin değiştiğini ve yeni İD mi görüyorum. Saat ofline hatası aldığım için SeTracker dan eşleşmeyi sonlandırdım. Yeniden üye olmaya çalıştığımda "Cihaz numarası mevcut değil satıcı ile iletişime geçin" diyor. 1 gün geçti acaba satıcı servere girmedimi
  • gaskiney kullanıcısına yanıt
    Dostum satıcı yeni ID server eklememiş demek ki bende aynı sorunu yaşıyorum gerizekalı yapacağız dedi bir haftadır onunla mesajlaşıyorum. Derdimi anlatmak 3 gün sürdü dün mesaj atmış tamam yapacağız diye bugün hala geçersiz id diyor. Sende LSURT Store buradan mı aldın saati. Almadan önce saati sordum bu işlemi yapacaksanız alacağım dedim tamam yaparız dedi şimdi onayı verdik uğraştırıyorlar.
  • Tillo_ T kullanıcısına yanıt
    wonlex official store buradan aldım. İngilizcem zayıf siz konuya hakimsiniz. Bana ingilizce bir metin yazabilirmisiniz satıcıya göndersem
  • gaskiney kullanıcısına yanıt
    Hello my friend,
    When I have changed the imei of the watch went offline. Now I cannot connect to of watch. What I have found out is when I have changed the imei number of the watch, id number was also changed. So the app is not connecting to watch. What I need is you to register the new id and imei pair to your database so the app can connest to the watch.

    Ben imei'yi değiştirdimğimde saat çevrimdışı kaldı. Şimdi saatime bağlanamıyorum. Bulduğum şey, saatin imei numarasını değiştirdiğimde id numarası da değişti. Bu nedenle, uygulama izlemek için bağlanmıyor. İhtiyacım olan şey, yeni kimliği ve imei çiftini veritabanınıza kaydetmek ve böylece uygulamanın saati algılayabilmesidir.

    İngilizce mesajın altına yeni imei ve ID ni yaz dostum.
  • gaskiney kullanıcısına yanıt
    Ben şimdi anşalmazlık açtım ilerleme olursa haberdar ederim seni
  • Arkadaşlar bende q50 saatten aldım. ilk saatte bir sorun yok imei işlemi ve server kayıt işlemini yaptım sorunsuz kullanıyorum. İlk saati aldığım satıcıda saat tükenince başka satıcıdan aldım. Bu satıcıdan aldığım saati takipte LBS konumunu kapatınca takip edemiyorum. Diğer saatte böyle bir sorun yoktu. Bu neden olabilir diğer saatte lbs kapalı kullanıyorum daha iyi sonuç veriyor takipte Uydu yazıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tillo_ T kullanıcısına yanıt
    İlgi ve yardımın için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gaskiney kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün nihayet sonuçlandı elemanlar ID servera kayıt etmişler ben saatleri tanıtabildim. Aliexpress anlaşmazlık olayı süper oluyor anladığım kadarıyla satıclar bu durumdan çok korkuyor. Eğer anlaşmazlık açmasam hiç ilgilenmiyorlardı. cyetkin arkadaşım lbs kapatınca bende uydu veya ağ konumu diye yer gösteriyor bölge olarak asya ve okyanusya seçtin değil mi?
  • Tillo_ T kullanıcısına yanıt
    Benimde halloldu. Lbs pek verimli değil sapma çok oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tillo_ T kullanıcısına yanıt
    evet asya okyanusya seçili. benimde çözüldü önce uyduda yer göstermiyordu şimdi düzeldi bende lbs kapalı kullanıyorum gayet başarılı sonuç veriyor. kayıt işlerini benim saatte sorun yok. arkadaşa farklı satıcıdan aldım o yeni numarayı servere kayıt edemedi bi türlü derdimi anlatamadım. bende dispute açacağım. bakalım ne olacak.
  • Ben de saatte "Cihaz Çevrimdışı" hatası alıyorum.
    Saati arayabiliyorum ama setracker ile ilgili hiç bir işlemi yapamıyorum.
    Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar sağolsun, söylediklerini yaptım ancak bende işe yaramadı. Satıcıyla irtibat kurdum, sorunun saatin pw,123456,ts# komutuna verdiği cevaptaki id ile altındaki qr koddaki kimlik numaraları birbiriyle uyuşmuyor. QR koddakiyle kayıt yaptım ancak diğerine izin vermiyor.

    SMS komutları ile acil ihtiyaç giderecek ayarlamaları yaptım, SOS çağrısı numarasını pw,123456,sos1,telefon_numarası# komutuyla ayarladım mesela.
    Bu konuda bulduğum birkaç kaynağı, belki bir arkadaşımızın sorununu çözer düşüncesiyle paylaşıyorum;

    SeTracker IP Numaraları:

    Hongkong:58.96.181.173
    Europe and Africa:52.28.132.157
    Asia and Oceania:54.169.10.136
    North Amercia:54.153.6.9
    South Amercia:54.207.93.14

    Komut: (Asia and Oceania:54.169.10.136 için)
    pw,123456,ip,54.169.10.136,8001#

    Kaynak:http://www.futerl.com/faq/setracker_settings_device_is_offline.html


    SMS Komutları ile ilgili kaynaklar:http://findmykids.org/blog/en/setting-of-gps-watch-for-kids-using-sms-commands/https://kid-control.com/ufaqs/q50-smart-watch-sms-commands/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oklawa -- 13 Kasım 2017; 16:57:6 >




  • Arkadaşlar saatin menüsünün Türkçe yapılmasıyla ilgili bir mesaj dizilimi vardı. Nasıl yapıldığını bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, aldığım cihazın imei sini kendim değiştirdim gerçekten çok basit, fakat haliyle ID de değişti ve cihaz çalışır olmasına rağmen malesef setracker üzerinden takip edemiyorum, satıcıyla irtibata geçtim , zorluk çıkartıyor yeni ID yi setracker server a kayıt etmiyor.

    Çok araştırdım ama bu servera kendim de kayıt yapamıyorum galiba.

    eski imei ye dönsem 120 gün sonra kapanacak cihaz tamamen devre dışı kalacak , yeni imei ile devam etsem online olarak çocuğu takip edemiyorum .

    ne yapabilirim , ne önerirsiniz ? cihazı kayıt etmenin başka bir yolu var mıdır ?
  • arthur2606 A kullanıcısına yanıt
    setracker programından , language and time zone kısmında türkiye seçerseniz dil türkçe oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahimaktas06

    Arkadaşlar akıllı saatler konusunda teknik destek verebilirim. 0505 680 7151 ücret :50 TL dır
    (benden alacağınız teknik destekte saat üzerindeki imei numarası ile saat içerisindeki imei farklı olursa saati fabrika ayarlarına çevireceğimden(factory reset) emin olabilirsiniz)


    AKILLI SAAT HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

    1-Saat imei numarası taşıdığından ve hat takmanız gerektiğinden İmei numarasının pasaport kaydını yaptırmanız gerekmektedir. yoksa cihaz BTK tarafından kullanıma kapatılır
    2-Bilmediğiniz hiç bir kimseden bu saati almayın bu saatte yazılımsal olarak imei kopyalamak aşırı basit olduğundan imei numarasını kesinlikle sorgulayın
    3-imei sorgulamada pasaport kayıtlmı cihazları kesinlikle almayın bu ay satılan bir cihazdan gelecek ay BTK ya müracaatla artık ben bu cihazı kullanmıyorum silin bu cihazı demek mümkün olmaktadır.

    SON BİLMENİZ GEREKEN
    4-eğer bu saati toptan getiren bir şirket olsaydınız 0,51 KRŞ imei kayıt ücreti ödecektiniz. bireysel olarak getirdiğiniz için 149 lira kayıt parası ödeyecek olmanız devletin milletine olan sadakatini yansıtmaktadır. yani özetle 20 25 dolara almış olduğunu saati bir kaç tane uyanık 450 liraya satıp üzerine en az 350 lira kar etmektedir. Bu durumun anlamsız olmaktadır.



    İyi geceler arkadaşlar, Ankara'da bir satıcıdan bir saat aldım, BİMcell den hat aldım,4G ve3G ye kapatın,Setracker2 yıl yükledim ama hep çevrim dışı uyarısını aldım.

    Satıcı da telefonlarıma çıkmayınca,formdan bu arkadaşın yorumunu gördüm ve ona WhatsApp dan yazdım

    Sağolsun sorununu 10 dakikada çözdü.

    Telefonda bu;

     Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır?

    Şimdi kızımın konumunu uygulamadan görüyorum,uygulanan yüklediğim numaraları arayabiliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • oklawa 'nin verdigi cevap sayesinde saatime nihayet setracker uzerinden erisebildim. TTelekom dan aldigim simkartin internete cikmadigi dusunuyordum ancak problem ip adresindeymis.
    Tesekkurler
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tillo_ T kullanıcısına yanıt
    Herkese merhaba. Bu saat telefondan bende oğluma aldım. Uzun uğraşlar sonunda uygulamayı yükleyip saate tanıttım. Telefon rehberine numaraları ekledim. Diğer tüm işlemleri de yapabildim. Ancak saate kaydettiğim telefon numaralarını arayamıyoruz. Sizden ricamız saatteki telefon rehberindeki no nasıl arayabiliriz. Oğlum saatini kullanamıyor diye çok üzgün.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.