Şimdi Ara

Çok enteresan bir Xbox sorunu. Lütfen yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar. Kasım ayı sonunda black friday indirimi ile Xbox One S konsol almıştım hepsiburada.com dan. Konsol elime ulaştı ve bir gün önce yarattığım hesabım ile konsola girdim. Ama girdiğim an bir baktım Xbox One S de Resident Evil 7, Forza Horizon 3, FOrza Motorspots 7 ve Shadow of Mordor gibi oyunlar (en az 10 oyun) sistemde yüklü geldi. Çok üstüne düşmemiştim ilk başta. Daha sonra Netflix e girmek isterken hep hata mesajları aldım. Derken Netflix uygulamasının xbox da daha önce başka bir isimle açıldığını gördüm. Uygulamayı silip tekrar yükledim sorun düzeldi. O an anladım hepsiburada.com da satıcı herhalde daha önce kullanılan ve açılan bir konsolu yolladı bana ama pek umursamadım. Nedeni çok iyi bir fiyata almış olmam ve aletin sorunsuz çalışmasıydı.

    Fakat enteresanlıklar devam ediyor. An itibariyle sistemime Resident Evil 4 ve Dead Cells oyunları yükleniyor. Oyunları almadım tabiki de. Hatta kredi kartımı bile kontrol ettim herhangi bir satın alma filan da yok. BU nasıl olabilir? Onu geçtim bütün bu bahsettiğim oyunlar benim hesabımda var şuan. Konsol ile gelen Resident Evil 7yi silsem bile oyunlarım listesinde görebiliyorum.

    Bunun mantıklı ne açıklaması var? Ne yapmalıyım?







  • yüklü hesap varmı ciazda
    daha önce aile yada giriş xbox yapılmış bir hesap varsa
    sende giriş xbox oldugu için p1 sende o hesap dan satın alınanlarda
    sende görünür ve indril bilir.

    aynı mantık ile içinde yüklü hesap yabancı kulanıcılardan
    hack lenmiş hesap ise ve sahibi fark ederek bildirimde bulunursa
    xbox banlanma riski var. hack li hesap kulanımlarında afetmiyorlar :D
  • Konsolun önceki sahibi hesabını giriş hesabı yapmış, sonra giriş hesabını kaldırmadan hesabını silmiş. O yüzden o hesabın oyunlarına ulaşabiliyorsun.
  • bence hesapları kesinlikle kaldır hatta bir format çek makinene. arkadaşımı uyarmama rağmen aynı siteden aldı ve oyunları beleş oynama hatasına düştü. sonuç konsol elinde patladı.
  • Başkasının hesabında olabilirsin.Ban falan yeme ihtimalin olabilir.Sorun şu ki hepsiburada'da 2.el xbox mı satıyorlarmış vay anasını.
  • Adam zamanında Xbox'ı kullanırken hesabını "Home Xbox" olarak seçmiş. Satarken de bunu değiştirmesi gerektiğini bilmeden sadece hesabı silmiş. Yani aslında adamın hesabının P1'i sende. Aldığı oyunları cihazıma yükle seçeneğini kullanarak yüklemeye çalıştığında da senin Xbox'ına yüklüyor. Oyunların kendiliğinden inme sebebi budur.



    İstersen kullan, ban vs. olmaz korkmana gerek yok. Adam eğer farkına varıp P1 hakkını kendi cihazına alırsa o zaman oyunlara erişimi kaybedersin. Cihazı formatlayınca P1 hesapları silebiliyor musun bilmiyorum ama bir yolu varsa silmeyi de deneyebilirsin istersen.
  • ne kadar iyi fiyata almış olabilirsinki sonuçta 2. el almışsın
  • Başkası giriş yapıp satarken çıkmayı unutmuş. Bu banlanma riski konusunda sıkıntı çıkabilir fakat fikir sahibi olmak güç malesef ne dersek yalan gibi bir durum.
  • Ac Origins, NBA 2K19, Shadow of Tomb Raider, Minecraft, Minecraft Story mode var bendede. hiçbir satın alım işlemi yapmadım cihazımı sıfır olarak Mediamarkttan aldım One X forza paketli. Mesela alıpta henüz indirmediğim bi kaç oyun var ama onlar dışında bu yazdıklarımda listede gözüküyor. Dün AC Origins'i indirdim 2-3 saat oynadım henüz bi olumsuzluk yok. Cihazda 2. bir hesapta yok kendi hesabımdan başka.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-FD3E26E25

    Ac Origins, NBA 2K19, Shadow of Tomb Raider, Minecraft, Minecraft Story mode var bendede. hiçbir satın alım işlemi yapmadım cihazımı sıfır olarak Mediamarkttan aldım One X forza paketli. Mesela alıpta henüz indirmediğim bi kaç oyun var ama onlar dışında bu yazdıklarımda listede gözüküyor. Dün AC Origins'i indirdim 2-3 saat oynadım henüz bi olumsuzluk yok. Cihazda 2. bir hesapta yok kendi hesabımdan başka.
    mikisoft un sitesinden ciazın seri numarası ile kendi hesabınıza kayıt yaptırdıgınızda
    ciazın garanti başlangıç tarihi sizin satın alma tarihin arasında kaç ay fark var?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zartzurt456

    mikisoft un sitesinden ciazın seri numarası ile kendi hesabınıza kayıt yaptırdıgınızda
    ciazın garanti başlangıç tarihi sizin satın alma tarihin arasında kaç ay fark var?

    Alıntıları Göster
    Ben cihazı 22 Kasımda aldım hocam. Garanti başlangıcı 12/18/2018 bitiş 12/18/2020. hemen hemen bir ay ileriden başladı hatta.

    Cihazı mağazadan sıfır ve güvenlik şeriti kapalı şekilde aldım zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 2 Ocak 2019; 12:15:35 >
  • Burada yardımcı olmaya çalışanların cahilliğine veriyorum.

    O konsolu derhal iade et.
  • Kullanılmış iade edilen konsolları size 0 diye kakalamışlar
  • Baya baya karlı çıkmışsın hocam ucuza almışsın üstüne beleş oyunlar falan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.