Şimdi Ara

Çok ilginç bir problemim var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.Pazar günü vizelerden önce , bi süre off vereceğim için değişiklik olsun diye makine gireyim dedim. Neyse , chest pressle başladım işte güzel pump oldum ama omzumda değişik bişe vardı. Ağrı değil de farklı bişey. Sonra fly hareketine geçtim çok rahat kaldırdığım kilolar kalkmadı. Sanki omzum kasılıyor da kapanmasına izin vermiyor gibiydi. Makinede 10 kiloya dahi düştüm fakat zor kapandı göğüsler. Bende zorlamamak için 2.setten sonra bıraktım.Pek önemsemedim , antrenmanı bitirdim işte row lat pulldown curl vs. geri kalan hareketleri de girdim hiç bi problem yoktu. Neyse gece vakti geldi yatağa yattım. Sol omzumda , kalp nasıl atar da biz onu hissederiz ya güm güm güm diye aynen o şekilde damar diye tahmin ediyorum basınçlı bir şekilde atıyordu. Dedim ne oluyor bi baktım gerçekten de sanki kalp atarmış gibi omzumun hareket ettiğini gördüm. Pek önemsemedim geçer , damar damar üstüne gelmiştir gibi şeyleri kendime söyleyerek çok önemsemeye çalışmadım çünkü psikolojik olarak rahatsızlık veriyordu. Neyse bi şekilde yattım, sabah kalkınca bu problemim ortadan kalkmıştı fakat sol kolumda bi güvensizlik bi güçsüzlük oluşmuştu ve ilginçtir ki sağ kolumda da bi güçsüzlük bi güvensizlik vardı. Böyle ilginç bişey yaşadım. Üstünden 3-4 gün geçti biraz düzeldim fakat antrenman yapacak güveni göremiyorum kendimde şu an. Böyle bir şeyi daha önce yaşayan var mı? Supplement olarak şu aralar antrenmandan önce 4-5 g sitrülin malat alıyorum, sizce damarlara bi etki etmiş olabilir mi? Fikri olan veya buna benzer bir şey yaşamış olan beni bilgilendirirse çok memnun olurum çünkü her hangi bir kas veya eklem rahatsızlığım yok fakat uzun bi süre spora dönemeyecek gibi
    hissediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • ağrıyan yerinizin üstüne gelen bölgelere dışarıdan bakın renk değişimi var mı diye.

    bir de antrenmandan hemen sonra mı oldu yoksa antrenman sırasında mı?

    makinalarda hareket menzili kısıtlı oluyor, ondan bazı noktalara zorlama yapılmış olabilir gibi geldi. chest press makinasını ilk denediğimde bana da oldu, kolum uzun kalıyor, başka da ayarı yok, koltukaltı kısmının ön tarafı acıyordu biraz oraya yükleme oluyor diye. sonra bıraktım sürekli dumbel veya bar ile press yaptım problem kalmadı. serbest ağırlık çalışmak daha sağlıklı geliyor, çünkü bir yere yük binince vücut onu dengeliyor yakınlardaki diğer kaslarla.

    11-12 gün o bölgeyi ve çok yakın bölgeleri çalıştırmayın. bacak fln ağırlık verin bu sırada, sonra geri dönersiniz. acil birşey olduğunu düşünüyorsanız doktora görünebilirsiniz.

    bir de supplement almıyorum, böbrekleri zorluyor diyorlar.

    bir de son olarak öneri yapayım. kendinizi zorlayarak çalışıyorsanız her antrenman bir bölgeyi zorlayın diğer bölgeleri %70-80 yapabildiğiniz maks ağırlık oranında çalıştırın. o zorladığınız bölge için de ısınma setlerini arttırın. zorlamak dediğim ağır kilo kaldırmak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 15 Kasım 2018; 1:13:33 >




  • leopolidas L kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk kez böyle bişey yaşadım. Ve ağrı falan da değil sanki damarlar yüzünden ilginç bişey oldu fakat makinadan dolayı olduğu kesin. Bir daha asla makina kullanmam ve en az 2 hafta dinlendireceğim omuzu. Supplementi de kesim bakalım inşallah düzelir. Eklemlerle alakalı bişey olduğunu sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GameArenaRisc

    Hocam ilk kez böyle bişey yaşadım. Ve ağrı falan da değil sanki damarlar yüzünden ilginç bişey oldu fakat makinadan dolayı olduğu kesin. Bir daha asla makina kullanmam ve en az 2 hafta dinlendireceğim omuzu. Supplementi de kesim bakalım inşallah düzelir. Eklemlerle alakalı bişey olduğunu sanmıyorum.
    evet omuzda daha çok olur. ısınmak için düşük ağırlıkta makinede yapabilirsin.

    sonra dumbelle yap. ama biraz ağırlıkları düşür başta alışana kadar, dumbelle yapmak zor.
  • leopolidas L kullanıcısına yanıt
    valla en çok ısındırdığım ve dikkat ettiğim bölge omuzdu. ama şöyle bi durum var bacak hariç üst bölgede hangi hareketi yaparsak yapalım omuz işin içinde gerekirse curl gerekirse overhead extension olsun row olsun. fullbody yapınca 1 press +1 şınav +1 lateral raises +1 side raises hareketleri fazla değil hatta çok yüklenmemek adına omuz press bile koymadım programıma ama yapacak bişey yok ne kadar dikkat etsekte oluyor böyle şeyler. bundan sonra kiloya biraz daha dikkat edeceğim. haftaya yavaştan başlayacağım spora..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.