Şimdi Ara

Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.593
Cevap
45
Favori
230.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Company of Heroes 2

     Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU]


    Oyun Hakkında Genel Bilgi

    quote:

    Siteden çeviri;www.companyofheroes.com

    "Ham ve gerçek savaş." GamesRadar.com

    ışgalci Nazilerden serbest Anayurt Rusya'ya süren zorlu cephe savaşında Sovyet kızıl ordusunun bir komutanısınız... Yıl 1941 ve gelecek olan şey 14 milyon askeri kayıp ile sonuçlanmış en kanlı ikinci dünya savaşı çarpışmasının başlangıcı.

    Neredeyse malübiyetten dönüp kızıl ordunun Almanya'ya karşı inanılmaz zaferinin müthiş zorluklarına büyük mücadelelerde ve savaşın pahalı tiyatrosunda, Doğu Cephesinde tanık olun.

    Askeri taktikleriniz bu çarpışmanın dengesini değiştirme gücünü sağlar. Sizi askeri bir lider olarak ilan edecek taktik saldırılarında bulunun ve Berlin'e giden yolu darmadağın ettikçe Sovyet ımparatorluğunu emeline ulaştırın.


    Tarihin en iyi strateji oyunu yenilikçi savaş deneyimi ile geri dönüyor.


    Essence 3.0 Motoru - Eşi benzeri görülmemiş TrueSight görüş menzili sistemi ve daha gerçekçi ColdTech değişken hava teknolojisi ile geliştirilmiş ölümcül çatışmanın etkisi ile strateji oyunları artık eskisi gibi olmayacak.

    Kar ve Kan - Doğu cephesinde simgesel kızıl ordunun komutasını alın ve ideolojilerin savaşı olan bu çarpışmada ışgalci Nazileri püskürtün.

    Taktiksel Mücadele - Yeni komutan yeteneklerin geliştirin ve kullanın. Yeni değişken savaş taktikleriyle cephe harbinin zorluklarını anı anına yakından deneyimleyin.


    Company of Heroes 2, eski oyunun temel stratejik ve taktiksel yapısını muhafaza ederek, daha iyi görsel ve işitsel unsurlar eşliğinde detaylarla dolu gerçek zamanlı strateji deneyimi sağlıyor. Müttefiklerde ilk oyundaki Amerikan ordusunun farklı bir versiyonu olarak Sovyet ordusu, mihverde ise ilk oyundaki Wehrmacth ordusunun benzeri tasarıma sahip olan Ostheer ordusu yönetiliyor. Ancak savaş alanı ve çatışma dinamikleri ilk oyuna kıyasla büyük bir evrim geçirmiş durumda. ılk oyundan farklı olarak birimler harita dışından gelmekte, siper sistemi yönlü olup daha etkin olmakta, yeni savaş sisi mekaniği ise keşif operasyonlarını veya pusu saldırılarını daha kritik yapmakta, tanklar mürettebatsız kalabilmekte, tankların oyundaki ağırlığı arttırılmış fakat bölge sistemi elden geçirilip daha farklı ekonomi kazanımı sağlanıp, çatışırkende bölge ele geçirebilme gibi oyundaki aksiyonu sürekli yüksek tutan detaylar mevcut.

    Oyunun çıkış tarihi; 25 Haziran 2013

     Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU]
     Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU]
     Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU]


    Redefining War Videosu



    Above the Battlefield Videosu




    ***



    Company of Heroes 2; The Western Front Armies

     Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU]


    Ek Paket Hakkında Genel Bilgi

    The Western Front Armies oyunun ilk tek başına çalışabilen ek paketi (ana oyunu satın almanıza gerek yok) ve sadece çoklu-oyuncu içeriğine sahip. Oyun bu paketle birlikte çoklu-oyuncu modunda doğu cephesinden batı cephesinede odaklanıyor. Mihver kuvvetlerinde batı cephesinde Alman Oberkommando West ordusu, müttefiklerde ise Birleşik Devletler Kuvvetleri (Amerika) ordusu mevcut. Bu yeni iki ordu tamamen farklı tasarım, birim ve yetenekler ile oyuna ekleniyor. Ayrıca oyuna batı cephesini temsilen sekiz farklı haritada ekleniyor.

    Oberkomando ordusunun ilk oyundaki ıngiliz ve Panzer Elite ordularının bazı unsurlarını taşıyan bir tasarımı var. ıngilizlere benzer olarak haritada istenilen yere kurulan kamyonlardan birim getiriliyor. Panzer Elite'a benzer olaraksa diğer ordulara nazaran daha fazla hafif araca sahip. Birleşik Devletler ise çok yönlü birimleri ile dikkat çekmekte. Temel piyadesi olan tüfekli erler geliştirme ile hem piyade-savar hem de araç-savar kapasitesine sahip olabiliyor. Bu ordunun en dikkat çekici yanı ise diğer üç ordudan ayrı olarak yüksek manevra kabiliyeti olan taretli ancak zırhları oldukça zayıf olan tank destroyer sınıfı tankları.

    Ayrıca bu paket iki ayrı paket şeklinde de Steam'den alınabilir. ısterseniz sadece Birleşik Devletler Kuvvetlerini ya da sadece Oberkomando West'i satın alabilir, tüm CoH2 oyuncularıyla çoklu-oyuncu oynamaya başlayabilirsiniz.

    Ek paketin çıkış tarihi; 24 Haziran 2014

    Yeni orduların dikkat çekici birimleri

    Birleşik Devletler Kuvvetleri; Paraşütçüler, M4A3E8 Sherman, M36 Jackson
    Alman Oberkommando West; Fallshimjagers, King Tiger, JaghTiger, SturmTiger, Stuka Yarı-paletlisi

    Ek paket fragmanı;



    Birleşik Devletler Kuvvetleri



    Alman Oberkommando West




    ***



    Company of Heroes 2; Ardennes Assault

     Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU]


    Ek Paket Hakkında Genel Bilgi

    Bu ek paket oyunun ikinci tek başına çalışabilen ek paketi (ana oyunu satın almanıza gerek yok) ve sadece senaryo içeriğine sahip. Ana oyunun sahip olduğu doğu cephesi senaryosuna ek olarak batı cephesinde Arden Taarruzunu konu edinen 18 bölümlük bir Amerika senaryosu oyuna eklenmiş oluyor. Her zamanki gibi Relic bu içeriklede oyuna yenilik ekliyor ve bu senaryoda sahip olduğumuz birimler daha kısıtlı olup, aynı birimler ile ilerleyen süreçte farklı görevler yapılıyor. Böylece uzmanlık kazanan birimlerin sağ kalmasının senaryoda kritik bir önemi oluyor.

    Senaryo turn-based şeklinde bir harita üzerinde bölgeleri ele geçirme adına yapılan çatışmalar üzerinden Paraşütçüler, Mekanize ve Destek bölükleriyle oynanıyor. Bunlara ek olarak 4. bir bölük olarak Rangers'ı DLC şeklinde satın alabiliyorsunuz.

    Ek Paket Fragmanı;



    Live Action Fragmanı;



    Battle of Bulge 70th Anniversary Fragmanı;




    Ek paketin çıkış tarihi; 18 Kasım 2014


    ***


    Company of Heroes 2; The British Forces

     Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU]


    Bu ek paket oyunun üçüncü yayınlanan tek başına çalışanbilen ek paketi (ana oyunu satın almanıza gerek yok) ve sadece çoklu-oyuncu moduna ıngiliz ordusunu ekliyor. CoH2 oyuncularından gelen yoğun istek üzerine ıngilizler oyuna dahil edildi. Ordunun özgünlüğü ise teknoloji ağacında (yani bina ve geliştirme yapısında) gizli. Ordunun yapısında iki tane özelleştirme seçeneği var; bunlardan biri savunma, diğeriyse esneklik... Bu seçimlerden birine göre ordunuz özelleşiyor. Bunların yanında ıngilizler çok çeşitli birimler ve alternatiflere sahip olduğu için oldukça zengin bir içerik sunuyor. Ayrıca yeni 8 haritayla birlikte, eski paketlerin haritalarında da oynama şansı olacak sadece bu pakete sahip oyuncuların...

    Yeni ordunun dikkat çekici birimleri

    Bren taşıyıcı, 20 mm Bofors, Tank-savar keskin nişancı, Comet, Sherman Firefly, Churcill ve Komandolar

    Ek paket fragmanı;



    Ek paketin çıkış tarihi; 03.09.2015

    Sıkça Sorulan Sorular

    - Hangi ek pakette daha çok oyuncu var?

    CoH2 oyuncu havuzu tektir. Yani hangi pakete sahip olduğunuzun önemi olmadan herkes herkesle eşleşebilir, oynayabilir. Çoklu-oyuncu içeriğine sahip herhangi bir paketi satın aldığınızda CoH2 oyuncularının TÜMÜ ile oynarsınız.

    - CoH2 oyuncu sayısı ne kadar? Oyun bulmak uzun sürüyor mu?

    Oyuncu sayısı haftasonu akşam saatlerinde ortalama 6 bin civarındadır. Az sayılsa da ranked maçlarda oyuncu bulması çok uzun sürmemektedir. Ancak Axis seçtiğiniz takdirde ve çok kişili modları(3v3, 4v4) oynuyorsanız oyun bulma süreniz rahatsız edeci olmaya başlayabilir.

    - Ben çoklu-oyuncu seviyorum, hangi paketleri almam gerekli?

    Tam bir çoklu-oyuncu deneyimi için Sovyet ve Ostheer ordularını seçebilmek için CoH2 ana oyunu,
    Amerika ve Oberkomando ordularını seçebilmek için Western Front Armies,
    ıngiliz ordusunu seçebilmek için British Forces satın almanız gereklidir.

    - Oyunu satın aldıktan sonra DLC'leri de (komutanları) almak zorunda kalacak mıyım? Diğer bir deyişle, "pay to win" tarzı bir oyun mudur?

    Komutanların bazılarının dengesiz olduğu iddaa edilebilir ancak yine de pay to win yakıştırması yapmak oldukça haksızlık olur. Ayrıca böylesi komutan sadece bir iki tane mevcut. Komutan satın almadan da oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz. Üstelik para ile satılan komutanları oyunu oynayarakta ücretsiz bir şekilde edinebilirsiniz.

    Son güncelleme: 16.07.2015



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 21 Temmuz 2015; 0:09:49 >







  • Almanlar insan yakıp sabun yaptılar diğerleri ne yaptı onlarda atom bombası atıp nesilden nesile kanser yaptı sakat bıraktı, otun bitkinin insanlığın anasını ağlattılar. Bunların alayı namussuz oldugu icin istedigin kadar nerfle buffla bafile, Axise devam diyorum üstün Alman teknolojisiyle oynamaya gram sapmadan devam edecem.
  • Bugün aldığım en güzel haber
  • süper bir haber içim içime sıgmıyor umarım e3te gameplay gösterirler... bu arada ilk oyunu hala yükler oynarım 2006 da çıkan bir oyuna göre süper grafikleri ve oynanışı vardı artık 2. oyun nasıl olur tahmin bile edemiyorum...
  • çok güzel haber gerçekden
  • Sonunda ulan sonunda Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi RTS oyunu benim gözümde yerim starcraft'ı mıraftı.

    Eksiklikleri artık kapatırlar.



    Bunlarda BSC linkleri

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Company_of_Heroes_2_En_Sonunda_Gozuktu-27437.htm

    http://www.bolumsonucanavari.com/?mod=okyy&pidx=1&nid=27440#yorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 4 Mayıs 2012; 1:51:23 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

    Bugün aldığım en güzel haber

    Harbi diyom Morâlim düzeldi akşam akşam söylentiler ve izlerden anlaşılıyordu da Resmen duyrulması daha bir hoşuma gitti Zaten Gelmiş geçmiş en iyi RTS benim gözümde öldüremezlerdi ...
  • Açıklamara bakılırsa oyunu dahada zor yamak istiyorlar
  • inşallah ileride ek paket olarak kuzey afrika cepheside olur africa corps ve rommel desert rats ve montgomery finalde patton savaşın en güzel cephesi bence kaserin geçidi tobruk el alamein vay be süper olur gerçekten
  • Umarım ilk oyun gibi olur.Malumunuz ilk oyun eski pclerde bile rahatça çalışıyor..
  • Ek paketleriyle bizi kendinden soğutan CoH, umarım bu oyunuyla bizi tekrar kendine çeker...
  • Çok güzel bir haber
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurk

    inşallah ileride ek paket olarak kuzey afrika cepheside olur africa corps ve rommel desert rats ve montgomery finalde patton savaşın en güzel cephesi bence kaserin geçidi tobruk el alamein vay be süper olur gerçekten

    Hem Coh oynanışı ve dinamikleriyle afrika kolordusunu yönetmek çok zevkli olur bea harika bişey
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MoRaCe

    Ek paketleriyle bizi kendinden soğutan CoH, umarım bu oyunuyla bizi tekrar kendine çeker...

    Aynen, ek paketleri gibi olacaksa hiç olmasın. 1. oyun gibi orjinal olsun, çorba olmasın.
  • Sonunda
  • Aha yeni gördüm haberi hell yeah İlk sayfadan yerimizi alalım.
  • sonunda 2013 strateji oyunları yılı oacak sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

    quote:

    Orijinalden alıntı: onurk

    inşallah ileride ek paket olarak kuzey afrika cepheside olur africa corps ve rommel desert rats ve montgomery finalde patton savaşın en güzel cephesi bence kaserin geçidi tobruk el alamein vay be süper olur gerçekten

    Hem Coh oynanışı ve dinamikleriyle afrika kolordusunu yönetmek çok zevkli olur bea harika bişey



    COH 2 de kendilerini oldukları yerden daha öteye taşıcaklarını söylemişler Oyun dinamikleri açısından Bu "True Sight" Birimlerinizin görüntüsü dışında görmeme bir nevi "Fog of War" ı daha da detaylı ve gerçeksi öğelerin daha fazla kullanılması ki bunu hayal ediyorum oyundaki eksikliklerden birisiydi keza

    "Pusu kurmak" zor oluyordu kurabiliyordun ama okadar gerçeksi senaryolar yapamıyorduk gerçi COHO da Alman Blitzkierd'i seçenler bazı seçenekler ile bunu çok daha detaylı kullanabiliyordu demekki oradaki tecrübeleri kullanıcaklar.

    Birde yere yatma ve ateş etmeme ondan sonra Çalı vs içine girince görünmezlik kullanabilme (WoT ve LoL da kullanılıyor hali hazırda) gibi etkenlerde gelmeli oynanışa daha bir detay gelir böylelikle.

    birde "Hardcore mode" gelmeli silahların etkileri daha bir güçlü olmalı bu modda retreat kısıtlı ve koşması okadar hızlı olmamlı .


    bunlar gayet olabilir şeyler umarım bu yazdıklarım ve daha fazlası gelir gerçi Bu yeni Dawn of War ile alakalı bir oyun olduğu için COH Grafik motoru değişicekmi oda merak ettiğim bir konudur.




  • Klasikler yeniden sahaya inmeye başladı.
  • Umarım bazı serilerdeki gibi 2. oyunu batırmazlar...
  • Süper haber sonunda ya oh be
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.