Şimdi Ara

CONTA YAKMIŞMIDIR..??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SELAMÜNALEYKÜM ARKADAŞLAR ....ARAÇLA GİDERKEN HARARET TAVAN YAPTI CRUZE 1.6. SPORT ....SAĞA ÇEKTİM STOP ETTİM KAPUTU AÇIP BAKTIM Kİ YEDEK SU DEPOSU BOMBOŞ VE TAHLİYE HORTUMU PATLAMIŞ ...PATLAYAN YERİNDEN KESİP SAĞLAM YERİ MONTE ETTİM SIKTIM KELEPÇEYLE VE DEVAM ETTİM ...ŞİMDİ 2 USTAYA GÖSTERDİM İKİSİ DE CONTA YAKMIŞ DEDİ...ARAÇ SABAHLARI DA TEKLEYEREK ÇALIŞIYOR ..KENDİ KENDİNE STOP FİLAN EDİYOR ...SİZ CE NE OLABİLİR ....



  • Öncelikle geçmiş olsun.Arabanın yağını bir kontrol edin.Conta yanmış ise yağa da su karışmış olmalı köpüklü bir yağ kıvamı olmalı diye biliyorum.Ama araba tekliyor ve stop deiyor ise conta yanmış olabilir.
  • Geçmiş olsun, nasıl oldu da fark etmediniz acaba komple su bitene kadar hiç duman felan atmadı mı ? aynısı başıma geldi oradan biliyorum.İşin garip tarafı bende hararet normal gözüküyordu bir anda kaputtan dumanlar yükseldi açtım baktım aynı sizde olduğu gibi hararet yapmış su kabı çatlamış antifiriz şarıl şarıl akıyordu.Fazla uzak değildim semte gelene kadar o şekilde düşük devirde getirdim sonra rolantide bekledim bayağı ardından stop ettim.Ardından özel servise götürdüm baktılar o su kabını ve fortumu değiştirdiler yeni antifiriz eklediler.Conta yakmış mı diye kontrol ettiler bir şey yok dediler.Sanırım şanslıydım.Bana sizin sıkıntınız subaplardan kaynaklı gibi geliyor subap erimesi sonucu araçta tekleme stop etme rolantide dalgalanma oluşur lpg de daha çok yapar bunu aracınız lpg li ise bunu bir düşünün eğer ustanın dediği gibi conta yaktıysa yaptırdığınızda size ne kadar maliyeti olduğunuda bizimle paylaşırsanız iyi olur.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.