Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.433
Cevap
115
Favori
760.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gerçekten olan üstü inanılmaz. resimler çok hoşuma gitti
  • Valve Time yine takır takır işliyor
  • Ne zaman tamamlancak bu oyun
  • eyvallah
  • 1.6 gibi efsane bir oyun olucağı kesin
  • ne zaman çıkcak bu oyun sürekli dust yada dust 2 oynamak baydı.
  • Muhtemelen oyun gereksinimleri;
    Counter Strike Global Offensive Sistem Gereksinimleri;
    İşletim Sistemi: Windows 7 / Vista / XP
    İşlemci: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 (veya daha iyisi) ya da AMD64X2 (veya daha iyisi)
    Bellek: 1GB XP / 2GB Vista
    Sabit Disk Alanı: En az 7.6 GB boş alan
    Ekran Kartı: Ekran kartı en az 128 MB bellekli ve Pixel Shader 2.0b ile DirectX 9 uyumlu olmalıdır (ATI Radeon X800 veya daha iyisi / NVIDIA GeForce 7600 veya daha iyisi / Intel HD Graphics 2000 veya daha iyisi).
    Ses: DirectX 9.0c uyumlu

    Ayrıca gamekeyhere sitesinin stoklarında görüyorum. Fakat oyun çıkmadığı için net bir fiyatı yok valve'nin böyle bir uygulama ve pazar payı oluşturması çok saçma oyun alacak kişiler belli neden fiyat verilmiyor anlamış değilim
  • açık betası ne zaman gelicek bilgisi olan varmı ?
  • Şimdiye kadar çıkması gerekiyordu ama herhalde daha çıkmadı.
  • henüz net bilgi verilmedi 2012 ilk çeyreğinde çıkacak
  • Çımasını istediğim sadece 3 oyun var

    1-Black Mesa Source
    2-Counter Strike Global Offensive
    3-Half-life 2 Episode Three
  • black mesa source nin duyurusunu yapalı çok uzun bi süre oldu tamamen unutmuştum ben onu senin mesajınla hatırladım =) çok iyi olucağı kesin half life tutkunlarının direk satınalıp oynuycağı bir oyun bence Black mesa source
  • black mesa source bedava olacak
  • umarım türkçe altyazı da olur black mesaa source'da
  • Bütün bilgiler bu konuda toplandığı için incelemeyi de buraya koyuyorum.

    quote:

    Orijinalden alıntı: M.ArdA

    Merhaba arkadaşlar,
    Betayı az da olsa yaklaşık bi 7 saat deneme şansım oldu. Bu oyunu çok merak eden oyuncular olduğunu bildiğim için inceleme tarzı bir yazı yazmak istedim. Umarım beğenirsiniz. Oyun hakkında bir sorunuz olursa bana ulaşabilirsiniz.

    Beta, toplam 8 silah, 5 bomba ve 2 haritadan oluşuyor. Valve şu anda az bir içerik sunsa da eğlenceli bir beta sürümü olduğunu söylemeliyim.

    Grafikler
    Source motorunun her nimetini kullanan yapım kesinlikle yenilenmiş grafikleriyle CS Efsanesini çağın seviyesine getirmiş. Ne BF3 gibi bir grafik beklentiniz olsun ne de COD gibi eskimiş bir motor beklentiniz. Source motorunda çok güzel bir görüntü ortaya çıkıyor. Menü, HUD ve UI tasarımları yenilenmiş daha modern bir hal almış durumda. Çoğu özelik oyuncuyu sıkmadan direk eylemi yapmaya odaklandığı için Menü ile işiniz çabucak bitiyor. Yeni Oyuncu modelleri gerçekçi. Silah modelleri CS:S ve diğer Source oyunlarına oranla çok daha güzelleştirilmiş ve yenilenmiş. Haritalar hakkında ayrı bir paragraf açmak gerek aslında. Çünkü Valve bu oyunu geliştirirken bu oyundan ekmeğini kazanmış Profesyonel oyunculardan bilgi ve geri dönüşler aldı. Haritalar buna göre yeniden dizayn edildi. De_Dust'un Köprü Altı olarak tabir edilen bölgesi, Terörist takımı adına iyileştirilmiş. Artık CT'lerin o bölgeye göndereceği bir Sniper tarafından Teröristlerin domine edilmesi engellenmiş. Daha bir çok değişiklik sayılabilir fakat işin özü De_Dust yine CT takımının kontrölü altından çıkamamış. Haritaların genel olarak kaplamaları, sesleri ve yeni modellemeleriyle çok daha modern bir hal aldığınıda belirtelim.

    Oynanış
    Ana menünün yenilendiğini ve çok daha hızlı bir şekil aldığını belirtmek gerek, oyunun konsollara göre ayarlandığını "Enter-ESC" ve yön tuşları ikilisinin kolaylık sağlamasından anlayabiliyoruz. Şimdilik ana menüde sadece Oyun ayarları (Grafik, ses ve multiplayer)'na erişebiliyoruz. Yayında olmayan fakat önümüzdeki aylarda betaya gelecek olan bir kaç özellik ise oyun başarımları (190+), Uluslar arası skor tablosu ve klan sayfası. Oyunu oynamak için 2 yönetme sahibiz. Resmi sunucularda Match Making ile Multiplayer veya kendi kurduğumuz sunucularda botlara karşlı 5v5 oynayabiliyoruz. 2 oyun tipi bulunmakta şimdilik. Casual ve Competetive. İsimlerinden de anlaşıldığı gibi yeni oyuncular için yapılan Casual modunda 2000$ ile başlayabiliyoruz, Karşı takımı ve haritayı izleyici modunda gezebiliyoruz ve dost ateşi kapalı durumda. Diğer ve orijinal CS Modu olan Comp. modunda ise klasik ayarlar saklanmış durumda. 800$ ile başladığımız oyunda izleyici modu takım arkadaşları ile sınırlı ve dost ateşi açık bir durumda.

    Aslında pek bir şey değişmediğini söylesem yalan olmaz, çünkü CS'nin oynanışı hep böyleydi ve böyle kalacağı da anlaşılıyor. Yeni gelen bombalardan Decoy ve Molotof kokteyli'nin oyun açısından bir kaç önemli özellik kattığını belirtmemiz yararlı olur. Ve yine söylemekte yarar görüyorum COD serisindeki gibi gez-göz-arpacık olayını diğer CS'lerde olduğu gibi CS:GO'de de bulamayacaksınız.

    Ses
    Botların kullandığı telsiz konuşmaları aynı kalmış. Yaklaşık 10 yıldır aynı konuşmalar döndüğü için aşinalık çekmeyeceksiniz. Silah sesleri çok gerçekçi ayarlanmış, gerçekten silahın gücünü yankılı ortamlarda hissedebiliyorsunuz.

    Uzun lafın kısası ne kadar az bir CS:GO tecrübesi yaşamış olsam da, sizi temin edebilirim ki yeni CS gümbür gümbür geliyor. Bir kaç büyük-küçük bugda olsa bu daha ilk beta sürümlerinde bir tanesi. Önümüzdeki aylarda Betaya gelecek bir güncelleme ile yeni oyun modları (Gun game ve Escape gibi) ve eski özellikler (1.6 öncesi özellikler) eklenebilir oyuna.

    Eksikler

    Oyunun daha ilk betası olduğu için bir çok eksiği bulunmakta, CS:S'de görünen oyuncuların bombalar ile sıkışma hatası hâlâ mevcut. Botların biraz yayvan hareketlerinin dışında değişik sistemlerde performansa bağlı hatalar da yaşanabiliyor. Match Making sistemi aktif görünse de, seviyenizin üstünde oyuncularla karşılaşma ihtimaliniz de geçerli. Oyun oynayabileceğiniz tek sunucuların Resmi Valve sunucuları olması yüzünden bazen aşırı lag, ping ve kalabalık ortamlardan dolayı sunucu bulamama hatası ile de karşılaşılabiliyor.

    Buradan da bir müjde verelim CS:GO için Resmi olarak Türkçeleştirme çalışmaları başladı. Gelecek ne getirir bilinmez fakat oyun çevirisinin gün be gün ilerlediğini belirteyim. :)

    Saygılar, sevgiler...
    M.ArdA




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.ArdA -- 23 Ocak 2012; 22:03:45 >
  • Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU]

    İlk ekran görüntüsü ilerleyen zamanlarda video paylaşacağım
  • CS:GO Beta ilk denememiz

  • Paylaşım için teşekkürler. CSS girip serverda AFK bırakıyorum
    Belki beni de görür Valve
  • Beta Sürümü Steam'den İnmiyor Şu Anda
  • cs go beta nın çalışan korsan sürümü çıktı ama warez paylaşım yasak olduğu için paylaşmıyorum torrent ile indirmek isteyenlerhttp://****.se sitesinden aratabilirler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.