Şimdi Ara

Cowon pmp/mp3 + kulaklık tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese.

    Arkadaşlar bende şu anda Samsung Galaxy S4 ve beraberinde verilen kulakiçi kulaklık var. Ses kalitesinden memnunum aslında, ama kendime basamak atlatacak, müziğin ayrıntılarını duyabileceğim bir mp3 çalar ve buna güzelce eşlik edebilecek bir kulakiçi kulaklık arıyorum. Bütçem 500-550 TL civarı. Sizden güzel tevsiyeleriniz istemeden önce de ne tür müzikler dinlediğime gelirsek.

    Çoğunlukla yabancı dinlerim. Tür olarak Pop ağırlıkta. Bazen techno, eletro, rap/hip hop, R&B falan da giriyor içine, ruh halime göre de slow şarkılara geçiş yapıyorum. Bu arada Bazen radyo da dinliyorum ki yeni müziklerden geri kalmayım :)


    Bu arada söylemeden edemeyeceğim. Kulaklık olarak aklımda ATH CKS77 ve Soundmagic E10 var. Cowon markasından da model olarak J3, iAudio 9+/10, S9, X9 aklımda var. Video olmasa da olur ama X9'un tam şarjda dayanıklılık süresinin muazzam olduğunu gördüm, o yüzden listeye ekledim.

    Şimdi geldi sizden pmp/mp3 + kulaklık önerilerine. Tecrübelerinizi konuşturabilirseniz ve bana karar vermemde yardımcı olabilirseniz mutlu olurum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagricigman -- 18 Nisan 2014; 18:32:29 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.