Şimdi Ara

Cowon vs. Ipod

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun yillar Ipod kullandim, nano ve touch. 4.nesil Ipod touch'i kaybettikten sonra farkli birsey alayim dedim ve evet aklima hemen Cowon geldi. Yillarca duydum okudum Cowon'un ne kadar iyi oldugunu ve bilemiyorum ne kadar dogru, aslinda bir dinlemek test etmek lazim ama oyle bir sansim yok su anda.

    Uzun lafin kisasi, Cowon modelleri Ipod'lardan ne kadar iyi? Biraz on yargili olacak ama muzik disindaki ozellikler acisindan sanirim Cowon Ipod Touch ile yarisamaz. Bu yuzden degerlendirmeye muzik ve ses kalitesi acisindan bakmak istiyorum ki benim icin onemli olan da o aslinda. Ipod touch veya nano'dan daha iyi bir ses kalitesi almak istiyorum Cowon alirsam.

    Ve son olarak, hangi modeli tavsiye edersiniz? Fiyat cok onemli degil, almisken en iyi ses kalitesine sahip Cowon'u almak istiyorum.

    Tavsiyeleriniz ve cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.



  • taltrap kullanıcısına yanıt
    Cowon j3
  • cowon'un 2008'de o zaman 1gb'lık ufak bir modelini aldım, creative ep630 ile mükemmel ötesi ses veriyordu. gecenlerde o mp3 calar elime gecti yine. philips'in bir kulaklıgını almıstım, samsung s4'le denedim cok vasat gelmişti, bu cowon'a bir taktım kulaklıgı tanıyamadım. cowon markasını şiddetle tavsiye ederim.
  • Gec oldu ama tesekkur ederim cevaplariniz icin. IAudio 9+ aldik ve ses gercekten cok tatmin edici.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.