Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] Nanokatalog AÇILMIŞ VE EKSİK ÜRÜN GÖNDERDİ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Nanokatalog.com' dan 2016 yılında bende i7 6700K almıştım. Ürün ellerinde olduğu için anında gönderim yapmışlardı.Aradığımda da hemen cevap vermişlerdi. O gün bana baya yardımcı olmuşlardı ki zaten normal müşteri temsilcisi ile görüşmüyorsunuz. Dükkanda çalışan kişilerle görüşüyorsunuz sadece IVR' a müşteri hizmetleri ile görüşüyormuşcasına bir izlenim yaratılıyor.

    Bende şuan da başımdan geçen süreci aktarmak istiyorum.

    20.03.2018 tarihinde Nanokatalog.com üzerinden GSKILL Trident Z RGB 16GB(8x2) 3000MHZ CL15 ram satın aldım.Bugün itibari ile 6.iş günü. Vaat ettikleri gün(5-7 İş Günü) yarın son buluyor.Satın aldığım ramlar piyasadan 200tl daha ucuz olduğu için siparişi iptal etme fikri aklımın dip köşelerine itiliyor ne yazık ki. 200tl daha fazla vermek istemiyorum Hepsiburada.com vb. sitelere. Ama ürünün ne zaman geleceğine dair de herhangi bir net cevap alamıyorum.

    İki gün önce de canlı destekten görüştüğümde Serdar Bey ürünlerin uçakta olduğunu belirtmişti. Dün aradım bu hafta içi kesinlikle elinizde olur denildi. Gelecek siparişlerde isminiz var ve aldığınız ürünü sizden önce satın alan biri olmadığı için ilk öncelik sizin denildi.Bugün canlı destekten Hakan Bey ile görüştüm. Ürünlerin gümrükte beklediğini belirtti. Sürekli bir cevap alıyorum ama içi dolu değil. Ürün nedense 2-3 gündür gümrükte ama biri gidip alamıyormuş gibi bekliyorum. Henüz dediğim gibi vaat ettikleri süre dolmadı. Ama benimle görüşme tarzları sanki hep ertesi gün ürün gelecekmiş gibi olduğundan beklentim daha çok arttı.

    Biraz aceleci tavrım vardır. Amazon.com üzerinden bile alışveriş yaptığımda hiç bu kadar uzun beklememiştim. Sadece Aliexpress.com bu kadar bekletiyor kargoyu. Hangi firmadan tedarik ediyorsunuz diye sorduğumda cevap alamadım.

    Bugünkü görüşmenin transcriptini ekliyorum. Bu hafta sonuna kadar bekleyeceğim. Sonucu sizinle paylaşırım

    [ÇÖZÜLDÜ] Nanokatalog AÇILMIŞ VE EKSİK ÜRÜN GÖNDERDİ!

    [ÇÖZÜLDÜ] Nanokatalog AÇILMIŞ VE EKSİK ÜRÜN GÖNDERDİ!

    [ÇÖZÜLDÜ] Nanokatalog AÇILMIŞ VE EKSİK ÜRÜN GÖNDERDİ!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Coşkun -- 28 Mart 2018; 12:58:54 >




  • Arkadaşlar ürün bugün kargoya verildi. :)

    Darısı bekleyenlerin başına. 6.iş gününde sonuca ulaştık.
  • bu adamlar avrupadan ürün getiriyor bazıları defolu olabilir yada geri iade edilmiş ürünler olabilir hatta bu ürünler daha ucuza oluyor , zaten sipariş üzerine ürün getiriyorlar bazen 20-25 gün buluyor gelmesi ürünlerin ha bazende 7 günde gelir şans işi , benim anlamadığım böyle ben ürün satsam yüzüne bakan olmaz , adamlarda distribütor garantisi yok ürün bozulursa yenisi veririz diyorlar yani 1 sene sonra karşında muhatap bulurmusun soru işareti
  • Can Coşkun kullanıcısına yanıt
    Gozunuz aydin hocam. Umarım her sey istediginiz gibi olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar nanokatalogla telefonda görüşmek isteyen arkadaslar 09.00-12.00 arasinda ararlarsa ulaşma sanslari daha cok olur. Bu hafta pazartesi arayacagim demistim ve aradim fakat hala sonuc alamadigimdan konuyu guncellemek icimden gelmedi.



    Iade islerine bakan Ali bey iade onayinin verildiğini fakat belgelerin muhasabeye ulaşmasının urun coklugundan dolayi uzun surdugunu, belgelerin muhasebeye 10ar 10ar gittigini soyledi. Fakat musterileri fazla bekletmemek adina biz sureci hizlandiriyoruz dedi. Numarami istedi verdim. Ben ilgilenip size donus yaparim dedi. Kapattik. Bi 40dk falan sonra aradi ama günün yogunlugundan dolayi telefonu acacak imkanım olmadi. Daha sonra ben aradim ve yemek arasina denk gelmisin. Tatli dilli bi kadin acti konustum ve sasirdim. Nanoda bu kadar kibari denk gelmemişti. Kendisi bana belgelerin muhasebeye iletildigini ve Sali günü paranin elime ulasacagini soyledi. Tamam dedim kapattim.



    Bugun ustunden 3 gun gecmis oldu ve hala para elime ulasmadi. Bir de yarin deneyecegim konusmayi. Payu desen onun da suresi 3 gun. Bir sey anlamadim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • CVenturas kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Ürünü taktım kullanıyorum şuan 3000MHz' de. Görseli çok güzel.

    Umarım herkese nasip olur.

    Sorununuzun en erken sürede çözülmesi dileğiyle.
  • Can Coşkun kullanıcısına yanıt
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocam
  • nanokatalogun kargo ile ciddi sorunu var bende 2400g aldım ürünü ankaraya yollamis yurtiçi 2 günde zor bursaya getirttirdim daha da teslim almadim bakalım yarın alıcaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aradim bu sefer de Ali bey suanda yok dediler muhasebeyi baglattim durumu anlattim kontrol etti giris sağlanmamis dedi ve yanimda ilgili bir arkadas var dedi bir saniye diyip konusmaya basladi.



    Ismimi cismimi sistemdeki siparislerin IDsini verdi Ali beyin bilgisi dahilinde dedi ve islemleri hizlandirmalarini soyledi. Bana da bugun girisin yapilacagini en gec pazartesi girisin bitecegini paranin elime gecmesinin ise girisin ustunden 5 is gunu icinde olacagini soyledi. Her sekilde para onumuzdeki hafta elinizde olur dedi. Payu karin agrisi yuzundenmis. Parayi tahsil ederken de keske 5 gun sonra alsalar almaya gelince aninda kesiliyor ya. Yine tamam dedik kapattık..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CVenturas kullanıcısına yanıt
    Konuyu üste çıktıkça takip ediyorum ve sürece bakınca firmanın iyi niyetli olmadığını düşünüyorum. Para iadesinin bu kadar uzaması sadece PayU ile açıklanacak bir durum değil. Belli ki umursamaz bir firma. Umarım en kısa sürede mağduriyetiniz giderilir. Ben kara listeye aldım firmayı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Umarim hocam. Guncellemeye devam edecegim. Umursamazlik oldugu kesin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun hesabimi kontrol ettim ve paranin yatmis oldugunu gordum. Demekki dun islemleri hallettiler ve payu tesadufen ilk gunde aktarimi yapti. Bugun calisiyorsa belkide bugun yapmis da olabilir.



    Sonuc olarak parami geri alabildim. Bu süreçte yanimda olan tum degerli forum üyelerine sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum. Umarim herkes icin her sey istedikleri gibi olur.



    Bu konu nano hakkinda epey bir tecrube iceriyor ve alisveris yapacak arkadaslar yapmadan once bir okurlarsa daha yerinde kararlar vereceklerdir. Magduriyeti bir sekilde gideriyorlar evet ama bunun icin sizden sabir, biraz rahat bir karakter, her yone dakika, ve ugrasacaginiz seyler icin bol zaman istiyorlar. Bunlari karsilayacak olan forum uyeleri rahatlikla alisveris yapabilir.



    Iyi forumlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuz diye bu kadar uğraşmaya değmez adamlar hiç bir şeyi umursamıyor eksik ürün yollasalar bile aramazsan umurlarında değil sürekli araman takip etmen gerek yemişim böyle ucuzluğu iyi niyetli deniyor bazıları da böyle iyi niyet olmaz iş yapıyorsan sattığın ürünleri takip edeceksin eksik yolladıysan arayıp yada e posta atıp haber vereceksin yalan atıp sizden önce biri elden almış demeyeceksin deneme amaçlı alış yapmıştım çocuk arar gibi 3 günde bir aradık sonra 20 tl diye iadeyi takmadık oda unutulmuş aramayınca arkasını böyle iş yapılmaz Allahtan pahalı olanlar gelmişti de başıma iş almadım. aksilik çıkınca sürekli peşinden koşarım diyen varsa alış veriş yapsın ama ben tavsiye etmem kimseye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 3 Nisan 2018; 21:20:17 >
  • Adamlar sipariş alıp amozondan ordan burdan alıp yolluyolar sana, beklediğin zamana ne rezilliğe değermşydi 3 kuruş için. Git amozondan kendin sipariş ver en kötü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeliOrmanlı0106 D kullanıcısına yanıt
    Amazonda uğraşdiriyor en iyisi Vatan ama oda son dónemlerde uçurdu fiyatları.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    İnventus, teknobiyotik, hepsiburada(diğer mağazalar hariç), sinerjiden alışverişlerim oldu sorun yaşamadım. Teklonojipazar, webdenal, eksen içinde iyi diyorlar. Vatanla sınırlı kalmamak lazım, vatan çok şımardı. Tüketici hakem heyetine baçbyrmadan iade alma şansınız yok gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatan nın neresi iyi anlamadım ne zaman baksam en pahalı ürün orada bir de ürün bilgileri ya yok yada yanlış
  • Valla gittim üç beş fazla verdim Vatandan aldım gidip internet sitelerinden asla almam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -dehşet-

    Nanokatalog için defalarca kötü referanslı konular açıldı. Sırf bu açılan konular nedeniyle sadece Nanokatalog'da satılan ihtiyacım olan ürünleri satın almaktan vazgeçtim. Umarım ortada bir yanlış anlaşılma vardır da sizi mağdur etmezler.
    Uzun bekleme süresi(15 gün) dışında sıkıntı görmedim. 2 kere thermal grizzly conductonaut aldım farklı aylarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke gelişmeleri tarih tarih ilk mesaja ekleseydiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.