Şimdi Ara

cpu blok çalışması... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Blokların iğnelerini baklava dilimi şeklinde yapmak daha iyidir. Ağar değir ağır denir ayrıca. Bunu geçtim üst tarafının bakır olması eğer üst ve alt parça temas halindeyse daha yararlı olur(sıvı conta değilde oring kullanılıyorsa yani). Plexy yi işlemek o kadar dert değil diye düşünüyorum. Şahsen kendim gayet rahat istediğim şekilde işleyebiliyorum. .002 lik bir çukur olacağını pek zannetmiyorum ki hele cnc ile alt tabanın düzeltilip daha sonra lebleme ile parlatılıp pürüzleri alınırsa. Bunun dışında hazır alınmasını onermişsiniz de soruyorum size acaba apogee gt lerin altı çokmu düz?...
  • apogee gt lerin altı mükemmele yakın düz, ama biz eğiyoruz. ki bloğun ortasında içbükey bir çukur olmadığı sürece sorun yok, hatta ufak bir dışbükeyin yararı bile olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Des@latoR


    quote:

    Orjinalden alıntı: aliyaka

    bu pinleri kare seklinde mi yapmak daha iyi verim verir yoksa silindir seklindemi yapmak? birde cnc makine silindir seklinde olanları daha uzun surede keser heralde degilmi ?


    CNC de öle bir yapılmaz.Bence bunlardan çok işlemciye temas yüzeyini düzgün işletmen gerek.CNC de yeterli parlakta bir üzey elde edemezsin.Büyük ihtimal üstünde çizikler kalır.Parçayı bide taşlatman lazım.



    ne demek istedigini anlamadım. biraz daha acarmısın, ben solidworks de cizdigim seyi cnc kestirdigim zaman istedigim gibi birsey cıkmayacakmı yani ? CNC de oyle 1 yapılmaz ne demek ? sanırım ben ustteki mesajımı anladsılmaz bi sekilde atmışım bnm orda birde dediğim ek soru olarak manasındaydı.
  • Pardon ya orda 'bir ayrım yapılmaz' demek istemiştim.Sonuçta programı verdikten sonra silindir kare pek sorun değil CNC de.Şimdi şu var senin istediğin şeyi kesebilecek CNC yi bulman zor.Bulduğun durumdada o geometriyi işletmen sana pahalıya mal olacaktır.
  • okulda 2 tane cnc makinesi var. eşşeğin kulapına su kacırmadıkça (3-4 parcayı geçmedikçe) ve malzemeyi getirdikçe boş olursa makine keserim dedi sorumlu kişi. ama şu aralar herkesin projeler falan bitiyo o yuzden adamın başı işinden aşgın ı yuzden okulun bitmesini bekliyorum. yani tek sorun şu en fazla 2 bilemedin 3 blok deneme sansım olucak o yuzden duzgun bir şey yaptırmak istiyorum en bastan. bi kaç sey cizdim oteki bilgisayarda boş bi vaktimde upload ederim yorum yaparsanız sevinirim.
  • Sonuç ne oldu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.