Şimdi Ara

CRUZE SES SİSTEMİ VE HOPARLÖR (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
65.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben amfisiz kullanıyorum, zaten pandizotun üzerini kestirmedim, ayrıca arka kapılarda hoparlör de olunca en arkadan bass desteği sağlamış oldum bu sayede, gayet de mennunum. Arka kapılardan paralel bağlandı. Panasonic olduğunu duymuştum daha önce. Yabana atılır bir marka değil, ülkemizde olmayan ürünlerini bir görseniz neler yapıyorlar neler...
  • arkaya hoparlör ve amfi takmak için üreticinin montaj şemaları:


     CRUZE SES SİSTEMİ VE HOPARLÖR
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceviz1

    bir işlem yaptırttım:
    son durumu
    pandizota 2 adet oval 4 yollu pioneer takıldı
    2 kanallı amfi ile desteklendi
    önce amfisiz model denendi birkaç gün sonra tatmin etmediği için yukarıdaki son durumu aldı, tabi üst üste işlemler nedeniyle de 530 a malodu
    arka kapılara birşey takılmadı
    pandizota gidenler için kablo teyp arkasından çekildi
    foruma yeni girdiğimden resim talebini henüz gördüm özür dilerim
    amfi için aküden güç kablosu çekildi
    converter bağlantısı yapıldı
    arka koltuk üzerine amfi monte edildi
    gücü yetersiz olan teyibimizin sökülürken gördüğüm markası beni şaşırttı:panasonic ti. Ustaya bu ne ya dedim panasonic mi yani, o zaman çok da kötü olmamalı bu teyp dedim, değil zaten dedi
    aklımda kalanlar bunlar keşke bi fotoğraf makinesiyle gitseydim. ama inanın işten çıkıp eve uğramadan aracı yerinden çıkarıp öylece gittim, aklıma gelmedi o telaşta.
    amfi ilave edilince ses biraz daha kabul edilir oldu. ön kapılarınki öylece kaldı ama yokmuş gibiler. bagajda lpg nedeniyle stepne olmasaydı woofer işine girerdim sanırım.
    selamlar



    hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
  • eyvallah, sağol...
  • 2010 CRUZE LS MODEL ALDIM PLUS PAKET DEGIL BEN NAVİGASYON TAKTIRMAK ISTIYORUM VE SES SİSTEMİ TAKTIRMAK İSTİYORUM ANKARADA OTURUYORUM BU İŞİN ERBABI OLAN Bİ ABİMİZ BANA BU KONUDA YARDIM EDERSE COK SEVİNİRİM MSN ADRESİM gam_tozu_serkan@windowslive.com YADA SİTEYİDE YAKINDAN TAKİP EDİYORUM BURDANDA HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkan_sekuli

    2010 CRUZE LS MODEL ALDIM PLUS PAKET DEGIL BEN NAVİGASYON TAKTIRMAK ISTIYORUM VE SES SİSTEMİ TAKTIRMAK İSTİYORUM ANKARADA OTURUYORUM BU İŞİN ERBABI OLAN Bİ ABİMİZ BANA BU KONUDA YARDIM EDERSE COK SEVİNİRİM MSN ADRESİM gam_tozu_serkan@windowslive.com YADA SİTEYİDE YAKINDAN TAKİP EDİYORUM BURDANDA HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM

    benim yaptırtığım yeri önerebilirim,
    yenimahallede, ivedik caddesi üzeri, adı gazi
    ses/görüntü sistemleri ve aksesuar işi yapıyor
    navigasyon için 1650 fiyat verdiler
    işi bilen adamlar
  • CEVAPLADIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER KARTI TAKSİT YAPILIYOR MU VE SES SİSTEMİNDE NELER YAPABİLİRLER YANİ HOPARLÖR TAKTIRCAM ÖN ARKAYA
  • daos009 arkadaşımız, Ankara İlter Elektronik' te full sistem yaptırmıştı. Ankara' ya yapılan ziyaretim sırasında aracı incelemiştim. Fena değildi. İsterseniz bir görüşün kendisiyle.
  • ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM okayhan VE ceviz1
  • Rica ederiz ne demek
  • 6 hoparlörlü sistem (plus paket ) genellikle kullanıcıları tatmin etmiş , yurtdışı yorumlar da bu yönde,
    uygun bir ekolayzer ayarıyla oldukça canlı ve gerçekçi tınılar yakalanıyor. son ses düzeyinde hoparlörleri patlatmadan yeterli bass ve tiz duyulabiliyor.

    büyük ekrandaki dosya -listeleme şarkı arama gibi özellikler de oldukça kullanışlı, info tuşuyla ekranı media player ekranına çevirmek de akıllıca .

    ancak her konuda olduğu gibi bu konu da zevk meselesidir,
    subwoofer ve alt tonları destekleyici amfi -hoparlör setleri eklenebilir.

    araca orjinal bir rock-pop-jazz (bilinen enstrümanlarla çalınan müzikleri ve vokali kastediyorum, bilgisayar programları yada org vs ile yapılan müzikleri değil ) cd si koyunca , uygun ayarları yaptıktan sonra "ya müzik sistemi sorunlu" dedirtmiyor kimseye..

    aracın lansman ve reklamında vurgulanmadığı halde en önemli artılarından biri bence müzik sistemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebu -- 8 Temmuz 2010; 14:52:27 >
  • SES OLARAK ÖN VE ARKA HOPARLÖRLERİ DEGİŞTİRCEM VE TWEETER TAKTIRCAM VE BİRDE SES YALITIMI YAPTIRMAYA GEREK VAR MI? TABİ NAVİGASYONLU EKRAN ŞART KAÇA MAL OLUR?
  • 1650 navigasyon
    ön ve arkalara tweeterlı pioneer taktırsan birer çift 200 civarı olur sanırım
    önlere sadece taktırsan arkaları ellemesen 100 desek
    2 adet pandizota oval 3-4 kanallı koysan 150 desek
    navigasyonlu sistem daha yüksek çıkışa sahip ama yine de amfi gerkir diyorum, az kanallı amfi ile ovallere bağlantı yapılabilir, yok ben bas istiyorum dersen 4-5 kanallı bir amfiyle bagaja bir woofer koydurmalısın
    2500 civarına gelir. tabi ben burada abarttım ama maksadım opsiyonların üzerine çeşitlemeler yapmak bir de konuları bu şekilde bayi ile görüşebileceğini belirtmek içindi.
    şu an sezon olduğundan dehşt bir yoğunluk var. kredi kartına pek de sıcak bakılmıyor ama konuşulmalı tabi.
    cruze ile ilgilenen iyi bir arkadas var daha önce navigasyon takmış.
    bahsettiğim yer bilinen ve önerilen bir yer
    kimler mi biliyor/öneriyor?: bizim servis şoförü ilk demişti, sonra opisin aksesuarcısı, sonra bir baktım bestbuy daki görevli de tanıyor. öyleyse tamam dedim doğru yer burası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceviz1 -- 8 Temmuz 2010; 21:42:02 >
  • ABİM MSN ADRESİMİ Bİ ZAHMET EKLERMİSİN gam_tozu_serkan@windowslive.com
  • Selam arkadaşlar,

    Yaklaşık 1 ay önce sağ ön kapı hoparlörüm patladı sanırım. Basslı şarkılarda bayaa bir cızırdama geliyor. Henüz servise gitmedim o yüzden tam olarak sorunu bilemiyorum. Ancak aracım ilk çıkan modellerden o yüzden arka kapılarda hoparlör bulunmuyor sanırım. Bu sebeple ön tarafa ve arka tarafa yeni bir sistem almayı düşünüyorum. Elektronik marketlerde baktım 69 liraya çift hoparlörler satılıyor. Serviste yaptırsam toplam olarak bana kaça patlar? Birde değiştirmesem sistemi hoparlörleri garantiden değiştirebilir miyim? Ya da aracın orjinal hoparlörleri var mı serviste onu mu takıyorlar ?

    Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ADenus

    Selam arkadaşlar,

    Yaklaşık 1 ay önce sağ ön kapı hoparlörüm patladı sanırım. Basslı şarkılarda bayaa bir cızırdama geliyor. Henüz servise gitmedim o yüzden tam olarak sorunu bilemiyorum. Ancak aracım ilk çıkan modellerden o yüzden arka kapılarda hoparlör bulunmuyor sanırım. Bu sebeple ön tarafa ve arka tarafa yeni bir sistem almayı düşünüyorum. Elektronik marketlerde baktım 69 liraya çift hoparlörler satılıyor. Serviste yaptırsam toplam olarak bana kaça patlar? Birde değiştirmesem sistemi hoparlörleri garantiden değiştirebilir miyim? Ya da aracın orjinal hoparlörleri var mı serviste onu mu takıyorlar ?

    Teşekkürler şimdiden.


    ben odakta montaj dahil 150tlye arkalara hoparlör ekletmiştim. takılan hoparlörlerin de faturası olduğu için garantili. öndekilerin aynısından taktılar tabi ne kadar kaliteli bilmiyorum ama navigasyonla mevcut ses arttığı için arkaları da ekleyince bariz arttı, ayrıca ses sistemine amfi veya subwoofera gerek duymuyorum. tabi ben gerek duymuyorum :) başkasına yine yetmeyebilir.
  • Teşekkürler kardeş, ön hoparlör için garantiye gidecek sanırım. Ordan gelen sonuca göre onu değiştirebilirler. Garantiden değişirse ben de arkalara hoparlör taktırmayı düşünüyorum. Bakalım 1 hafta - 10 güne belli olur durum.
  • Çin'den gelen navigasyonu taktırdım. Ön ve arka kapılara Kicker 16.5cm component taktırdım. Ön kapılara takılan hoparlörler 3 gün önce kapı fitillerinden giren su yüzünden çalışmamaya başladı. Daha sonra montajı yaptırdığım yere gittim ve yapışkanlı lastik şamreli gibi bir madde ile hoparlörleri kaplayıp tekrar kapılara takıldı. Şu anda sorun yok. Eğer kapılara hoparlör taktıracaksanız su alacağına emin olun. O yüzden kaplama yaptırın. Orjinal hoparlörlerde olan suya karşı korumalı çerçeve , sonradan alınan kapı hoparlörlerinde yok.
  • Bilgiler için teşekkür ederim. Ön sağ hoparlör patlamış o değişecek ve sanırım arka taraflara da servisteki orijinal hoparlörlerden taktırıcam. Ancak servisin bana çıkaracağı maliyet ile dışarıdan kaliteli bir marka hoparlör alıp onları taktırma maliyeti aynı olacak gibi gözüküyor. Bu durumda tavsiyeniz ne olur? Tamamen değiştirip dışardan bir hoparlör mü taktırayım yoksa aracın orijinal hoparlörlerini 4 lü yeyim mi?
  • Aracın orjinal hoparlörleri 20w . Eğer navigasyon veya anfi kullanacaksanız 20w dayanmayacaktır. Dışarıdan alacağınız 16.5 - 17cm kaliteli hoparlörler daha mantıklı bence. Tabi yukarıda dediğim şekilde kaplama yapılacak ve hoparlörlerin kapılara uydurulması için mdf'den kasnak yapılacak. Bana 4 kapı için kicker componentlerin maliyeti montaj ve mdf kasnaklar dahil 280TL. Birde şu var. Orjinal hoparlörlerde alınan hafifte olsa bas , componentlerde yok maalesef.

     CRUZE SES SİSTEMİ VE HOPARLÖR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 12 Ekim 2010; 14:31:10 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.