Şimdi Ara

Crypto Mining Balonu Patlıyor! Balon Fiyatlı Ekran Kartlarını Almayın! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
5
Favori
26.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

    hadi ekran kartları bu mining yuzunden artti. peki ram fiyatlari :( sırf ddr4 ram fiyatlari yuzunden ddr4 sistem kuramadim ya :/

    cep telefonlarına ram yetişmiyoda ondan, pc raminden çok daha fazla talep var fabrikalar onlara çalışıyor, ayrıca ekran kartınada ram lazım.
  • Daha çoook beklersiniz arkadaşlar. Şu an fiyatını beğenmediğiniz 1070 1080'lerin fiyatını önümüzdeki zamanlarda mumla arıyor olacaksınız. He benim acelem yok beklerim diyen varsa şimdi fiyatlar şişikken kartını satıp beklesin 20XX serisini.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazın sonuna doğru bitcoin 30k olunca acaba ne hissedeceksiniz?
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    11xx diye gitmeyecekmi seri yahu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperend

    11xx diye gitmeyecekmi seri yahu

    İsterse adı abdurrahman çelebi olsun hocam Keşke tek dert isimlendirme olsa.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurtleTut

    Hindistan yaptırım uygulayacağını açıkladı ... Kore tümden yasakladı. Darısı diğer ülkelerin başına.

    Bitsin şu lanette adam gibi donanım alalım. Şu zarar edipte ikinci ele ölü kart yığanları da kimse memnun etmesin kart mart almasın o şarlatanlardan, ellerinde patlayan mallarla piyasa kat be kat rahatlasın.

    Bir daha cesaret edemesinler.

    Yasaklandigi filan yok, bi' tarafinizdan atip tutmayin. Bitsin dediginiz sey gelecegin teknolojilerinden biri olan Blockchain'in gercek alandaki olgunlasmis tek uygulamasi. Anlamaya kapasiteniz yetmiyor yahut piyasaya girme isteginiz yok diye camur atmanin bir alemi yok. Ekran kartini da isteyen istedigi amacla alir, adam parasini basiyorsa sana ne? Fiyatlari ceken onlar degil ilginin arttigini goren ureticiler, cuvaldizi onlara batirin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lacano kullanıcısına yanıt
    Sanal yada gerçek parada sonsuz üretim diye bir şey olabilir mi? Eninde sonunda piyasa doyum noktasına ulaşmayacak mı? Sonsuz sayıda üretilen bir para biriminin değeri hep yüksek kalır mı? Devlet sınırsız şekilde para pasmaya kalkışırsa ve piyasaya sürerse o para biriminin değeri diplere inmez mi?
  • Patlamışmış. Bifcoinin coşmaya ve herkesin rig kurmaya başladığı dönemde bitcoin 2 bin küsür dolardı. Şuan ise 8 bin dolar. Tamam 20 bin dolara yaklaşıp da düştü buralara ama bitcoinin değeri hep 2 düştüyse 3 artmıştır. En kotü btc biter başkası yükselir. Sanal paraların biteceğine falan boşuna inanmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asdic A kullanıcısına yanıt
    Sonsuz değil. Bitcoinin sınırı yanlış bilmiyorsam 21 milyon olması lazım. Ki o değere yaklaşıldı aslında. Zaten uretilen şey genelde bitcoin değil altcoinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

    Sonsuz değil. Bitcoinin sınırı yanlış bilmiyorsam 21 milyon olması lazım. Ki o değere yaklaşıldı aslında. Zaten uretilen şey genelde bitcoin değil altcoinler.

    Yani eninde sonunda tüm coinlerin ya çok üretildiği için değeri düşecek, üretim maliyetleri karşılanamadığı veya zor karşılandığı, zorluk seviyesi arttığı için büyük bir kesim üretmekten vazgeçecek yada değerleri daha fazla düşmesin diye üretim kısılacak, bu ne kadar zaman alır bilmem ama bir süre sonra donanım fiyatları ucuzlayacak, ama mining işi bitse de ekran kartları için yeni tehlike karaborsacılık, özellikle Türkiyede yeni nesil kartlar çıktığı zaman fiyatını arttırmak için piyasadan toplayacaklar, bence bu karaborsa işini yapacak olanlar teknomarketler veya bunlarla iş yapan kişiler olacaktır, suçlama değil ama tahminim bu yönde.




  • ABD de 3 büyük banka kredi kartıyla kripto para alımını durdurdu. Güzel haberler gelmeye başladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuya mesaj yazan forumdaşları yaz aylarında büyük sürprizler bekliyor.
  • ßekir kullanıcısına yanıt
    Şuan bence yaptığınız şey hırstan başka bir şey değil.500küsür dolardan hatrı sayılır miktar aldım btc.Fiyatı 4bine vurunca anaparamı ve kârımın yarısını çektim.Bi araba parası demek oluyor bu...Yaşım 19..Kırmızı olan biz değiliz sizsiniz.Şuan tüm kârımı alıp çıkarsam kaç ev parası olacak tahmin et bakalım kırmızı bey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soqo kullanıcısına yanıt
    Hali hazırda, dünya ekonomisinde dönen para zaten "sanal". ortada aslında maddi olarak para yok. Bu tüm para birimleri için geçerli. Hal böyleyken, mevcut sistemdeki sanal parayı üretmek için ekstra bir efor sarfedilmiyorken, neden üretimi için çok fazla enerji harcanan bitcoine geçilsin?
  • olm ne kadar vizyonsuzsunuz be, dünya btc btc diye yıkılıyor bir sürü şirket artık bu ödeme yönteminin kolaylıkları açısından bunları kabul ediyor, piyasada dönen paranın haddi hesabı yok siz de hala miningciler yüzünden ekran kartı fiyatları çok yükseldi, oyun oynayamıyorum tripleri yüzünden bu işe girişenlere keriz gözüyle bakıyorsunuz. Kabul edin artık Blockchain diye bir teknoloji var ve bu teknoloji global dünyadaki para sirkülasyonunu hızlı, ücretsiz ve tamamen merkezi kuruluşlardan bağımsız bir şekilde sağlıyor. 3 4 senelik grafiklere bakarsanız bu düşüşün her yıl yaşanan olağan bir düşüş olduğunu görürsünüz, ekonomist değilim yarın btc 0ı da görebilir ancak teknolojinin mucizesine inanıyorum sizin o bok attığınız çoğu şeyden güzel paralar kazanmış biri olarak, sizinle aynı kafada olmadığım için çok memnunum. Umarım o ekran kartlarınızı alıp, pc başında saatlerce oyun oynayarak göt büyütmeye devam edersiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-813D491AA -- 5 Şubat 2018; 12:30:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • asdic A kullanıcısına yanıt
    Hayır. Limitli bir şeyin değeri neden düşsün? Tersine zor bulunduğundan değeri artar.
  • John mcAfee 2020 de bitcoinin değerinin 1 milyon dolar olacağını söylüyor. Olmazsa şeyini kesip yiyecekmiş o kadar iddialı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The white warrior -- 5 Şubat 2018; 12:52:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lacano

    Benim hali hazırda rigim yok, uzun süre önce elden çıkardım öncelikle bunu öğren yani dokunan bir şey yok...



    İnsanların rigleri ellerinden çıkarmalarının nedeni, işletim maaliyetlerinin yükselmesi ve bilgisayarı nereden açacağını bile bilemyen adamların bu işe girmesidir.



    Buraya cmc den 2 ss alıp koymakla piyasa analizi yapma cürretini gösteriyorsan zaten cahilliğini kendi kendine ortaya çıkardın demektir...



    Birde devletler insanların canını malını koruması gerekiyor dedin ya ona çok güldüm... Hoş dediğinde yanlış bir şey yok olması gereken oda günümüzde devletlerin kimi koruduğu ortada...

    Yav hee hee...

    Söylediğin yalanlara ancak



    Daha devletin görevlerinden bihabersin, bu kadar cahilsin...

    İnsan bir kendine sorar polis, jandarma neden var, hukuk mahkemeleri neden var diye ama öncesinde söylediğim gibi anlamak için gerekli sistem gereksinimleri...




  • Tüm coinler dibe doğru aralıksız gidiyor siz daha ağlamaya devam edin...



    Bir de bitcoin ve blockchain nedir daha bunları ayıramayan kara cahillerin btc ve altcoinleri savunması yok mu...

    Kara cahiller için bir not: Bitcoin ve tüm altcoinler günü geldiğinde bitecek, sizin gibi para yatıranlar da oturup ağlayacaktır! Blockchain teknolojisi, yakın zamanda göreceğimiz fiziksel(altın) karşılıklı ve devlet destekli crypto currency gelişimleri ise baki kalacaktır!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßekir -- 5 Şubat 2018; 13:31:39 >




  • Az bi bitcoin aldim satmaya niyetim yok 10 yil beklesin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.