Şimdi Ara

'Crysis' İnce ayarlar Paylaşım Konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
66.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ati kartlar için ince ayar mevcut mu? Xp ve dx9 destekli ekran kartım için hangi sürüm sürücü daha verimli acaba? Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imparatore -- 15 Kasım 2007; 9:11:26 >
  • Yararlı bir konu. Teşekkürler...
  • Bu oyunu x1650 xt çalıştırırmı arkadaşlar afedersiniz gaza geldimde :D
  • çalıştırır heralde
  • o zaman orjinal almak farz oldu :)
  • bnce de öle very higha çok gerek yok highla arasında oyunu oynarken farkedeceğimiz kadar bi fark yok..
  • 8600gt sonic+ için kasmadan maximum ayarlar nedir??bilen varsa şuraya ayar ekranının bi resmini koysa bizde uğraşmasak ayarlarla oynamak için...
  • crysis için tam bir kaynak olmuş ellerine sağlık...
  • Evet ya 8600 GT Sonic+ için stabil ayarları verebilirmisniz? Değiştiriyorum değiştiriyorum bi türlü ayarlayamadım..AA yı kaç X açmalı? 1024x768 te takılmalar oluyo bende bunları nasıl giderebilirim? Teşekkürler..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ayqi

    Evet ya 8600 GT Sonic+ için stabil ayarları verebilirmisniz? Değiştiriyorum değiştiriyorum bi türlü ayarlayamadım..AA yı kaç X açmalı? 1024x768 te takılmalar oluyo bende bunları nasıl giderebilirim? Teşekkürler..

    stabil ayarlarla ilgilide bikaç şey ekleyeceğim konuya zira herkesin kafası karışık bu konuda ama en güzeli deneme yanılmayla bulabilirsin,sırasıyla en etki eden ayarlar shadows, shader quality ve post processing effectsdir ekran kartına en büyük yükü bunlar getiriyor tabi en iyi kaliteyide

    AA açma taraftarı değilim bu oyun için, tamam çok iyi sistem varsa tabiki açmalısınız ama inanılmaz ekran kartını yorduğunuda söyleyebilirim, iyi sisteminiz yoksa açmayı tavsiye etmem tabi ayarları düşürüp aax2 ve aax4 denemeside yapabilirsiniz ama kişisel fikrim AA açmaktansa ayarları yükseltmek olacaktır, özellikle oyunda Edge antialiasing olayı var post processing effects high dayken özel bir kenar düzeltme efekti ekleniyor yani.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yigit_gundogdu
    Bu oyunu x1650 xt çalıştırırmı arkadaşlar afedersiniz gaza geldimde :D

    Çalıştırır ama zorluk çekebilirsin. Şöyleki (Pro-XT değil düz sürüm) X1650 de gördüm, görüntüyü atmosferi gerçekçiliği en çok etkileyen iki ayar Shader ve Texture-High ta, diğerleri Mediumda 21-24 fps ye kadar çalışıyor. Ortam kalabalıklaşınca takılmalara fps 15-16 ya düşmeler yaşanıyor... Belki XT olduğundan fps oranı daha yüksek olabilir bakman lazım.. Orj. oyun almanı tavsiye derim. Şimdi sistem yetmezse açmazsın ama ilerde mecbur ekr.kartı v.b değişeceğinden orjinal orjinal keyifle dertsiz tasasız oynarsın...

    Bence bu tip oyunlarda atmosferi baltaladığından Shader ve Texture ayarını düşürme taraftarı değilim (AA da en az 2x olmalı). Sistem kaldırmaz ama illede açıp bakıcam derseniz siz bilirsiniz, kapatırsanız düşürürseniz takılmaları baya azaltır... İlk başta (her oyunda) Shadows ve Efektler düşürülmeli diyorum...
    Birde CrySis te çöz. arttıkça sistemi kasması dahada artıyor. Mesela ayarlar High ta 1024 takılırken 800x600 de aynı ayarlarda takılmayabiliyor.. AntiAliasing (AA) çok büyük rol oynuyor aman diyim, venomtrk/ dediği gibi sistemi acayip yoruyor (belki 8800 GTS-GTX ve HD 3xxx ler böyle olmaz. GT de ise sanırım sorun olmuyordu).. X1800 altı kartlarda AA yi menüden açarken fare imleci bile hareket etmekte zorlanıyordu gerisini siz düşünün...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 15 Kasım 2007; 20:10:11 >
  • O abilerin Abi O Bir Ekol O bir Klasik , O bir İdol Daha Ne Denir ki.......!!!!!Ellerine Sağlık.......
  • xt normaline göre biraz daha iyi performans gösteriyor.Bilgileriniz için teşekkür ederim.
  • ellerine sağlık güzel konu olmuş.
  • arkadaşlar AA açmayın fln demişler yukarda ama ben resimlerdeki ayarlarla bazı videolar hariç 1024x768 de canavar gibi oynuyorum oyunu...kartım 8600gt sonic+ ve en son beta driverlar yüklü...ben her oyunda önce shadows u kapatırım çünkü gölge bana göre olmasada olur,sonra diğer ayaları düşürürüm.

     'Crysis' İnce ayarlar Paylaşım Konusu


     'Crysis' İnce ayarlar Paylaşım Konusu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: venomtrk


    quote:

    Orjinalden alıntı: lycantrophic

    Başlığında "Crysis" olan konulara moderatörler otomatikman dokunmuyor. "Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun içi sahnelerden videolar", "Crysis Türkiye Lansmanı, Cevat Yerli Röportajı ve Türkçe oyun i", "Crysis" İnce ayarlar Paylaşım Konusu", " Crysis (ÇIKTI) "," Crysis DH Takımı "," Crysisi orjinal alalim"" ## 20 adet Türkçe CRYSIS ödüllü yarışma ## ","bedava anakart tv karti crysise karşilik" . Daha bunlar sadece ilk sayfadakiler. Arkalardan kimbilir neler çıkar? Zorla nefret ettirdiler oyundan. Başka oyunla ilgili ikinci bir konu açılsa anında silinir, Crysis'le ilgili olanlara bak.

    "Crysis" İnce ayarlar Paylaşım Konusu" boş yere açmadım insanlar faydalansın diye açtım ana konuya açsam kaynar giderdi, oyunu alıpta neyin hangi ayar olduğunu bilmeyen çok insan var...


    Tek tek konulardan bahsetmiyorum, ama bu kadar Crysis konusu açılması doğru mu? Bir sürü konu kaynayıp gidiyor, yok crysisi orjinal alalım, orjinal almayalım netten indirelim, crysisi korsan alanın elleri kırılsın, cart curt başlıklı saçma sapan konulardan. 1 ay geçse de crysis unutulsa biz de forumumuzun eski haline kavuşsak diye dua etmeye başladım.

    İnce ayar konusundan bahsetmiyorum, lakin bence bu konunun ana konunun ilk sayfasına konması daha iyi hem kaynamaz hem de konu kirliliği olmaz ortada. Ama, bu konu, gerekli bir konu, faydalı da olur, yine de dediğim gibi olsa -bence- daha iyi olacaktır.
  • haklısın aynı fikirdeyim, gereksiz çok konu oluyor ama bu aralar bu kadar heyecan olmasınıda doğal karşılıyorum zamanla düzene girer elbet.... bu arada komutları güncellemeye devam edeceğim daha bitmedi.

    @ferhatuğur o ayarlarda rahat oynaman normal, ama shadows low da oyunun temel tüm grafik çehresi değişiyor ama performansta 10 fps low ile medium arasında fark var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 15 Kasım 2007; 21:36:53 >
  • aga süper konu olmuş ellerine sağlık
  • Ne Oyunmus Be Amma Konu Acıldı
  • Eline sağlık sadece bu oyunun değil hemen hemen tüm oyunların dahil olduğu bir konu bu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.