Şimdi Ara

CSGO neden barzo kaynıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır oynamıyordum 2 gündür aktif olarak oynamaya başladım rütbem mg2.
    Genelde rekabetçi maçlara solo giriyorum ama ne zaman girsem hep 16-4 , 16-8 gibi skorlarla kaybediyorum.
    Rakiplerim tabiri caizse "hayvan" gibi oynuyorlar. Maç sonu rütbelerine bakıyorum ya benle aynı rütbedeler yada benim iki rütbe üstümdeler.
    Ben mi paslanmışım yoksa oyunun matchmaking sistemi mi sıkıntılı?



  • mm'e 2016 da guncelleme geldi eskisi gibi onune gelen global olamiyor artik. ayrica smurfler cok oluyor bazen bazende takim mal olunca yapacak birsey kalmiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardes barzo kelimen yanlis bak bazilari var nowa 1 global gibi oynar bazilari var globalken silver gibi oynar yani sende sikinti var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı sende değil valvenin çakallığında oyun eşleştirmelerini dengesiz veriyor bunu neden yaptığını soracak olursan bence rank kolay atlanmasın diye 300k saatli adamın karşısına nasıl 4k saatli adam geliyor insaf

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu aralar rekabetçi eşleşmelerinde ciddi sıkıntı var. benim rütbem LE ama karşı takımda 4 supreme 1 global vardı. bizi takımın en yüksek ranklı ise 1 tane LEM di. 2 tane de MGE vardı takımda. anlamsız anlamsız işler. zaten oyun oldu şamar oğlanı. insanlar oyunun fiyatının 3-4 katı paraları hilelere veriyorlar. keyfimizin içine ediyorlar.
  • Mg2'ler sıkıntılı galiba Bende mg2yim senin gibi solo giriyorum ve bazı anlarda reaksiyon dahi veremeden hs yemiş oluyorum
  • Barzoların oynayabileceği kadar basit bir oyunda o yüzden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuelTaLas

    Barzoların oynayabileceği kadar basit bir oyunda o yüzden.
    -de/da ları ayıramayanların oynayabileceği kadar da basit mi peki?
  • Eşleştirme sistemi dengesiz, bir de zor rank atlanıyor. Ben uzun zamandır bırakıp arada başladım,rütbem gittikten sonra mg1 civarı açılıyor(le eski rank), mg1 civarı rankta da rahat +35 vurabiliyorum ve benim gibi çok insan var,smurfleri falan saymıyorum zaten. Ayrıca arkadaş grubu topluca oynayınca ortalama rank atıyor 1-2 kişi taşısa yeter. Tek girmek her zaman sıkıntılı bu oyunda. En az 3 kişi girmekte fayda var,tek oynanmıyor.
    Onun haricinde barzo derken oyunun kanser kitlesini de kastediyorsan oyunun 10 lira olması bunun en büyük sebebi. Nerede 10 lira diye soracak arkadaşlar olacaktır şimdi, steamde 12 liraya düştüğünde diğer siteler 8 TL'ye satıyor gift olarak. 10da değil 8 bakın,gönlünüz olsun diye 10 yazdım
  • KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş olayı konusunda çok haklısın.Bazen takıma 2 tane dengesiz geliyor maç boyunca birbirlerini yiyorlar ya da vuruyorlar alacağımız bedava elleri karşıya satıyorlar.Eskiden daha kötü bilgisayar ile daha az frag alarak LE'ye çıkmıştım şuan mge'de debelenip duruyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 2 Ocak 2019; 5:47:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

    Arkadaş olayı konusunda çok haklısın.Bazen takıma 2 tane dengesiz geliyor maç boyunca birbirlerini yiyorlar ya da vuruyorlar alacağımız bedava elleri karşıya satıyorlar.Eskiden daha kötü bilgisayar ile daha az frag alarak LE'ye çıkmıştım şuan mge'de debelenip duruyorum.
    Eskiden kalite adamlarla oynuyorduk şimdi 2 tane ergen geliyor iki el kaybedince trollüyorlar geçen gün 2 kişi friendly fire yapıp oyundan atıldı kaldık 3 kişi daha maçın başından.(hesap şeçkin bu arada.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu aralar bizde hiç kazanamıyoruz. son olaylardan sonra hile mi arttı valla.
  • sssemih24 kullanıcısına yanıt
    Son olaylardan sonra seçkinin bir olayı kalmadı ki.Bu oyunu solo oynamak için hem çok sakin olmak lazım hemde yanındakileri taşıyacak kadar iyi olmak lazım.Diğer türlü solo insanı kanser ediyor.Yenme yenilmeden öte takımla konuşalım birşey yapmaya çalışalım istiyorum.Herkes bir tarafda ölüp gidiyor..
  • En güzeli 5 li girmek. Sabit takım ile supreme e kadar çıkmıştık komple buradan.

    Sonra çocuk oldu araya zaman girdi. Çift keleş güzide de dolaşıyoruz. 35 vurup maç kaybettiğimiz oluyor.

    Takım kuralım bence.
  • Esea gibi platformlara gecmek lazim oyunu bilen adamlar oynuyor ve hile olayi daha az. Mm de karsiya türk geliyor ölüyor şimdi bittin diyor sonraki rouns deagle ile tak tak dagitiyor sürekli ayni şey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barzo dediğin ruslar herhalde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-3042DE2E5

    Esea gibi platformlara gecmek lazim oyunu bilen adamlar oynuyor ve hile olayi daha az. Mm de karsiya türk geliyor ölüyor şimdi bittin diyor sonraki rouns deagle ile tak tak dagitiyor sürekli ayni şey
    Esea'da sıkıntılı bence.

    Bir kere rütbe sistemi eşit değil, mg2'yim karşıma dmg geliyor. Ayrıca takım arkadaşların genelde çok agresif oluyor en ufak hatanda küfrediyorlar. Bu oyunda kazanmak için soğukkanlı olmak gerekiyor. Yani paranla rezil oluyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çünkü tahmin bile edemeyeceğin kadar oyuncu hile kullanıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 2 maç attım,2 macda polonyalilar geldi.Ilk mac 3 polonyali ikinci mac 4 polonyali



    Veeeee ikiside Kayıp tabiki..4 polonyalı maçında atıldım..3 polonyali maçında salagin biri bizi bloklarıp durdu kafasına sıktım 2 saat ban yedim.. SoloQ giren adama ayrı bir sıra olacak pubgdeki gibi,karşıya 5 stack takımlı adam geliyor,sanada mikrofona insanlarla tartışmak dışında basmayan tipler geliyor.adam 4 kisi giriyor seni yanına 5.atıyor adam kendi dilinde konuşuyor bir halt anlamıyorsun..Üstüne üstlük hata yaptığında hiç bir zaman yanındaki adama söylediği sözleri söylemiyor..Türkler,almanlar,polonyalilar ve ruslar gördüğüm en kanser ırklar olabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 20 Ocak 2019; 3:59:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: can_celik

    -de/da ları ayıramayanların oynayabileceği kadar da basit mi peki?

    Alıntıları Göster
    çokmu gözüne battı ? kıyamam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.