Şimdi Ara

D&R SİPARİŞİ İPTAL ETTİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen D&R'dan Ghost Recon Wildlans Deluxe Edition oyununu 30 TL'ye satın aldım. Aradan geçen 3. günde siparişin iptal edildiğini gördüm. Bilseydim 10 tane alırdım. madem iptal edeceksiniz. Bu işi hakem heyetine havale edeyim. Kapı gibi satış sözleşmesi var bunlar ne hakla iptal ederler. Fiyat hatası olabilir ama bu onların sorunu. Ayrıca aynı dönemde bir sürü oyunda indirim yapmışlardı. Hatta ve hatta stok yoktu çoğu oyunda. Yanarım yanarım da 10 tane vermediğime yanarım. En azından hakem heyeti ile uğraşmaya değecek bir miktar olurdu.


    EDİT :
    Az önce müşteri temsilcisi ile görüştüm. Stok ile ilgili bir sorundan dolayı tek taraflı bir iptal gerçekleştirilmiş. Benim daha fazla mağdur olmamam içinmiş. Ama dün bu ürünün normal satış fiyatı üzerinden satıldığını söyledim. Sürekli siteyi takip ediyorum dedim. Bu ürünün bu sabah itibari ile kaldırıldığını gördüm. Bunun stok yok gerekçesi ile reddedilmesi inandırıcı değil dedim. Oda direkt şikayetinizi oluşturuyorum dedi. Hiç uzatmadı. Buradan şunu anlıyorum. Belli ki bu konuda çok arayan var. Uğraşmak istemiyorlar.

    EDİT 2 :
    Bu hususta yalnız olmadığımı öğrendim. Hali hazırda benim dışımda ortak hareket etme planı yapılmış. Buna sevindim ve an itibari ile E-Devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyetine başvurdum. İnşallah sonuç istediğimiz gibi çıkar.

    EDİT 3 :
    Arkadaşlar, THH'den karar çıktı. Heyet, beni haklı buldu ve ürünün temin edilmesine yahut misli ile ödenmesine karar verdi. D%R'a mail yolu ile iletişim kurdum. Bakalım sonuç ne olacak.

    EDİT 4 :
    Karardan sonra D&R'dan mektup geldi. Aynı ürünün yerine bir üst modelini "Ghost Recon Wildlans Year 2 Gold Edition" oyununu aynı fiyata - 30 TL'ye - aldım. Toplamda 9-10 ay gibi bir sürede çözüme ulaştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iaaynaci -- 9 Nisan 2019; 15:23:20 >







  • Geçmiş olsun hocam. Ben sorunu birazda ARAL'da görüyorum. Kampanyası başladığı gün bile sitesinde "Tükendi" yazıyordu.. Kampanyayı ellerinde kalan son 5 oyuna yaparsan ve her mağazayada 1 er tane gönderirsen olacağı budur. Muhtemelen şuan tedarik edemiyorlar. Bu Aral düzelmedi, bundan sonrada düzelmez..
  • HunTeRFoReWeR kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Hocam sorun Aral'da da olabilir ancak D&R ürünün fiyatını dün eski fiyatına çekip satmaya devam etmişti. Keşke ekran görüntüsü alsaydım. En azından tedarik edemiyoruz bahanesi ortadan kalkacaktı. Mide bulandıran hareketler bunlar. Kurumsallıkla uzaktan yakından alakası yok. Tamamen küçük esnaf hesapları içerisindeler. Çok yazık.
  • Bende aynı oyunu,iptal edileceğini bile bile sipariş etmiştim belki gönderilir diye.30 tl GRW Deluxe sürümü için çok uygun bir fiyattı çünkü.Benim siparişte bugün iptal olmuş.D&R internet sitesi bunu hep yapıyor.Daha önce de 12 aylık Live gold kartı 100 tl den fiyatla koymuşlardı,sonra siparişim yine iptal edilmişti.Bunların stoğuna güvenip internet sitesinden alışveriş kesinlikle yapmayın,ya ellerinde olmaz,ya da o gördüğün fiyattan kesinlikle satmazlar.Aralın indirimleri zaten komple evlere şenlik,stokta olmayan oyunları 20ye 30 a felan indirmişler.Hazır elimizde yokken dalga geçer gibi iyi fiyatlara indirelim demiş adamlar.
  • D&r bunu hep yapıyoruz zaten, yıllardır bildiğimiz bir durum. D&r ve ucuz oyun görünce direkt sayfayı kapatıyorum artık, hiç uğraşmıyorum.

    Fiyatın düşük olduğu Ekran görüntüleri falan varsa dosyanıza ekleyerek, stok sıkıntısı olmadan satıl yaptıklarını da dilekçeye ekleyerek başvurun. Heyete göre sonuç alma ihtimaliniz değişiyor maalesef.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam biz face Xbox one Türkiye grubunda bu konu hakkında toplandık.Tüketici heyetine gideceğiz.



    Ben de müşteri hizmetleriyle görüştüm.Aynı şeyleri söylediler.





    Ancak satış sözlelmesine göre bizi bilgilendirmeleri bizim kararımızı beklemeleri gerekmekteydi.Yapmadılar.Ben de müşteri hizmetlerine tüketici heyetine gideceğimizi söyledim.



    Stok sıkıntısı olduğunu sanmıyorum 30 liraya satmak istemedikleri aşikar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E Devlet üzerinden Tüketici heyetine başvurdum
  • Ben dilekçemi hazırlamıştım ekleri ile birlikte fiziki veririm diye ama öyleyse hemen bende giriyorum E-Devlet'e. Ayrıca yorum yapan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim.
  • Ben de e devlet üzerinden başvurdum. Resmen dolandırıcılık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk defamı d&r dan alışveriş yapıyorsunuz, onlar hep böyle. Ben hiç bir şey almıyorum bu sahtekarlardan. Bedava oyun dağıtsalar bile işim olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redunay kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ilk oldu. Ve son olacak. Lanet adamlar. Baya bi arkadaş aynı durumdan muzdarip olmuş. maalesef. Umarım çözülür

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • haydar. kullanıcısına yanıt
    Terbiyesiz herifler...Tövbe estağfurullah tövbe...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iaaynaci kullanıcısına yanıt
    Bu aymazlıktır ayıptır Tüketici heyetinde bu tip durumların emsal kararları var inşallah ilgilenirler de düzgünce.Şu küçük hesapçı firmaya haddini bildirirler
  • hocam ne zaman almıştın? gene kaçırdım ben

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asıl sorun hiç şüphesiz Aral'da. Benzer sıkıntıları ben çok kere yaşadım, iptal edilen siparişlerim yüzünden o kadar çok sayıda telefon görüşmesi yaptım ki artık işleyişi çok iyi biliyorum. Mesela en son geçtiğimiz 17 Mayıs'ta Xbox One için Guitar Hero Live satın aldım 30 liraya direkt Aral'ın sitesinden, toplam 145 liralık bir siparişti. EFT ile ücret ödemesini yaptıktan kısa bir süre sonra beni arayıp "üzgünüz stoğumuzda bir hata var" şeklinde çok klişe bir açıklama yaparak siparişimi iptal ettiler ve EFT ücreti güme gitti. D&R'dan geçtiğimiz yıl PES 2017 almıştım habersizce iptal edildi. N11'den yine Guitar Hero Live, MotoGP 15 ve NBA 2K17 almıştım sonuç yine aynı, iptal edildi. Bilisimport.com'dan PES 2017 tabii ki iptal. Ben orijinal oyun oynamaya çalıştıkça Aral inatla beni bu ısrarımdan caydırmak adına gereken çabayı gösterdi. En iyisi dijitalde indirim kovalamak ve oradan tertemiz bir şekilde oyunları almak. Bunlar artık paraya doymuş firmalar, bizim 30-40 liramız pek umurlarında değil. Türkiye'de şu anda oyun satışı yapmakta olan çok sayıda e-ticaret sitesinin (D&R, teknosa.com, arkadas.com, bilisimport.com, idefix.com, ereyon.com, btmarket.com.tr...ve daha yüzlercesi) stokları Aral Game'nin stokları ile senkronize olarak çalışıyor. Yani sizin siparişinizi iptal eden aslında D&R değil Aral. Ama Aral'ın bu insanları yarı yolda bırakan stratejisini bildikleri halde onlarla çalışmaya devam ettikleri için tabii ki D&R'da suçlu, çünkü müşterisini en nihayetinde mağdur ediyor. Sattıkları oyundan ne kadar kar elde ediyorlarsa demek, müşteri mağduriyeti hiç önemli olmuyor.

    Demem o ki bu Aral siparişi iptal etme işini eğlenceye dönüştürmüş bir firma. Biz istediğimiz kadar tüketici hakem heyetiydi yasal haklardı falan diye uğraşalım nafile. Adamlar geçtiğimiz yıl tarihin en ağır cezalarından birine çarptırıldılar ama görüldüğü üzere vız geldi tırıs gidiyor.

    D&R SİPARİŞİ İPTAL ETTİD&R SİPARİŞİ İPTAL ETTİ




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BigMuffin

    hocam ne zaman almıştın? gene kaçırdım ben
    20/05/2018 Pazar günü almıştım hocam.
  • sypr kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın. Sonuçta Aral dağıtıcı firma Türkiye'de. Ama akıllara şu soru da gelmiyor değil.
    D&R gibi satış yapan yerler bu tür oyun stoklarını oluşturmuyorlar mı? Yani bizim verdiğimiz her siparişi onlarda Aral'a mı sipariş geçiyor. Ellerinde talebi karşılayacak kadar stok olmaz mı? Kaldı ki ürünü yeniden eski fiyatından satmaya devam ediyorlar.
  • Boşuna kendinizi yormayın, bir çok kişi hakem heyetine vermiş vermeyen varsa da versin 30 liraya oyunu vermek zorunda kalacaklar.

    Büyük olasılıkla yanlış fiyat girdiler.
  • 100 tane de alsan iptal edilecekti. Onun kaçışı yok asla o fiyattan göndermezler. Benim hem dr hem de hepsisony de siparişlerim bu sebepten iptal edilmişti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.